Koti/Aurinkolasit/Tommy Hilfiger
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Tommy Hilfiger Aurinkolasit

400
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 400
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Tommy Hilfiger
Kaikki merkit
Urheilu
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Hinta
€39€163

Tommy Hilfiger Aurinkolasit

Amerikkalainen muotimerkki Tommy Hilfiger tunnetaan hajuvesistä, ready-to-wear vaatteista, vuodevaatteista ja erityisen laadukkaista denimvaatteistaan. Brändi tekee myös jalansijaa suunnittelemalla tyylikkäitä aurinkolaseja ja silmälaseja miehille ja naisille. Tommy Hilfiger aurinkolasit noudattavat aitoa Tommy Hilfiger tyyliä nykyaikaisine muotoiluineen ja trendikkäine väreineen.

Tommy Hilfiger Aurinkolasit Suomi

Tommy Hilfiger aurinkolasit ovat yhtä kuin väsymätön, nuorekas henki ja rento fiilis, joka on tunnusomaista nykypäivän sukupolvelle. Tommy Hilfiger aurinkolasimallisto 2014 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja ehdoton hankinta kaikille merkin faneille. 80-luvun innoittama aurinkolasimallisto sisältää asetaattikehyksiä useissa eri muodoissa ja väreissä. Klassinen Tommy Hilfiger logo löytyy useimmista kehyksistä. Tommy Hilfiger aurinkolasit noudattelevat preppy-tyyliä ja ovat saatavilla useissa eri sävyissä ja väriyhdistelmissä.

Osta Tommy Hilfiger Aurinkolasit Verkosta

Tommy Hilfiger tarjoaa myös laajan valikoiman trendikkäitä silmälaseja, johin voit helposti ja edullisesti lisätä omat voimakkuutesi. Saat nyt Tommy Hilfiger aurinkolasit ja silmälasit hämmästyttävän alhaiseen hintaan sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus kotiovellesi, 100 päivän palautusoikeus ja 24 kk takuu. Lisäksi lähetämme sinulle tilauksesi mukana ilmaisen linssien puhdistuspakkauksen.