Koti/Silmälasit/Pyöreä
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Pyöreät Silmälasit

1,520
  • Sinivalo
  • Edistyksellinen
  • Edullinen mallisto
  • Uutuus
  • Virtuaalinen kokeilu
  • Selkeät kehykset
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Edullinen mallisto
Uutuus
Varastossa
Virtuaalinen kokeilu
Käyttäjäryhmä
Lapset
Miehet
naiset
Tarjoukset
Halvat lasit
Outlet
Poistomyynti
Brändi
Huippumerkit
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Burgundi
Harmaa
Hopea
Kaksisävyinen
Keltainen
Kilpikonna
Kimaltava
Kulta
Kuvio
Läpinäkyvä
Musta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Punametalli
Ruskea
Ruusukulta
Sininen
Valkoinen
Vihreä
Violetti
Värikäs
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
XS
S
M
L
38 mm58 mm
Hinta
€17€1164

Pyöreät Silmälasit

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että näkeminen on tärkeää ja ihanaa. Kuvittele, miten tilanne olisi, jos sivilisaatiot eivät olisi koskaan käyttäneet aikaa silmän tai ihmisen näkökykyyn liittyvien asioiden tutkimiseen. Näkisimme paljon siristeleviä ja törmäileviä ihmisiä. Lähdetäänpä siis matkalle ajassa taaksepäin ja tutustutaan yhteen muinaisimmista olemassa olevista näön apuvälineistä: pyöreisiin silmälaseihin. 

 

On ollut vaikea määritellä tarkalleen, milloin pyöreät lasit keksittiin, mutta sanotaan, että ne ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa. Jotkut ensimmäisistä pyöreistä laseista ovat peräisin jo 1200-luvulta! Ne poikkesivat hieman nykyisistä pyöreistä laseistamme, sillä niissä ei ollut sankoja ja ne oli valmistettu raskaasta raudasta. 

 

Mutta kysynnän kasvaessa pyöreiden silmälasien suosio kasvoi, ja ne, joilla oli varaa niihin, hyötyivät uusista silmälaseista ensimmäisinä. Ennen kuin pyöreät silmälasit pääsivät muun väestön ulottuville, ne olivat eliitin ja älymystön symboli. Tämä jatkui koko 1920- ja 1930-luvun ajan.

 

Vaikka uudet tekniset innovaatiot, materiaalit ja kehysmallit alkoivat yleistyä, pyöreät silmälasit eivät koskaan menettäneet viehätysvoimaansa, ja 60-luvulla ne olivat jälleen muodissa hippiliikkeen myötä. 

 

Vielä nykypäivänä ja -aikana pyöreät silmälasit ovat ajaton klassikkokehysmalli, jota käyttävät ikoniset hahmot, kuten Steven Jobs tai fiktiivinen velho Harry Potter. 

 

Pyöreillä laseilla on saattanut olla synkempiä kausia, mutta nämä kehykset löytävät aina keinon nousta takaisin esiin ja valloittaa näyttämön.

 

Miten käyttää pyöreitä silmälaseja (ja minkä muotoisille kasvoille)?

Tutustutaanpa siihen, miten pyöreitä laseja voi käyttää ja millaiset kasvot sopivat parhaiten näihin kehyksiin. Sopivimpien silmälasien tai aurinkolasien valinnassa kasvojen muotoihin perustuen ei ole tarkkaa tiedettä, mutta on olemassa yhteisiä näkökohtia, jotka täydentävät sinua ja tyyliäsi paremmin. 

 

Kaarevat kehykset, kuten pyöreät lasit, sopivat kulmikkaisiin ja voimakkaisiin kasvonpiirteisiin, ne auttavat luomaan kontrastia ja tasapainoa. Neliön ja sydämen muotoisilla kasvoilla on vahvat ja kapeat kasvonpiirteet, jotka rokkaavat pyöreäkehyksisiä laseja. 

 

Muut pehmeämmät kasvonmuodot voidaan myös stailata esimerkiksi ylisuurilla pyöreillä kehyksillä, ja jos haluat asustaa rohkeammin, dramaattiset silmälasit sopivat siihen varmasti. Ovaalin muotoisten kasvojen kanssa ylisuuret kehykset eivät kuitenkaan toimisi yhtä hyvin, mutta sen sijaan kauniisti koristellut pienemmät pyöreät lasit voisivat sopia listallesi.

 

Pyöreäkehyksiset silmälasit ovat ajattomia vintage-kehyksiä, joita monet voivat käyttää eri kokoisina, erilaisina materiaaleina, väreinä ja kuvioina. Niitä on myös eri tyylejä, kuten läpinäkyvät pyöreät lasit, joissa on lyhyempi silta, joka tunnetaan nimellä avaimenreikäsilta. Tämäntyyppinen silta tarjoaa mukavuutta eikä jätä jälkiä nenään. 

