Suodatin ja lajittelu

Silmälasit

928
 • Sinivalo
 • Edistyksellinen
 • Edullinen mallisto
 • Uutuus
 • Virtuaalinen kokeilu
 • Selkeät kehykset
1-59 tuotteista 928
Suodatin ja lajittelu
 • Luku
Järjestele
Suosittu valinta
Edullinen mallisto
Uutuus
Varastossa
Virtuaalinen kokeilu
Käyttäjäryhmä
Miehet
naiset
Tarjoukset
Outlet
Poistomyynti
Brändi
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Burgundi
Harmaa
Hopea
Kaksisävyinen
Keltainen
Kilpikonna
Kulta
Kuvio
Läpinäkyvä
Musta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Punametalli
Ruskea
Sininen
Valkoinen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
46 mm54 mm
Hinta
€8€222

Silmälasit

Ajan myötä näkö voi huonontua. Näkömme on ratkaisevan tärkeää elämämme kannalta. Olimme sitten töissä tai kotona, silmämme rasittuvat jatkuvasti. 

 

Oikeat lukulasit voivat auttaa silmiäsi keskittymään paremmin ja suojata näköäsi. Ne on tarkoitettu lähikäyttöön, kuten lukemiseen.

 

Geneerisiä lukulaseja ei ole tehty henkilön erityisvaatimuksiin sopiviksi. Ne eivät sovi, jos sinulla on hajataittoa tai eri taittovirhe molemmissa silmissä. Vakiolukulasit saattavat sopia hyvin ihmisille, jotka eivät tarvitse etänäön korjausta, mutta joiden on nähtävä paremmin lähelle. 

 

Jos kuitenkin tarvitset laajaa etänäön korjausta, tavalliset lukulasit eivät välttämättä toimi. Tällöin sinun tulisi etsiä reseptilaseja, jotka oikeasti korjaavat näköongelmasi ja auttavat sinua lukemaan.

 

SmartBuyGlassesin avulla voit pysyä tyylikkäänä samalla, kun korjaat näköäsi. Laajan lukulasivalikoimamme ansiosta katamme varmasti jokaisen muotimieltymykset!

 

Tarvitsenko lukulaseja?

Jos et ole koskaan ennen käyttänyt silmälaseja, voi olla vaikea hyväksyä sitä, että saatat tarvita lukulaseja. Silmiesi luonnolliset sisäiset linssit muuttuvat ikääntyessä vähemmän joustaviksi. Valitettavasti niillä ei ole enää samanlaista kykyä tarkentaa näköä eri etäisyyksille kuin nuorempana.

 

Lähinäkö heikkenee, kun silmiesi joustavuus heikkenee. Tätä kutsutaan presbyopiaksi, ja saatat miettiä, tarvitsetko lukulaseja. Seuraavassa on muutamia tapoja, joilla voit tunnistaa, onko aika hankkia lukulasit:

 

 • Olet yli 40-vuotias. Jokaisen näkökyky heikkenee eri tahtiin, mutta presbyopia iskee useimmille noin nelikymppisenä.

 

 • Kun luet tai työskentelet tietokoneella, silmäsi väsyvät. Väsyvätkö silmäsi, kun teet monimutkaisia töitä tai luet? Huomaatko nukahtavasi tietokoneen ääreen? Kun sinulle kehittyy presbyopia, silmiesi on työskenneltävä kovemmin, joten saatat tuntea enemmän rasitusta.

 

 • Näkösi on sumea. Silmän linssi menettää joustavuuttaan ikääntyessään, mikä heikentää sen tehoa valon tarkentamisessa. On mahdollista, että silmäsi eivät sopeudu samaan tahtiin, mikä voi aiheuttaa asioiden näkemistä kahtena.

 

 • Sytytät aina valot. Suuremman valon tarve on selvä merkki presbyopiasta. Saattaa olla aika hankkia lukulasit, jos sinun täytyy sytyttää useita valoja huoneeseen, jotta huoneessa on tarpeeksi valoisaa lukemiseen.

 

 • Sinulla on entistä enemmän päänsärkyjä. Päänsärkyä voi esiintyä, jos silmät rasittuvat lukiessasi tai keskittyessäsi lähityöhön säännöllisesti. Sinulla voi olla presbyopia, jos sinulla on päänsärkyä silmiesi takana.

 

Jos haluat, että näkösi tutkitaan, varaa aika täydelliseen näöntarkastukseen. Koska näkökyky voi muuttua nopeasti, vaikka edellisestä tutkimuksesta olisi kulunut alle vuosi, sinun on syytä käydä lääkärissä, jos sinulla on edellä lueteltuja ongelmia.

 

Mistä tietää, minkä vahvuiset lukulasit kannattaa hankkia?

Diopterilukutesti on yksi yksinkertaisimmista ja käytetyimmistä menetelmistä, joilla määritetään, minkä vahvuisia lukulaseja tarvitset. Diopteritesti on kaavio, joka sisältää tekstirivejä. Kullakin rivillä on vaihteleva kirjasinkoko, joka alkaa pienemmistä kirjaimista ja pienemmistä vahvuusvaatimuksista ja etenee ylöspäin, kun luet paperia alaspäin. Kaavio alkaa sanoilla, joiden lukeminen vaatii +1,00 vahvuutta, ja etenee alaspäin sanoihin, joiden lukeminen vaatii +3,25 vahvuutta.

 

Testin suorittamiseksi ripusta taulukko n. 35 cm:n päähän silmistäsi ja aloita lukemaan ylimmän rivin pienimmistä kirjaimista ilman silmälaseja. Jos tätä riviä on vaikea lukea, siirry riviä alaspäin, kunnes löydät selkeästi luettavan rivin.

 

Kun tulet riville, jonka voit lukea hyvin ilman laseja, katso sen vieressä olevaa vahvuutta. Tämä on lukulasien vahvuus, jonka tarvitset! Jos sinulla on edelleen vaikeuksia lukea testin alaosassa olevaa tekstiä, on suositeltavaa, että otat yhteyttä optikkoosi, jotta hän voi neuvoa sinua tarvitsemasi silmälasimääräyksen suhteen.

 

Ovatko tietokonelasit erilaiset kuin lukulasit?

Tietokonelasit ja lukulasit ovat melko samanlaiset. Itse asiassa jotkut ihmiset käyttävät lukulaseja työskennellessään tietokoneella. Tärkein ero on se, että lukiessa tietokone on yleensä kauempana kuin kirja. Toinen ero on se, että tietokonelaseissa on usein kellertävä sävy tai erityinen pinnoite, joka auttaa suodattamaan digitaalilaitteiden lähettämää haitallista sinistä valoa.

 

Monet ihmiset saattavat olla kiinnostuneita sekä lukulaseista että tietokonelasien tarjoamasta suojasta, joka tunnetaan myös sinistä valoa estävinä laseina. SmartBuyGlassesilla sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, vaan voit saada molempien maailmojen parhaat puolet yksinkertaisesti lisäämällä zFORT®-linssipinnoitteen lukulaseihisi kassalla, jolloin ne muuttuvat sinivalolaseiksi.

 

Jos haluat tietää, minkä muotoiset lukulasit sopivat sinulle parhaiten, tutustu kasvojen muoto-oppaaseemme ja löydä täydellinen parisi!