SmartBuyGlasses Yksityisyydensuoja

Yksityisyys & Turvallisuus

TAKAISIN OSTOKSILLE
  • Firman SmartBuyGlasses tietosuojakäytäntö on osoitus sitoumuksestamme ylläpitää erinomaista asiakaspalvelua ja antaa sinulle tärkeää tietoa tietosuojaoikeuksistasi.

    Sovellettavien säännösten mukaisesti, mukaan lukien esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan vuoden 2018 tietosuojalaki, EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja muu sovellettava tietosuojalainsäädäntö, SmartBuyGlasses sitoutuu noudattamaan useita tärkeitä periaatteita tietojesi yksityisyyden suojan ja luovuttamisen osalta.

    Kaikki tätä käytäntöä tai yleisemmin firman SmartBuyGlasses henkilötietojen käyttöä koskevat kysymykset tulee osoittaa tietosuojavaltuutetulle joko sähköpostitse osoitteeseen servicemanager@smartbuyglasses.com tai kirjallisesti firmalle SmartBuyGlasses osoitteeseen 1/F, 12P Smithfield Road, Kennedy Town, Hong Kong.

    Tämä käytäntö saatetaan päivittää milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Jos näin tapahtuu, varmistamme, että tällaiset muutokset julkaistaan sopivalla tavalla.

    Motion Global Limited, Hongkongin lakien mukaan perustettu yritys (yhdessä tytäryhtiöidensä, kumppaniensa ja/tai etuyhteydessä olevien yhtiöidensä kanssa) ("SmartBuyGlasses", "yritys", "meidän", "me" tai "meidät") tarjoaa asiakkailleen ja mahdollisille asiakkailleen ("sinä", "käyttäjä", "sinun") pääsyn verkkosivustoilleen, jotka sijaitsevat osoitteessa www.smartbuyglasses.fi ("Verkkosivusto") ja tarvittaessa sen mobiilisovellukseen ("Sovellus" ja yhdessä Verkkosivuston kanssa "Omaisuus"), joiden kautta tarjoamme henkilökohtaisesti räätälöityjä tarjouksia silmälaseista ja silmänhoitotuotteista sekä niihin liittyvistä palveluista ("Palvelut").

    Tämä tietosuojakäytäntö, mukaan lukien alla oleva evästekäytäntö, on erottamaton osa käyttöehtojamme, ja se tulee lukea yhdessä niiden kanssa.

    Koska olemme sitoutuneet suojelemaan oikeuksiasi yksityisyyteen, asetamme tämän tietosuojakäytännön ("Tietosuojakäytäntö") saataville kuvaamaan käytäntöjämme, jotka koskevat tietoja, joita voimme kerätä tai joihin meillä voi olla pääsy verkkosivuston, sovelluksen ja palveluiden (yhdessä "Alusta") käytön yhteydessä, ja tapaa, jolla voimme käyttää näitä tietoja, sekä käytettävissäsi olevia valintoja ja oikeuksia.


    1. SINUA KOSKEVAT KERÄÄMÄMME HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

    Henkilötiedot tarkoittavat kaikkia yksilöä koskevia tietoja, joiden perusteella kyseinen henkilö voidaan tunnistaa. Niihin eivät kuulu tiedot, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot). Kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa, voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää sinua koskevia eri luokkiin kuuluvia henkilötietoja, joita ovat seuraavat:

    • • Yhteystiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja fyysinen osoitteesi tai puhelinnumerosi, kun täytät verkkolomakkeemme, rekisteröidyt verkkosivustollemme tai muuten päivität tilitietojasi.

    • • Tiedot, jotka annat maksutapahtuman aikana, tai muu maksutapahtumaan liittyvä sisältö, jonka tuotat tai joka liittyy siihen, miten käytät alustaa sen seurauksena, että olet osallisena maksutapahtumassa, kuten silmälasireseptisi.

    • • Muu tuottamasi sisältö tai tilisi toiminnot (esim. kohteiden lisääminen ostoskoriin, kohteiden lisääminen tallennettujen kohteiden luetteloon jne.).

    • • Asiakastuki- tai myyntiosastojemme kanssa käytävän vuorovaikutuksen sisältö, johon voi sisältyä teksti-/video-/audiotallenteita ja transkriptioita tällaisesta viestinnästä.

