Mitä Transitions®-linssit ovat?

Yksinkertaisesti sanottuna Transitions® Light Intelligent Lenses™ mukautuvat saumattomasti muuttuviin valaistustilanteisiin. Nämä linssit muuttuvat älykkäästi kirkkaasta pimeään, kun menet ulos, ja takaisin kirkkaaksi, kun palaat sisään.

  • SAUMATTOMAN LOISTAVA

    Ympärilläsi olevaan valoon reagoivat Transitions®-linssit muuttuvat älykkäästi kirkkaasta pimeään, kun lähdet ulos ja takaisin kirkkaaksi, kun palaat sisään.

  • AINA PÄÄLLÄ SUOJAUS

    Kaikki Transitions-linssit estävät 100 % UVA- ja UVB-säteiltä ja auttavat suojaamaan haitallisen sinisen valon* lähteiltä, ​​mukaan lukien digitaalilaitteet, näytöt ja erityisen kirkas aurinko. Optimoimalla silmiesi saaman valon, Transitions-linssit auttavat myös vähentämään häikäisyä, vaivattomaan näkemiseen.

  • TYYLIN BOOSTER

    Transitions tarjoaa valikoiman tuotteita, jotka on räätälöity silmänhoitotarpeisiisi, ja niitä on saatavana laajassa valikoimassa tyylikkäitä linssien värejä, joten voit ilmaista omaa persoonallista tyyliäsi. Anna itsesi hallita valoasi ja nauti aina päällä olevasta suojauksesta milloin tahansa, missä tahansa - sisällä ja ulkona.

*"Haitallinen sininen valo" on laskettu 380 nm ja 460 nm välillä.

SmartBuyGlasses'ta, hafif akıllı lensler konusunda uzman olan Transitions Optical'dan en yüksek kalitede fotokromik lensler sunuyoruz.

Voit valita Transitions® Signature® GEN 8™ - ja Transitions® XTRActive® -linssien välillä. Lue lisää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.


TÄYDELLINEN Linssi jokapäiväiseen elämään

Suunniteltu tarjoamaan silmillesi parempi näkökokemus ja suojaa**, ne ovat kirkkaimmat ja nopeimmat linssiemme.

Edut

Saatavana ruskeana ja harmaana.

Paras ihmisille, jotka ovat erittäin valoherkkiä tai altistuvat usein kirkkaalle valolle

Transitions XTRActive -linssit tarjoavat parhaan lisäpimeyden ja parhaan lisävalosuojan voimakkaalta valolta sisällä ja ulkona, jopa autossa.

Edut

Saatavana harmaana.


Sinisen valon esto UV-suoja Ön Camın Arkasında Aktivasyon Täysin kirkas sisätiloissa

Transitions®, Transitions® Light Intelligent Lenses™ and the logo are trademarks and Transitions Signature and XTRActive are registered trademarks of Transitions Optical, Inc. used under license by Transitions Optical Limited. Photochromic performance is influenced by temperature, UV exposure and lens material.