Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Superdry Aurinkolasit

71
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 71
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Superdry
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Hinta
€47€79

Superdry Aurinkolasit

Etsitkö aurinkolaseja, joissa on saumaton sekoitus mukavuutta, kestävyyttä ja modernia tyyliä? Superdry-aurinkolasimallistomme on oikea vastaus. Superdry-aurinkolasit, jotka on suunniteltu erottuvaksi ja kestäväksi, ovat täydellinen asuste täydentämään tyylisi samalla tarjoten silmillesi tarvitsemansa tärkeän suojan auringonsäteiltä.

 

Miksi kannattaa valita Superdry-aurinkolasit?

Superdry-aurinkolasien valitseminen tarkoittaa investoimista muuhunkin kuin vain aurinkolaseihin. Brändin aurinkolasit tunnetaan ainutlaatuisesta yhdistelmästään japanilaisen grafiikan ja vintage-Americanan suunnitteluvaikutuksista. Tämä yhdistelmä antaa niille muista erottuvan, rohkean ilmeen.

 

Superdry käyttää aurinkolaseissaan korkealaatuisia materiaaleja varmistaen, että ne ovat paitsi tyylikkäitä myös kestäviä ja pitkäikäisiä. Lisäksi kaikki Superdryn aurinkolasit tarjoavat korkean UV-suojan haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan, joten ne ovat turvallinen valinta silmiesi terveydelle. Tyylin ja suojan lisäksi Superdryn aurinkolasit on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Monissa malleissa on ominaisuuksia, kuten säädettävät nenätyynyt ja sangan kärjet turvallisen ja mukavan istuvuuden takaamiseksi.

 

Tutustu Superdryn laajaan valikoimaan, joka tarjoaa kaikkea tyylikkäistä piloteista retrohenkisiin pyöreisiin kehyksiin ja Superdryn urheiluaurinkolaseihin. Jokainen pari on muotiasuste, joka huokuu merkin ikonista tyyliä ja sitoutumista laatuun.

 

Mistä voin ostaa Superdry-aurinkolaseja?

Löydät seuraavat Superdry-aurinkolasisi SmartBuyGlassesilta! Meiltä ostaessasi voit mukauttaa aurinkolasisi linssit ja saada Superdry-lasit vahvuuksilla muutamalla klikkauksella.


Voit myös kokeilla valitsemiasi Superdry-aurinkolaseja virtuaalisesti innovatiivisella ja helppokäyttöisellä 3D Virtual Try-On -työkalullamme! Suodata virtuaalisen kokeilun mukaan valikoiman sivulla tai klikkaa suosikkikehyksiäsi ja napsauta sitten Kokeile minua -painiketta. Muutaman vaiheen jälkeen työkalu antaa sinun nähdä itsesi valitsemissasi Superdry-aurinkolaseissa, jotta voit päättää, pidätkö niistä vai et! Lisäksi saat parhaan hinnan takuun ja 2 vuoden tuotetakuun kaikille kehyksille.