    • • Taloudelliset tiedot (kuten luottokortin tai pankkitilin numerot), joita käsittelevät kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme, joista kerrotaan tarkemmin alla, ja joihin meillä ei yleensä ole pääsyä.

    • • Lähetys-, toimitus-, postitus-, laskutus- ja muut tiedot, joita käytetään alustan kautta tapahtuvaan kaupankäyntiin ja toimitukseen, sekä tarvittaessa tulliselvitykseen tarvittavat tiedot (kuten verotunniste tai muu tunnistenumero).

    • • Tiedot, jotka annat vapaaehtoisesti alustalle alustan käyttöliittymän mukauttamiseksi, kuten ikä, ensisijainen kieli, mieltymykset jne.

    • • Markkinointi- ja viestintätiedot, mukaan lukien mieltymyksesi meiltä saatavan markkinoinnin ja viestinnän suhteen.

    • • Kun vastaat kyselyyn.

    • • Saatamme kerätä henkilötietojasi myös seuraavista lähteistä: verkkosivustomme evästeet. Katso lisätietoja Evästekäytännöstämme.

    • • Käyttötiedot. Saatat antaa meille tietoja myös käyttämällä tiettyjä työkaluja, ominaisuuksia ja sovelluksia, jotka tarjoamme käyttöösi alustan kautta, kuten keskustelut asiakaspalvelun edustajien kanssa, kuvan tai videon lataaminen "Kokeile" -toiminnon avulla tai kun muutoin kommunikoit kanssamme alustan kautta. Yksi tällaisista ominaisuuksista on oma "Linssiskannerimme", jonka avulla Käyttäjät voivat skannata reseptilasinsa saadakseen reseptin optiset parametrit ja saadakseen erilaisia reseptiin liittyviä mittauksia (esim. sfäärinen (voimakkuus), sylinteri (hajataittoisuus) ja akseli). Tarjoamme käyttäjille myös työkalun, jonka avulla he voivat määrittää pupillien välisen etäisyyden (millimetreinä pyöristettynä 0,5 mm:iin) ("PD") analysoimalla alustalle ladattua kuvaa.

    • • Sovellettavan lain edellyttämät tiedot. Tiedot, jotka meidän on kerättävä tai jotka meillä on muutoin oikeus kerätä sovellettavien lakien nojalla, jotta voimme todentaa tai tunnistaa sinut tai tarkistaa tiedot, jotka olemme keränneet sinulta alustamme kautta.

    • • Näyttökertatiedot. Alustalla näkyvien mainosten näyttökertoja ja mainoksiin reagointiasi koskevat tiedot, jotka saamme laitteista (myös mobiililaitteista) ja ohjelmistoista, joiden kautta käytät alustaa. Näihin tietoihin voivat kuulua seuraavat: Laitetunnus tai yksilöllinen tunniste, laitetyyppi, mainonnan tunnus, yksilöllinen laitetunniste, käyttöjärjestelmä, tiedot klikkauksistasi, katseluistasi ja reaktioistasi mainoksiimme ja palveluihimme, tiedot liikenteestäsi Alustalle ja Alustalta, viittaus-URL-osoitteesi, mainostiedot, IP-osoitteesi, verkkolokitietosi ja sijaintitietosi, mukaan lukien mobiililaitteesi sijaintitiedot tai IP-osoitteestasi johdettavat tiedot.

    • • Muista lähteistä kerätyt henkilötiedot. Saatamme kerätä henkilötietojasi myös kolmansilta osapuolilta, jotka ovat ilmoittaneet meille saaneensa suostumuksesi tietojen antamiseen, tai tietoja, jotka olet antanut julkisesti ja omasta valinnastasi. Voimme esimerkiksi kerätä ja käyttää demografisia ja muita julkisesti saatavilla olevia tietoja sekä luottotietotoimistoilta saatuja tietoja sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa.

