Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
Kaikki merkit
Urheilu
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kilpikonna
Kulta
Läpinäkyvä
Musta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Hinta
€16€1932

Miesten aurinkolasit

Miesten aurinkolasit

Erotu joukosta uusilla designer-aurinkolaseilla riippumatta budjetista, tyylistä, kasvojen muodosta ja ihonväristä. Koskaan ei ole ollut tarjolla enempää vaihtoehtoja hienoja ja tyylikkäitä miesten aurinkolaseja kuin nyt ja SmartBuyGlasses tarjoaa sinulle muihin verkkojälleenmyyjiin verrattuna suurimman määrän vaihtoehtoja. Aurinkolasit ovat monien vaatekaappien avainasusteita vuoden ympäri, joten tarvitset kaikkein kestävimmät ja korkealaatuisimmat miesten aurinkolasit. Polarisoidut, häikäisemättömät linssit ja naarmuuntumattomat kehykset voivat kestää mukana jopa hurjimmissakin elämäntavoissa. Vintage, urheilulliset, klassiset, ja modernit kehykset ovat saatavana SmartBuyGlassesilla lukemattomilla värivaihtoehdoilla.

Hyvin istuvat, mukavat ja erittäin imartelevissa muodoissa, miesten aurinkolaseja ei ole koskaan ennen ollut saatavilla näin monissa vaihtoehdoissa. SmartBuyGlasses on ykkösvalintasi löytääksesi seuraavat miesten aurinkolasit alennettuun hintaan. Laajalla valikoimalla aurinkolasimerkkejä, kuten Persol, Ray-Ban, ja Tom Ford, löydät takuulla parhaat aurinkolasit. Miesten aurinkolasien verkkokauppamarkkinoita johtavan SmartBuyGlassesin ansiosta aurinkolasien ostaminen netistä ei ole enää työlästä. SmartBuyGlasses tarjoaa sinulle helpon tavan tehdä ostoksia kotoa tarjotessaan satoja erilaisia miesten aurinkolaseja, halvoista aurinkolaseista premium-malleihin.

Suosituimmat miesten designer-aurinkolasimerkit

Tarjoamme yli 180 designer-aurinkolasimerkkiä joista valita, joten tässä sinulle jotain millä päästä alkuun, sillä nämä kaksi ovat miesten haetuimmat designer-merkit. Tässä kaksi halutuinta miesten aurinkolasimerkkiä:

Ray-Ban

Ray-Ban on maailman johtava premium-aurinkolasimerkki ja sinä todennäköisesti olet nähnyt klassiset Aviatorit koristamassa monia kasvoja. Suosituimmat pilottimalliset Ray-Ban aurinkolasit SmartBuyGlassesilla on Ray-Ban RB3025 Aviator Gradient. Toinen suosittu malli Ray-Banilta ovat Clubmaster-kehykset, kuten Ray-Ban RB3016 Clubmaster, sillä ne ovat täydellinen sekoitus modernia ja klassista ja joita voit käyttää vuosia eteenpäin. Ray-Ban-aurinkolasit ovat ajattomia ja tarjoavat jotain aitoa jokaiselle. 

Oakley miesten aurinkolasit

Jos olet urheilullisempaa tyyppiä, sinun kannattaa katsoa läpi Oakleyn aurinkolasit. Oakley tarjoaa sinulle urheilullisia, moderneja ja hienoja aurinkolaseja. Oakley on aina ollut linssitekniikan eturintamalla ja oma Oakley-linssitekniikka tekee Oakley-aurinkolaseista lähes voittamattomat urheilijoiden parissa. Oakley täyttää johdonmukaisesti kaikentyyppiset suorituskykyvaatimukset aloittelijoista MM-urheilijoihin. Jos etsit aurinkolaseja, jotka suojaavat sinua ulkona koko päivän auringolta tai käytät näitä golfissa, surffailessa, lasketellessa – tämä on sinun merkkisi! Katso nämä suositut mallit: Gascan Oakley OO9014, Holbrook Oakley OO9102, Jawbreaker Oakley OO9290 tai Frogskins Oakley OO9013.