Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Polaroid Aurinkolasit

982
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 982
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Polaroid
Kaikki merkit
Urheilu
Kokoelma
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Läpinäkyvä
Oranssi
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Hinta
€36€112

Polaroid Aurinkolasit

Linssien pioneeri, Polaroid laajensi aurinkolaseihin, tarjoten korkealaatuisia linssejä edulliseen hintaan, markkinoille saapuivat Polaroid aurinkolasit. Vuonna 1937 perustettu Polaroid-aurinkolasimerkki jatkaa rajojen puskemista optisessa teknologiassa ja näönhuollossa.

Polaroid-aurinkolasivalikoimaan kuuluu erittäin houkuttelevat tyylit, värit ja muodot sopien jokaisen kasvoille. UV-suoja ja häikäisyn esto ovat innovatiivista UltraSight-teknologiaa ja tämän ansiosta Polaroid aurinkolasit suojaavat silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä tehden Polaroid-aurinkolaseista loistavan valinnan. Polaroidilla on laaja valikoima malleja, mukaan lukien Polaroid aurinkolasit miehille ja Polaroid aurinkolasit naisille.

Valitse parhaat Polaroid aurinkolasit

Minimalistinen, siisti ja tyylikäs muotoilu luo uskaliaan lookin, joka kääntää päitä minne vain menetkin. Shoppaile Polaroid-aurinkolasivalikoimaa SmartBuyGlassesilla jo tänään! Jokaisessa Polaroid-aurinkolasissa on käytetty huipputeknologiaa ja laadukkaimpia materiaaleja. Näihin laseihin ihastuvat ihmiset, jotka etsivät pikkutarkalla ammattitaidolla valmistetut aurinkolasit.

Loistokkaan Lady Gagan aloittaessa heidän luovana johtajana vuonna 2010, Polaroid alkoi nopeasti dominoimaan polarisoitujen aurinkolasien markkinoita. Useista muodikkaista värivaihtoehdoista huolimatta, Polaroidin mustat Wayfarer -aurinkolasit ovat suosikit ja sopivat kaikille. Polaroid aurinkolasit ovat hyvin istuvat, mukavat ja saatavilla erittäin imartelevissa muodoissa ja siten oiva valinta jokapäiväiseen näönhuollon tarpeeseen. Kokeile meidän myydyimpiä: PLD 6003/N/S Polarized ja P8339 Polarized

Polaroid aurinkolasit: Tiimin lempivalinnat

PLD 6003/N/S Polarized

P8339 Polarized

PLD 1013/S Polarized