    • • Sosiaalinen media: Annamme sinun jakaa tietoja sosiaalisten alustojen kanssa tai käyttää sosiaalisia alustoja tilisi luomiseen tai tilisi yhdistämiseen vastaaviin sosiaalisiin alustoihin. Kyseiset sosiaaliset alustat saattavat antaa meille automaattisen pääsyn tiettyihin henkilökohtaisiin tietoihin, joita ne keräävät sinusta (esim. katsomasi sisältö, tykkäämäsi sisältö ja tiedot mainoksista, joita sinulle on näytetty tai joita olet napsauttanut jne.) Sinulla on mahdollisuus valvoa, mihin henkilötietoihin annat pääsyn sovellettavien sosiaalisten alustojen tietosuoja-asetusten ja meille antamiesi lupien avulla, kun annat meille pääsyn tällaisten sosiaalisten alustojen säilyttämiin henkilötietoihisi. Yhdistämällä sosiaalisen alustan hallinnoiman tilin käyttäjätiliisi ja antamalla meille luvan päästä käsiksi näihin tietoihin hyväksyt, että voimme kerätä, käyttää ja säilyttää näiden sosiaalisten alustojen antamia tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos viestit meistä, tuotteistamme tai tuotemerkeistämme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, voimme kerätä (eli joko suoraan tai epäsuorasti) ja käyttää kopiota viestinnästäsi brändinrakennustarkoituksiin.

    HUOMIOITHAN, ETTÄ KAIKKI AIHETUNNISTEIDEN AVULLA JULKAISEMASI TAI LUOVUTTAMASI TIEDOT TULEVAT JULKISIKSI JA VOIVAT OLLA MUIDEN KÄYTTÄJIEN JA KOKO KANSAN SAATAVILLA.

    • • Laitetiedot: Keräämme tietoja käyttämistäsi tietokoneista, puhelimista ja muista verkkoon yhdistetyistä laitteista, jotka ovat yhteydessä Alustaan (joka koostuu verkkosivustostamme, sovelluksistamme, tilaustenhallintajärjestelmästämme, varastonhallintajärjestelmästämme, älypuhelinsovelluksistamme, sosiaalisen median tileistämme jne.) ja Palveluistamme, ja yhdistämme näitä tietoja käyttämiesi laitteiden välillä. Käytämme esimerkiksi tietoja, jotka on kerätty Palveluidemme käytöstä puhelimellasi, jotta voimme paremmin muokata sisältöä tai toimintoja, joita näet, kun vierailet Alustallamme tai käytät sitä jollakin toisella laitteella, tai mitata, suorititko jonkin toiminnon eri laitteella. Näistä laitteista saamme mm. seuraavia tietoja:

    • • Laitteen ominaisuudet: tiedot, kuten käyttöjärjestelmä, laitteisto- ja ohjelmistoversiot, akun varaustaso, signaalin voimakkuus, käytettävissä oleva tallennustila, selaintyyppi, sovellusten ja tiedostojen nimet ja tyypit sekä lisäosat.

    • • Laitteen toiminnot: tiedot laitteella suoritetuista toiminnoista, kuten se, onko ikkuna etualalla vai taustalla, tai hiiren liikkeet (mikä voi auttaa erottamaan ihmiset boteista).

    • • Tunnisteet: yksilölliset tunnisteet, laitetunnisteet ja muut tunnisteet.

    • • Laitteen signaalit: Bluetooth-signaalit ja tiedot läheisistä Wi-Fi-yhteyspisteistä, lähettimistä ja matkapuhelinverkkomastoista.

    • • Laiteasetuksista saatavat tiedot: tiedot, jotka annat meidän vastaanottaa käyttöön ottamiesi laiteasetusten kautta, kuten pääsy GPS-sijaintiin, kameraan tai valokuviin.

    • • Verkko ja yhteydet: tiedot, kuten matkapuhelinoperaattorisi tai internet-palveluntarjoajasi nimi, kieli, aikavyöhyke, matkapuhelinnumero, IP-osoite, yhteysnopeus ja joissakin tapauksissa tiedot muista lähelläsi tai verkossasi olevista laitteista.

    • • Suoritamme tällaisen automaattisen tiedonkeruun käyttämällä evästeitä, verkkomajakoita, yksilöllisiä tunnisteita ja vastaavia teknologioita, joiden avulla voimme kerätä tietoja katselemistasi sivuista ja näytöistä, napsauttamistasi linkeistä ja muista toimista, joita teet käyttäessäsi alustaa, mainostuksessamme tai sähköpostisisällössämme, kuten kohdassa 5 tarkemmin kerrotaan. Lisätietoja näiden teknologioiden käytöstä ja niiden hallinnasta on Evästekäytännössä. Jos annat meille henkilötietoja jostakin toisesta henkilöstä, sinun on tehtävä se vain kyseisen henkilön erityisellä luvalla.


