Koti/Piilolinssi/Kuukausittain kertakäyttöinen
Grid banner
Suodatin ja lajittelu
  • Kuukausittain kertakäyttöinen
Järjestele
Taajuus
Linssin tyyppi
Brändi
Kaikki merkit
Valmistaja

Piilolinssit netistä

Kuukausittaiset piilolinssit ovat edullinen piilolinssivaihtoehto, sillä voit pitää niitä piilolinssinesteessä aina, kun et käytä niitä ja tällä tavoin käytettävissä jopa 30 päivää. Useat ovat sitä mieltä, että kuukausilinssit ovat tavallisia kertakäyttölinssejä mukavemmat, sillä ne on valmistettu paksummasta materiaalista. Tämä materiaali on suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen ja jatkuvaan käyttöön, jolloin ne parantavat myös linssien käyttömukavuutta.

Edistyksellisen teknologian ansiosta kuukausilinssit ovat kehittyneet huimasti, ja varsinkin silikonihydrogeeliset linssit tarjoavat malleja, joita ei tarvitse ottaa pois edes yöllä. Air Optix Aqua , PureVision2 HD ja Biofinity CooperVisionilta tarjoavat piilolinssejä pitkäaikaiseen käyttöön ja jotka taytyy vaihtaa vain kerran kuussa. Air Optix Night and Day Aqua ovat täydelliset piilolinssit käytettäväksi kellon ympäri. Varmistathan optikoltasi, että kuukausilinssit vastaavat tarpeitasi.

Pitkäaikaiseen ja jatkuvaan käyttöön sopivuuden lisäksi kuukausilinssit sopivat hajataittosuudesta, kaukonäköisyydestä, likinäköisyydestä ja ikänäköisyydestä kärsiville. SmartBuyGlasses tarjoaa varmasti tarvitsemasi piilolinssit edullisesti.