Grid banner
1-59 tuotteista 989
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Gucci
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
46 mm62 mm
Hinta
€142€441

Gucci Gucci Silmälasit

Guccin lasit ovat tunnettuja modernista tyylistään ja ikonisesta imagostaan. Italiasta peräisin olevalta ylellisyyttä edustavalta suunnittelijabrändiltä ei voi vähempää odottaakaan. He ovat kasvattaneet maineensa yhtenä huippumuotimaailman edelläkävijöistä, eivätkä Guccin silmälasit ole poikkeus. Heidän kehyksensä ovat luovia ja jännittäviä, ja heidän suunnittelukäytäntönsä ovat todella ainutlaatuisia. Guccille ominainen ilme on selvästi nähtävissä, ja heidän kehyksissään on monenlaisia tyylejä, joten jokaiselle löytyy mieleinen vaihtoehto.

 

Mistä ostaa Guccin kehyksiä?

SmartBuyGlasses on Guccin kehysten virallinen jälleenmyyjä, ja siksi löydät sivustoltamme suuren valikoiman. Ymmärrettävästi jotkut ihmiset suosivat Gucci-lasiensa osalta tiettyjä materiaaleja toisten sijaan, riippuen heidän elämäntyylistään. Pidämme huolen siitä, että kaikki elämäntyylit otetaan huomioon tarjoamalla erilaisia materiaaleja, kuten titaania, jota rakastetaan sen kestävyyden ja keveyden vuoksi. Guccin reseptilasejamme on saatavana myös asetaatista, joka on tunnettu hypoallergeenisyydestään, mikä tekee siitä herkkäihoisten suosikin. Voit myös selata metallisia ja muovisia kehyksiä löytääksesi ihanteellisen parisi. 

Valmistaako Gucci lukulaseja?

Gucci tekee monia hyviä lukulasivaihtoehtoja. Käytä yksinkertaisesti yksiteholinssit-suodatinta kaventaaksesi hakua ja nähdäksesi toivottuja tuloksia. Voit pyytää Guccin linsseihin lisäpinnoitteita, jotka auttavat sinua suojautumaan ei-toivotuilta asioilta, kuten näyttöjen siniseltä valolta. Jos toivot sinivalosuojaa laseihin, voit aloittaa tutustumalla sinivalolaseihimme.

 

Kuka valmistaa Guccin silmälasit?

Guccin silmälasit ja aurinkolasit valmistaa arvostettu Kering Eyewear. Kering on yksi silmälasiteollisuuden jättiläisistä, mikä käy ilmi Keringin siipien alla näkyvistä nimistä. Guccin kehysten lisäksi he valmistavat laseja Balenciagalle ja Bottega Venetalle. He ovat yhdistäneet Guccin klassisen valmistusmoraalin erinomaisiin nykyaikaisiin tuotantotekniikoihinsa, jotta saat ne tuntemasi ja rakastamasi Guccin lasit.