Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Hinta
€9€1744

Miesten silmälasit

Olitpa sitten ensikertalainen tai vihdoin vaihtamassa vanhoja silmälasejasi, on aika valita miesten silmälasit, jotka sopivat sinulle. Meillä on valikoima miesten laseja kaikkiin tilanteisiin ja budjettiin, joten aloitetaan.

Kuinka valita lasit miehille?

Jo sen tietäminen, mistä aloittaa miesten silmälasien etsiminen verkossa, voi itsessään tuntua ylivoimaiselta, koska valinnanvaraa on niin paljon. Jos haluat pitkäikäisiä, laadukkaita silmälaseja, varmista, että vältät vahvistamattomia katukauppiaita ja osta vain luotettavilta jälleenmyyjiltä. Näin vältyt ostamasta huonolaatuisia tai väärennettyjä laseja.

 

Jos et ole varma, mistä aloittaa miesten kehyksiä valittaessa, ensimmäinen vaihe on määrittää kasvojesi muoto. Kun olet löytänyt oman muotosi, voit ymmärtää paremmin, mitkä kehykset sopivat itsellesi parhaiten. Jos sinulla on esimerkiksi pyöreät kasvot, sinulle voi sopia parhaiten suorakaiteen muotoiset ja Wayfarer-malliset kehykset, joissa kirkkaat värit ja printit täydentävät ilmettäsi.

 

Kun sinulla on parempi käsitys siitä, minkälaiset miesten kehykset sopivat sinulle parhaiten, voit aloittaa shoppailun! Muista käyttää online-suodattimiamme, joiden avulla voit etsiä tuotemerkin, muodon, käyttötarkoituksen, materiaalin ja hinnan mukaan.

 

Kun olet valinnut mieluisat miesten silmälasit, käytä innovatiivista Virtual Try-On -työkaluamme, jonka avulla näet, miltä näytät digitaalisesti kehysten kanssa. Joten voit olla varma, että kehykset näyttävät upeilta saapuessaan.

 

Mitkä ovat parhaat miesten lasit?

Valitettavasti silmälasien suhteen ei yksinkertaisesti ole yhtä kaikille sopivaa kokoa. Jokaiselle ihmiselle sopii eri muodot, koot ja värit, ja joku valitsee merkin ja toinen materiaalin perusteella ja paljon muuta. Alle olemme hahmotelleet joitain huippumerkkejä, jotka kannattaa huomioida valittaessa uusia miesten silmälaseja.

 

Miesten designlasit

Näytät ja tunnet olosi parhaalta missä ikinä menetkin käyttäessäsi itsellesi parhaiten sopivia miesten designlaseja. Maustasi ja budjetistasi riippuen meiltä löytyy sinulle vaihtoehto.

 

Jos pidät rohkeammasta lookista, tutustu Versacen silmälasimallistoon. Versace tarjoaa luultavasti markkinoiden rohkeimmat miesten designkehykset tarjoten valikoiman rohkeita laseja, joissa yhdistyvät modernit ja vintage-henkiset miesten silmälasityylit.

 

Jos haluat klassisemman ilmeen, vilkaise Ray-Banin valikoimaa. Ajattomia ja ammattimaisia miesten kehyksiä on eri tyylejä. Saat korkeinta laatua ja kaikkea parasta Ray-Banilta.

 

Jos olet urheilullisempi kaveri, valitse miesten Oakley- tai Nike-designlasit. Erityisesti aktiiviseen elämäntyyliin suunnitellut kehykset ovat luotettavia, pitkäikäisiä ja huomioivat suorituskyvyn. Olitpa pyöräilijä, golfaaja tai jalkapalloilija, saat pelata parastasi näissä miesten laseissa.

 

Tai ehkä etsit vain jotain simppeliä ja perinteistä. Selaa SmartBuy Collection- ja Arise Collective -laseja löytääksesi edullisia, klassisia kehyksiä.

 

Miesten silmälasit

Kun tilaat silmälaseja verkosta, saatat olla huolissasi siitä, että valitut vahvuudet eivät ole yhtä tarkat kuin suoraan myymälästä tilatuissa. SmartBuyGlassesilla voit kuitenkin olla varma, että vahvuutesi pitävät täysin paikkansa kaikkien miesten silmälasien osalta, kunhan syötät tietosi oikein.

 

Jos et ole varma nykyisten silmälasiesi vahvuuksista, siirry linssiskanneriimme. Tämän nykytekniikan avulla voit löytää silmälasireseptisi skannaamalla nykyiset miesten silmälasisi! Aloittaaksesi tarvitset vain silmälasit, matkapuhelimen Lens Scanner -sovelluksella, kannettavan tietokoneen ja magneettijuovakortin tai vastaavan. Saat tarkat tietosi esiin hetkessä.

 

Vaihtoehtoisesti, jos silmälasimääräyksesi on vanhentunut tai näkösi on sumentunut entisestään ja uskot tarvitsevasi uusia silmälaseja, suosittelemme kääntymään paikallisen optikon puoleen näöntarkastukseen. Tarkastus kestää vain 20-30 minuuttia ja sen avulla optikko voi tarkistaa silmiesi terveyden. Kun sinulla on reseptitiedot käsissäsi, voit siirtyä verkkoon ja aloittaa selaamisen!

Meillä miesten silmälasien ostaminen vahvuuksilla on lastenleikkiä. Kun olet valinnut haluamasi kehykset, voit lisätä oikeat vahvuudet kassalla, valitsitpa sitten progressiiviset, etäisyys- tai lukulinssit.

 

Mitkä miesten lasit ovat muodissa?

Miesten silmälasityylit ovat muuttuneet vuosien varrella ja muuttuvat edelleen usein, mutta SmartBuyGlasses on täällä auttamassa sinua nykymuodin suhteen.

 

Suorakulmainen

Muoto, joka ei yksinkertaisesti koskaan mene pois muodista. "Oikeilla kulmilla" valintasi ei vain voi koskaan mennä pieleen suorakulmaisia kehyksiä valitessa. Soikeiden tai pyöreiden silmälasien käyttäjien kelvollisena kumppanina, onko suorakaiteen muotoinen kehys valintasi miesten laseihin?

 

Geometrinen

Jos haluat näyttävämmän ilmeen, mikset kokeilisi geometrisia miesten laseja? Keräät katseita minne menetkin. Käytä näitä miesten kehyksiä luottavaisin mielin ja saat kaikkien huomion!

 

Retrovaikutteinen

Siirry menneisiin aikoihin retrohenkisten miesten lasien kanssa. Tutustu näihin ikonisiin kehysmerkkeihin, kuten Ray-Ban ja Retrosuperfuture. Näytä tyylikkäältä riippumatta siitä, mitä sinulla on päälläsi tai minne olet menossa.

 

Miesten silmälasityylit vaihtuvat jatkuvasti – joskus saattaa tuntua siltä, että on mahdotonta pysyä mukana! Lue lisää ajankohtaisista silmälasitrendeistä täältä ja nouse kaveriporukkasi muotiguruksi.


Nyt kun olet saanut ohjausta ja inspiraatiota, voit jatkaa. Muista hyödyntää virtuaalista kokeilutyökaluamme kasvojesi muodon määrittämiseen, ja käytä koko-opastamme varmistaaksesi, että valitsemasi miesten lasit sopivat täydellisesti!