 

SmartBuyGlassesilla olemme keränneet simppeleitä muotineuvoja ja vinkkejä, joiden avulla voit löytää täydelliset silmälasit. Jos mietit, minkä minkä muotoiset kasvot sinulla on ja mitkä kehykset voisivat sopia sinulle, hyppää sivullemme ja tutustu kasvojen muoto-oppaaseen. 

 

Kuinka stailata pyöreät lasit?

On aina henkilökohtaisista mieltymyksistä kiinni, miten päätät stailata ulkoasusi ja silmälasisi. Mutta jos tarvitset pientä sysäystä oikeaan suuntaan, lue lisää. 

 

Halusitpa sitten päivittää tyyliäsi pyöreillä reseptilaseilla tai piristää ulkonäköäsi seuraavassa teemajuhlassa, huomaat, että pyöreät kehykset rokkaavat minkä tahansa asun kanssa. Voit pukeutua boheemista hippifiiliksestä vallankumoukselliseen business-moguliin tai Tylypahkan Rohkelikkoon. Tyylejä on loputtomasti, tyylikkäitä ja hauskoja!

 

Pyöreiden silmälasien kanssa löydät aina joko trendikkään, tyylikkään, urheilullisen tai rennon tyylin. Rento look farkuilla ja t-paidalla voi nousta esiin kirkkailla pyöreillä laseilla, jotka voit yhdistää läpikuultaviin väreihin tai jopa lisätä hieman kimallusta pyöreillä kirkkailla glitterikehyksillä.

 

Jos olet matkalla met-gaalaan, älä unohda kultareunaisia pyöreitä laseja! Nämä ovat klassiset ja tyylikkäät kehykset, jotka antavat sinulle hienostuneen ilmeen, jonka voit tyylitellä seksikkään smokkisi kanssa. 

 

Vaikka olisitkin juuri noussut sängystä ylisuuri pyjama päälläsi ja yrität valmistautua päivään tuplaespresson kera, miksi et leikittelisi tätä lookia klassisilla kilpikonnakuvioisilla pyöreillä kehyksillä. Tummemmilla silmälaseilla ja ilman meikkiä saat varmasti silmäsi esiin ja pehmennät voimakkaita kasvonpiirteitäsi. 

 

Ehkä etsitkin pyöreitä laseja, joita voit vaihtaa ja tyylitellä mihin tahansa asuun yhdellä kertaa. Mikset tutustuisi Carreran vaihdettaviin silmälaseihin? Vain yksiin pyöreisiin kehyksiin voit klipsauttaa uuden ilmeen ja vaihtaa aina kun haluat!  

 

Eikö olekin siistiä? SmartBuyGlassesin avulla annamme sinulle myös hienoja ja trendikkäitä ideoita, joilla voit lisätä tyylikkyyttäsi, joten älä unohda vilkaista blogiamme nähdäksesi lisää silmälasimuotia. 

 

Ovatko pyöreät lasit muodissa?

Pyöreät lasit ovat kokeneet kaiken. Ensimmäiset pyöreät silmälasit keksittiin vuosikymmeniä sitten, aluksi vain näkövammaisten auttamiseksi. Pyöreistä kehyksistä tuli sitten eliitin ja älymystön statussymboli, kunnes niiden suosio laski uusien mallien myötä. Pyöreät silmälasit löysivät kuitenkin aina keinon nousta uudelleen esiin, ja niitä on nähty kautta aikojen monien ikonisten hahmojen kasvoilla. 

 

Sitä ei turhaan kutsuta ajattomaksi ja vintage-kehykseksi. Pyöreäkehyksiset silmälasit ovat yhä nykyäänkin muodissa, ja epäilemme, etteivät ne koskaan katoa kokonaan. Pyöreät silmälasit ovat mukauttaneet suosiotaan jokaiseen aaltoon historian saatossa, ja ne ovat löytäneet paikkansa trendikkäimpien kehysten joukossa, joita voi käyttää ympäri vuoden. 

 

Laajan pyöreiden silmälasien valikoimamme avulla voit myös suojata silmäsi ja näyttää samalla tyylikkäältä. Kokeile sinivalosuojaa pyöreillä laseilla, kun rokkaat uutta lookkiasi toimistossa. Muutaman tietokoneella vietetyn tunnin jälkeen huomaat, ettei silmiäsi arista enää niin paljon kuin ennen. 


Joten me SmartBuyGlassesilla toteamme, että kyllä, pyöreät lasit ovat edelleen muodissa! Selaa ikitrendikkäitä pyöreäkehyksisiä laseja, ja jos olet ostamassa reseptilaseja etkä muista silmälasireseptiäsi, käytä ilmaista linssiskanneriamme!