Grid banner
Suodatin ja lajittelu

BOSS Aurinkolasit

417
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 417
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • BOSS
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
XL
50 mm69 mm
Hinta
€65€260

BOSS Aurinkolasit

Boss by Hugo Boss silmälasit korostavat ominaista tyyliäsi. Johtava city-muodin edelläkävijä Boss by Hugo Boss kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita ja jännittäviä malleja, jotka vetoavat niin nuoriin kuin vanhempiinkin käyttäjiin. Boss by Hugo Boss aurinkolasit tarjoavat trendikkäitä malleja, joihin kuuluvat kaikki klassiset, pyöreät, soikeat ja neliskulmaiset kehysmuodot. Nämä ainutlaatuiset Hugo Boss aurinkolasit tuovat persoonaasi sopivasti esille. Mikä parasta, Boss-by-Hugo-Boss Aurinkolasit tarjoavat käyttäjälleen täydellisen istuvuuden kasvonmuodoista riippumatta.

Boss by Hugo Boss Aurinkolasit 2014

Hugo Boss aurinkolasit ovat rakennettu käyttäen uusimpia valmistusprosesseja ja korkealaatuisia materiaaleja. Aurinkolasien kehykset on valmistettu asetaatista tai metallista, jotka muovautuvat täydellisesti erilaisiin tyyleihin, muotoihin ja väreihin. Aurinkolasien polykarbonaattilinssit on päällystetty naarmuuntumista ja heijastusta estävällä pinnoitteella, joiden ansiosta nämä Hugo Boss aurinkolasit näyttävät kuin uusilta vuosi vuoden jälkeen. Lisäksi saat 100% UV-suojan linsseihin, joka pitää silmäsi suojattuina jopa kaikkein ankarimmassa auringonvalossa. Mitä tahansa valitsetkin, voit valita laajasta valikoimasta polarisoituja tai polarisoimattomia linssivärejä ja muita linssien ominaisuuksia. Katso kaikki Boss by Hugo Boss aurinkolasit 2014 sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi, josta saat kaikki uudet aurinkolasit ja silmälasit netistä edullisesti ja helposti suoraan kotiovellesi.

Osta 2014 Boss Hugo Boss Aurinkolasit Netistä

Suositut Hollywood-näyttelijät, poptähdet ja muut julkkikset ympäri maailmaa suosivat näitä tyylikkäitä ja trendikkäitä aurinkolaseja, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Näiden aurinkolasien avulla voit heittää hyvästit ikävystyttävälle tyylille ja vanhanaikaisille aurinkolaseille. Jos etsit uusia silmälaseja, katso myös kaikki Boss by Hugo Boss silmälasit ja muut merkit, kuten Diesel ja YSL.