Grid banner
1-59 tuotteista 1192
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Ray-Ban
Kaikki merkit
Kokoelma
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
45 mm62 mm
Hinta
€50€330

Ray-Ban® Ray-Ban Silmälasit

Ovatko Ray-Banin silmälasit maineensa veroiset?

 

Vaikka se riippuukin omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi, mielestämme Ray-Banilla on jokaiselle jotakin, ja sen lasit ovat ehdottomasti maineensa veroiset! Sen kehykset ovat kestäviä ja rakennettu kestämään. Mitä tulee reseptilinssien tarpeisiin, kaikkiin Ray-Banin kehyksiin voi asentaa reseptilinssit. Lisäksi SmartBuyGlassesilla voit räätälöidä uusia linssejäsi niin monilla pinnoitteilla ja lisäominaisuuksilla, kuin haluat! Tutustu kaikkiin Ray-Banin naisten, miesten ja lasten silmälasivaihtoehtoihin.

 

Onko Ray-Ban italialainen?

 

Ei, Ray-Ban ei ole italialainen tuotemerkki. Ray-Ban on yhdysvaltalainen silmälasimerkki, jonka Bausch & Lomb perusti vuonna 1936. Merkki saavutti suosiota ikonisten aurinkolasiensa, erityisesti Aviator- ja Wayfarer-mallien ansiosta. Nykyään sen omistaa italialainen silmälasikonserni Luxottica Group, joka osti tuotemerkin vuonna 1999. Luxottica on italialainen yritys, joka tunnetaan laajasta silmälasimerkkien valikoimastaan.

 

Mitkä Ray-Ban-lasit minun kannattaisi valita?

 

Ray-Banin reseptilasien valinta riippuu tyylistäsi, kasvojen muodosta ja mieltymyksistäsi. Aviator on klassinen ja ikoninen tyyli, jossa on pisaramainen linssi ja ohuet metallikehykset. Sillä on ajaton viehätysvoima ja se sopii monenlaisille kasvojen muodoille. Wayfarer on toinen ikoninen tyyli, joka tunnetaan rohkeasta ja erottuvasta muodostaan. Siinä on muhkeammat kehykset, ja sitä on saatavana useissa eri väreissä ja kuvioissa. Wayfarer on myös hyvin monipuolinen ja sopii monille kasvojen muodoille.

 

Clubmaster-mallistossa yhdistyvät metalli- ja asetaattimateriaalit sekä retrovaikutteinen muotoilu. Siinä on browline-kehys ja se on tunnettu vintage-viehätyksestään. Tämä malli sopii hyvin pyöreille ja ovaaleille kasvoille. Erika-tyyli tarjoaa nykyaikaisemman ja muodikkaamman vaihtoehdon. Siinä on hieman soikea muoto, avaimenreikäsilta ja sileät kehykset. 


Paras valinta on aina se, joka saa sinut tuntemaan olosi varmaksi ja mukavaksi. SmartBuyGlassesin innovatiivinen 3D Virtual Try-On -työkalu auttaa sinua näkemään, miltä nämä eri mallit näyttävät päälläsi, ja auttaa sinua päätöksenteossa. Tutustu Ray-Ban-lasien Outlettiin ja hanki seuraavat Ray-Ban-lasisi!