    2. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

    Käytämme henkilötietojasi vain silloin, kun laki sallii sen. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

    • • Jos meidän on täytettävä sopimus, jonka aiomme tehdä tai olemme tehneet kanssasi – ellet asu Hongkongissa, tämä edellyttää tietojen kansainvälistä siirtoa, johon tarvitaan suostumuksesi.

    • • Kun se on tarpeen oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen etujen) vuoksi, eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi syrjäytä näitä etuja.

    • • Kun meidän on noudatettava lakisääteistä tai hallinnollista velvoitetta.

    • • Henkilötietojesi sellaista käsittelyä varten, joka liittyy kolmansien osapuolten suoramarkkinointiviestinnän lähettämiseen sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä. Sinulla on oikeus peruuttaa markkinointisuostumus milloin tahansa ilmoittamalla siitä meille.

    SmartBuyGlasses ei myy, jaa tai luovuta hallussamme olevia henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei sopimusvelvoitteiden täyttäminen asiakkaan kanssa edellytä sitä tai ellei laki sitä vaadi. Jos SmartBuyGlasses joutuu pyytämään lupaa, nimeämme asianomaisen kolmannen osapuolen, ja lupa koskee vain kyseistä kolmatta osapuolta.


    3. "VIRTUAALINEN KOKEILU" -OMINAISUUS / BIOMETRISET TIEDOT

    Virtuaalinen kokeilu -toiminto voidaan aktivoida verkkosivustolta. Virtuaalisen kokeilun tarjoaa kolmannen osapuolen palveluntarjoaja nimeltä Ditto. Ditto kerää kuvia käyttäjän kasvoista ja kysyy tiettyjä muita tietoja ominaisuuden toteuttamiseksi. Ditto ottaa, kerää, käyttää ja tallentaa kuvia käyttäjän kasvoista luodakseen kasvojen rekonstruktion. Sen avulla voimme näyttää virtuaaliset silmälasit käyttäjän kasvoilla ja tarjota räätälöityjä tietoja silmälaseista.

    Riippuen sovellettavasta lainsäädännöstä, joka koskee virtuaalista kokeilua käyttävää loppukäyttäjää, osa virtuaalisen kokeilun kautta kerätyistä tiedoista voidaan katsoa "biometriseksi tiedoksi". Jos kerättyjen tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja käyttämiseen tarvitaan suostumus, pyydämme lupaa ennen ominaisuuden käyttämistä.

    Me ja Ditto käytämme "Virtuaaliseen kokeiluun" liittyviä tietoja, mukaan lukien mahdolliset käyttäjän biometriset tiedot, ainoastaan kasvojen rekonstruktion luomiseen ja sen näyttämiseen, miltä näyttää, kun käyttäjä valitsee silmälasikehykset. Edellytämme, että Ditto säilyttää biometriset tiedot turvallisesti. Edellytämme, että Ditto säilyttää biometrisiä tietoja vain niin kauan kuin biometristen tietojen keräämisen alkuperäinen tarkoitus on täytetty tai kolmen (3) vuoden ajan siitä, kun käyttäjä on viimeksi ollut kanssamme tekemisissä, sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin. Emme myy, luovuta, jaa tai muulla tavoin hyödynnä käyttäjän biometrisiä tietoja, eivätkä myyjämme, joilla on pääsy näihin tietoihin, saa tehdä niin.


