Koti/Aurinkolasit/polarisoitunut
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Polarisoidut aurinkolasit

5,328
 • Virtuaalinen kokeilu
 • Uutuus
 • Myydyimmät
 • Resepti
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Suodatin ja lajittelu
 • polarisoitunut
Järjestele
Suosittu valinta
Edullinen mallisto
Uutuus
Varastossa
Virtuaalinen kokeilu
Käyttäjäryhmä
Lapset
Miehet
naiset
Tarjoukset
Halvat lasit
Outlet
Poistomyynti
Brändi
Huippumerkit
Kaikki merkit
Urheilu
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Burgundi
Harmaa
Hopea
Kaksisävyinen
Keltainen
Kilpikonna
Kimaltava
Kulta
Kuvio
Läpinäkyvä
Musta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Punametalli
Ruskea
Ruusukulta
Sininen
Valkoinen
Vihreä
Violetti
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Musta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
XS
S
M
L
XL
40 mm69 mm
Hinta
€25€1226

Polarisoidut aurinkolasit

Vuodesta 1936 polarisoitujen linssien keksimisestä lähtien, polarisoidut aurinkolasit ovat hiljalleen aloittaneet aurinkolasien vallankumouksen. Alunperin ne ovat saman miehen patentoimat, joka keksi Polaroid-kameran ja nämä linssit ovat olleet hyvä valinta vesistöjen lähellä työskenteleville sekä ehdottomat kaikille lumisilla alueilla asuville.

Jos etsit polarisoituja aurinkolaseja, olet ehdottomasti oikeassa paikassa. Laajalla valikoimalla (peräti yli 5 000) vaihtoehtoja, olet periaatteessa hemmoteltu SmartBuyGlassesin valikoimalla: Ray-Ban aurinkolasit,Oakley aurinkolasit, Gucci aurinkolasit, mustat aurinkolasit, kilpikonnakuvioiset aurinkolasit, mitä vain. Melkein liikaakin vaihtoehtoja!

Osta SmartBuyGlassesilta myös aurinkolaseja vahvuuksilla. Voit valita designer-kehykset ja arvovalikoimasta netistä ilman huolia, sillä tiedät saavasi 24kk takuun kaikkiin meiltä ostamiisi silmälaseihisi ja aurinkolaseihisi, taaten sekä kehykset että linssit. Lisäksi, jos haluat muuttaa mieltäsi ostoksen suhteen, voit helposti saada rahasi takaisin käyttämällä meidän 100 päivän palautusoikeutta. 

Polarisoidut aurinkolasit: SmartBuyGlassesin 3 myydyintä

 • Nämä Arise Collective Rhode Island C4 Polarized -aurinkolasit tuovat polarisoidun ominaisuuden erittäin edulliseen malliin. Nämä sävyt ovat uusinta valikoimaa edullisia, hintalaadultaan loistavia Arise-malleja, jotka ovat täydellinen lisävaruste häikäiseviin olosuhteisiin. He ovat onnistuneet saamaan molemmat sekä muotoilun että toiminnallisuuden siistiksi yhdistelmäksi näissä täysissä mustissa kehyksissä.
 • Nämä Arise Collective X ROAV Balto Folding Polarized Black G15 -aurinkolasit ovat uskomattomat. Jos luulit edelliset lasisi olevan käytännölliset, odotahan, kun näet nämä. Yhdistäen parhaita ominaisuuksia Arise Collective -aurinkolaseista (nimeten erityisesti korkelaatuiset linssit) ROAV:n uniikilla taittotekniikalla, olet löytänyt voittajan näistä aurinkolaseista.
 • Nämä Ray-Ban RB4165 Justin Polarized -aurinkolasit ovat polarisoidut aurinkolasit yhdeltä maailman huippumerkeiltä. Ray-Banin vaivattoman siisti tyyli ja vuosien kokemus silmälaseista tuo sinulle nämä Ray-Ban aurinkolasit. Mustilla Wayfarer-tyylisillä kokonaisilla kehyksillä ja harmailla polarisoiduilla linsseillä nämä ovat mahtava valinta kenelle tahansa, joka haluaa panostaa hyvään merkkiin.

Polarisoidut aurinkolasit: Tiimimme 3 suosikkivalintaa

 • Nämä Persol PO0714 Folding Polarized taitettavat polarisoidut aurinkolasit ovat ehdottomasti suosikkimme polarisoiduista aurinkolaseista. Näillä, alunperin italialaisille raitiovaunukuljettajille valmistetut aurinkolaseilla voit olla maanteiden kunkku ilman häikäisyn pelkoa. Polarisoiduilla linsseillä, kilpikonnakuorikehyksillä ja Persolin legendaarisella taittotekniikalla nämä lasit ovat todelliset design-klassikot.
 • Nämä Polaroid PLD 6050/S Polarized -aurinkolasit ovat edistyksellinen muotiasuste edullisella hinnalla. Näissä aurinkolaseissa on läpinäkyvät kehykset, siniset linssit ja kuten aikaisemmin mainittiin, alkuperäisen keksijän polarisoidut linssit!
 • Nämä Moncler ML0046 Polarized -aurinkolasit ovat loistava luksus-asuste kenelle tahansa, joka haluaa suojata silmiään laskettelurinteillä. Moncler tarjoaa polarisoidut aurinkolasit, jotka sopivat sekä rinteiden huipulle että after-ski-rientoihin. Mitä tässä ei rakastaisi? Me rakastamme näitä ja tiedämme, että niin sinäkin. 