    4. HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTAT

    Kun käytämme henkilötietojasi, oikeusperuste, johon vetoamme, on seuraava:

    Tarkoitus/toimintatyyppi Käsittelyn oikeusperusta
    Tilin ja asiakassuhteiden hallinta Sopimuksen toteuttaminen kanssasi ja suostumus kansainväliseen siirtoon
    Sisäinen kirjanpito (esim. tekemiesi tilausten täyttäminen) Sopimuksen toteuttaminen kanssasi ja suostumus kansainväliseen siirtoon
    Palvelujen kehittäminen ja parantaminen Oikeutettu etu
    Sisäinen hallinto ja hallinnollinen raportoint Oikeutettu etu
    Verkkosivustomme parantaminen Oikeutettu etu
    Suoramarkkinointi – nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille postitse ja puhelimitse tai sähköisen markkinoinnin avulla Suostumus
    Markkinatutkimus Oikeutettu etu


    5. JAKAMINEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA; KANSAINVÄLISET SIIRROT

    Kun siirrämme henkilötietojasi kansainvälisesti, varmistamme lain niin vaatiessa, että henkilötiedoillesi taataan samantasoinen suoja varmistamalla, että vähintään yksi asiaankuuluvista lakisääteisistä suojatoimista on toteutettu. Jos henkilötietojasi siirretään Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai ETA-alueelta, siirretään henkilötietojasi vain (i) maihin, joiden asianomainen viranomainen on katsonut tarjoavan riittävän henkilötietojen suojan tason; (ii) asiaankuuluvan lain sallimalla tavalla, mukaan lukien suostumuksellasi; tai (iii) jos käytämme tiettyjä palveluntarjoajia, saatamme käyttää asiaankuuluvien viranomaisten hyväksymiä erityisiä sopimuksia ("vakiosopimuslausekkeet" tai "mallisopimukset").

    SmartBuyGlasses voi myös toisinaan joutua joko lain, hallituksen, virastojen ja sääntelyviranomaisten vaatimuksesta keräämään, käyttämään ja jakamaan tietyntyyppisiä henkilötietoja vaatimusten ja määräysten noudattamiseksi. Edellä mainittuja tarkoituksia varten SmartBuyGlasses voi myös sallia kolmansien osapuolten käsitellä henkilötietoja firman SmartBuyGlasses puolesta hallinnoinnin tueksi. Jotkin kolmannet osapuolet, joiden kanssa meidän on ehkä jaettava tietoja, voivat sijaita sinun lainkäyttöalueesi ulkopuolella, joten niiden suorittamaan henkilötietojesi käsittelyyn voi liittyä myös tällaisten tietojen kansainvälinen siirto.


    6. TURVALLISUUS

    SmartBuyGlasses säilyttää henkilökohtaiset tiedot turvallisesti. Tietojen turvallinen säilyttäminen on meille erittäin tärkeää, ja käytämme kohtuullisia fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia menettelyjä kaikkien tietojen suojaamiseksi. Huomaa, että mikään turvallisuusprotokolla ei voi taata sataprosenttista turvallisuutta.

    Vain valtuutetuilla työntekijöillä ja edustajilla ja alihankkijoilla, jotka tarjoavat firmalle SmartBuyGlasses tietojenkäsittelypalveluja, on pääsy tietoihin. Näillä henkilöillä on pääsy näihin tietoihin vain tässä käytännössämme määriteltyjä tarkoituksia varten tai tietoturvaa ja ylläpitoa varten.

    Jos kolmas osapuoli käsittelee tällaisia tietoja, SmartBuyGlasses ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen, että kyseinen kolmas osapuoli sitoutuu varmistamaan, että tietojenkäsittely on sovellettavan lainsäädännön mukaista. Jos kolmas osapuoli käsittelee tällaisia tietoja ja sijaitsee maassa, jossa ei ole tarvittavia standardeja edellyttävää tietosuojalainsäädäntöä, ryhdymme aina asianmukaisiin lisätoimiin varmistaaksemme, että henkilötiedot ovat turvassa ja suojattuja niiden henkilöiden toimesta, jotka käsittelevät tällaisia tietoja puolestamme.

    Saatamme käyttää henkilötietoja henkilöllisyyden todentamiseen, jotta voimme ehkäistä tai havaita petoksia. Näihin tarkistuksiin voi liittyä tietojen luovuttaminen luottotietotoimistoille, jotka voivat pitää kirjaa näistä tiedoista. Tämä ei ole luottotietojen tarkistus, eikä se vaikuta asiakkaan luottoluokitukseen.


    7. SÄILYTYSAIKA

    Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten olemme ne keränneet, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttäminen. Henkilötietojen asianmukaisen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai luovuttamisesta aiheutuvan mahdollisen vahingon riskin, tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi, ja sen, voimmeko saavuttaa nämä tarkoitukset muilla keinoin, sekä sovellettavat lakisääteiset vaatimukset.