Virtuaalisovitus

Vaikka toimitammekin kaikkialle, meiltä löytyy myös upea ominaisuus, joka auttaa sinua valintapäätöksessä meidän huikeasta alevalikoimasta: meidän uusi virtuaalinen sovitustyökalu. Klikkaa vain kuvaketta jokaisen tuotteen sivulla ja pääset sovittamaan designer-aurinkolaseja hetkessä. Jos etsit Prada-aurinkolaseja tai Gucci-aurinkolaseja, olet oikeassa paikassa – voit sovittaa löytämiäsi suosikkejasi Quay Australia aurinkolaseista netissä ilman poistumista kotoa!

Asiakkaillemme vuosi 2020 on ollut loistava vuosi nettishoppailulle – kun olemme sopeutuneet uusiin rutiineihin ja pysyneet kotona 24/7, olemme löytäneet runsaasti vapaa-aikaa tutkia verkkokauppaamme. Loppujen lopuksi koskaan ei ole ollut parempaa aikaa harhailla iltapäivä nettiostoksilla työmatkojen sijaan!

Kasvojen muodot: SmartBuyGlassesin parhaat vinkit

Jos sinulla on kulmikkaat kasvot:

Sinulla on hyvin muotoillut kasvot leveällä otsalla, vahvoilla poskipäillä, leukalinjalla ja leualla. Sinun huomattavin piirre on todennäköisesti huomattava leukalinja. Pyöreämmät lasit tai ohuemmat kehykset voivat olla toimiva kontrasti voimakkaille piirteillesi ja sopivat sinulle paremmin. Kurvit voivat pehmentää piirteitäsi ja täydentää luonnollista ilmettä. Me suosittelemme pyöreitä ja ovaaleja kehyksiä, mutta kannattaa myös selata läpi pilottimallit!

Jos sinulla on pyöreät kasvot:

Pyöreissä kasvoissa tyypillisiä piirteitä ovat leveä otsa, runsaat posket ja pyöreä leuka. Kasvosi on normaalisti yhtä pitkä ja leveä. Suosittelemme silmälaseja vahvoilla yksityiskohdilla ja kulmilla, jotka tuovat kontrastia pehmeille piirteillesi. Lisäämällä kontrastia saat kasvoillesi pituutta ja ne näyttävät kapeammilta. Suosittelemme neliskulmaisia kehyksiä, kissamaisia kehyksiä ja wayfarer-kehyksiä. 

Jos sinulla on ovaalit kasvot:

Sinulla on tasapainoiset piirteet ja korkeat poskipäät, otsaan verrattuna hieman kapeampi leuka. Monet pitävät tätä parhaimpana kasvojen muotona tasapainoisimmilla piirteillä. Ihmiset, joilla on ovaalin muotoiset kasvot ovat onnekkaita, sillä lähet mitkä tahansa silmälasit sopivat heille! Kannattaa kuitenkin käyttää harkiten ylisuuria laseja, sillä ne voivat väärentää luonnollisesti tasapainoisia piirteitäsi. 

Jos sinulla on sydämen muotoiset kasvot:

Sydämen muotoisiin kasvoihin kuuluu tyypillisesti leveä otsa, korkeat poskipäät, kapea leuka ja siisti leukalinja. Kasvosi muistuttavat sydämen muotoa sillä levein kohta on kasvojesi yläosassa ja kapein kohta alaosassa. Valitessa silmälaseja sydämen muotoisille kasvoille on tarkoituksena auttaa luomaan illuusiota pienemmästä otsasta ja leveämmästä leuasta. Tämä voi onnistua valitsemalla silmälasit, jotka ovat leveämmät kuin otsasi. Suosittelemme pilottimallia, wraparound- ja wayfarer-kehyksiä.

Optinen keskus

Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hyvin tutkittuja ja optikoiden hyväksymiä neuvoja silmälasimaailman avainasioista. Meillä on liuta erilaisia artikkeleita, jotka on jaettu kolmeen pääkategoriaan: silmien terveys, silmälasit ja aurinkolasit. Täältä voit löytää syvällisempää tietoa silmäsairauksista, vahvuuksista ja muusta.

Meillä on myös ”Kysy optikolta” -osio. Täällä otamme vastaan asiakkaidemme polttavimpia kysymyksiä ja vastaamme niihin lyhyesti ja ytimekkäästi. Täällä on kymmeniä Q&A-sivuja, jotka kaikki liittyvät silmälaseihin ja silmien terveyteen.

SmartBuyGlasses FI

Olemme johtava silmälasien verkkokauppa ja päätepysäkki designer-merkkien shoppailemiseen edullisimpaan hintaan. Meiltä löytyy varastosta satoja tuotemerkkejä, kaikki uniikilla muotoiluilla ja silmälasien lähestymistavoilla. Löydät varmasti omasi designer-merkeiltä, kuten Guccista aurinkolasien kunkkuun Ray-Baniin, tai edullisemmasta valikoimasta, kuten SmartBuy Collection.

 Löydä yli 180 designer-merkkiä ja saat jopa 50% alennusta SmartBuyGlasses FI:ssä. Se, mikä erottaa meidät joukosta, on lyömättömät hintamme – alennetuista designer-kehyksistä ja alkaen jopa 8€ hintaisista silmälaseista, meiltä löytyy aina paljon alennuksia ja pidämme kiinni parhaan hinnan takuustamme.

Sitoutumisemme asiakkaisiimme

Sen lisäksi, että tarjoamme parhaat halvat lasit ja linssit netissä, olemme aina sitoutuneet parantamaan asiakaskokemustamme. Siksi tarjoamme kahden vuoden takuun kaikille silmälaseille ja aurinkolaseille, 100 päivän palautusoikeuden, ILMAISEN toimituksen, parhaan hinnan takuumme ja silmälaseja saataville jokaiselle budjetille!

SmartBuyGlasses: huippumerkit, parhaat hinnat – silmälasien kanssa eläminen tehty helpoksi.