    Joissakin olosuhteissa voimme anonymisoida henkilötietosi niin, ettei niitä voida enää yhdistää sinuun. Tällöin voimme käyttää kyseisiä tietoja ilman, että sinulle ilmoitetaan asiasta erikseen.


    8. LAKISÄÄTEISET OIKEUTESI

    Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalain mukaisia oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Sinulla saattaa olla oikeus:

    • • Pyytää pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä "asianosaisen tiedonsaantipyyntö"). Näin voit saada kopion sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti.

    • • Pyytää oikaisua hallussamme oleviin henkilötietoihin. Tämän avulla voit pyytää, että hallussamme olevat epätäydelliset tai virheelliset tiedot korjataan. Saatamme kuitenkin joutua tarkistamaan toimittamiesi uusien tietojen oikeellisuuden.

    • • Pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä poistamaan henkilötiedot, jos meillä ei ole perusteltua syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (ks. jäljempänä), jos olemme käsitelleet tietojasi lainvastaisesti tai jos meitä vaaditaan poistamaan henkilötietosi paikallisen lainsäädännön noudattamiseksi. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä aina pysty täyttämään poistopyyntöäsi erityisistä oikeudellisista syistä, jotka ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntöäsi esitettäessä.

    • • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos vetoamme oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja jos jokin erityistilanteeseesi liittyvä seikka saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella, koska koet sen vaikuttavan perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa, jos käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia perusteltuja syitä käsitellä tietojasi, jotka syrjäyttävät oikeuksiasi ja vapauksiasi.

    • • Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat, että varmistamme tietojen oikeellisuuden; (b) jos tietojen käyttö on lainvastaista, mutta et halua, että poistamme tiedot; (c) jos haluat, että säilytämme tiedot, vaikka emme enää tarvitsisi niitä, koska tarvitset niitä oikeudellisten vaateiden laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai (d) olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia syitä tietojen käyttämiseen.

    • • Pyytää henkilötietojesi siirtoa sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain sellaisia automatisoituja tietoja, joiden käyttämiseen olet alun perin antanut suostumuksesi, tai jos olemme käyttäneet tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.

    • • Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

    Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa servicemanager@smartbuyglasses.com. Saatamme joutua pyytämään sinulta erityistietoja, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi saada tietoja (tai käyttää muita oikeuksiasi).

    Jos sinusta tuntuu, että SmartBuyGlasses ei ole säilyttänyt henkilötietojasi asianmukaisella tavalla, voit tehdä valituksen. Pyrimme ratkaisemaan kaikki tietosuojavastaavalle saapuneet valitukset viipymättä niiden vastaanottamisen jälkeen. Pidämme sinuun yhteyttä varmistaaksemme, että sinulle tiedotetaan valituksesi tutkinnan etenemisestä ja ratkaisusta. Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla valituksesi on käsitelty, sinulla on oikeus tehdä valitus asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle.

    Emme syrji sinua tämän osion mukaisten oikeuksien käyttämisen vuoksi.



    Firman SmartBuyGlasses evästekäytäntö

    Mitä evästeet ovat

    Kuten lähes kaikilla ammattimaisilla verkkosivustoilla on tapana, tämä sivusto käyttää evästeitä. Ne ovat pieniä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneellesi ja joiden avulla voimme parantaa käyttökokemustasi. Tällä sivulla kerrotaan, mitä tietoja evästeet keräävät, miten käytämme niitä ja miksi meidän on joskus tallennettava evästeitä. Kerromme myös, miten voit estää näiden evästeiden tallentamisen, mutta tämä saattaa kuitenkin heikentää tai "rikkoa" tiettyjä sivuston ominaisuuksia.


    Miten käytämme evästeitä

    Käytämme evästeitä useista eri syistä, jotka on eritelty alla. Valitettavasti useimmissa tapauksissa evästeiden poistamiseen käytöstä ei ole olemassa standardivaihtoehtoja, jotka eivät poistaisi kokonaan toiminnallisuutta ja ominaisuuksia, joita ne lisäävät tähän sivustoon. Jos et ole varma, tarvitsetko niitä vai et, on suositeltavaa jättää kaikki evästeet päälle siltä varalta, että niitä tarvitaan käyttämäsi palvelun tarjoamiseen.


    Evästeiden poistaminen käytöstä

    Voit estää evästeiden asettamisen säätämällä selaimesi asetuksia (katso selaimesi ohjeista, miten). Huomaa, että evästeiden poistaminen käytöstä vaikuttaa tämän ja monien muiden käyttämiesi verkkosivustojen toimintaan. Evästeiden poistaminen käytöstä johtaa yleensä myös tiettyjen sivuston toimintojen ja ominaisuuksien poistamiseen käytöstä. Siksi on suositeltavaa, ettet poista evästeitä käytöstä.


    Käyttämämme evästeet

    • • Ensimmäisen osapuolen evästeet: Nämä evästeet asettaa verkkosivusto, jolla vierailet. Vain kyseinen verkkosivusto voi lukea niitä.

    • • Kolmannen osapuolen evästeet: Nämä evästeet asettaa joku muu kuin sen verkkosivuston omistaja, jolla vierailet. Jotkin firman SmartBuyGlasses verkkosivut voivat sisältää myös sisältöä muilta sivustoilta, kuten YouTubesta, jotka voivat asettaa omia evästeitään. Jos jaat linkin firman SmartBuyGlasses sivulle, palvelu, jossa jaat sen (esimerkiksi Facebook), voi asettaa evästeen selaimeesi. Meillä ei ole määräysvaltaa kolmannen osapuolen evästeisiin – voit poistaa ne käytöstä, mutta et meidän kauttamme. Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia, joka on yksi yleisimmistä ja luotettavimmista analytiikkaratkaisuista verkossa ja auttaa meitä ymmärtämään, miten käytät sivustoa ja miten voimme parantaa käyttökokemustasi. Nämä evästeet voivat seurata esimerkiksi sitä, kuinka pitkään viivyt sivustolla ja millä sivuilla vierailet, jotta voimme jatkaa kiinnostavan sisällön tuottamista. Lisätietoja Google Analyticsin evästeistä on virallisella Google Analytics -sivulla.

    • • Istuntoevästeet: Ne katoavat tietokoneeltasi tai laitteeltasi, kun suljet selaimesi (kuten Internet Explorer tai Safari).

    • • Pysyvät evästeet: Nämä evästeet pysyvät tietokoneellasi tai laitteellasi selaimen sulkemisen jälkeen ja kestävät määritellyn ajan. Käytämme pysyviä evästeitä, kun meidän on tiedettävä, kuka olet, useamman kuin yhden selausistunnon ajan. Käytämme niitä esimerkiksi muistamaan asetuksesi seuraavaa vierailuasi varten.

    • • Ehdottoman välttämättömät evästeet: Näiden evästeiden avulla voit käyttää kaikkia firman SmartBuyGlasses verkkosivuston eri osia. Ilman niitä pyytämiäsi palveluja ei voida tarjota. Esimerkkejä näiden evästeiden käytöstä ovat: kirjautuminen tilillesi, lomakkeeseen kirjoittamasi tekstin muistaminen, flash-asetukset jne.

    • • Toiminnalliset evästeet: Nämä auttavat meitä mukauttamaan firman SmartBuyGlasses sinulle sopivaksi muistamalla mieltymyksesi ja asetuksesi.

    • • Suorituskykyevästeet: Ne auttavat meitä ymmärtämään, miten käyttäjät toimivat firman SmartBuyGlasses sivuilla, jotta voimme parantaa sitä ja kokeilla erilaisia ideoita. Joskus annamme muiden yritysten analysoida, miten käyttäjät toimivat firman SmartBuyGlasses sivuilla. Nämä yritykset saattavat asettaa omat suorituskykyevästeensä. Esimerkkejä siitä, miten käytämme näitä evästeitä: keräämme tietoa siitä, millä sivuilla käyttäjät käyvät useimmin, jotta voimme parantaa verkkopalveluitamme, varmistamme, että verkkosivusto toimii oikein ja korjaamme mahdolliset virheet sekä testaamme malleja, joiden avulla voimme parantaa verkkosivuston ulkoasua ja käyttäjäkokemusta.


    Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki verkkosivustollamme käytetyt evästeet.