Koti/Silmälasit/Polaroid
Grid banner
1-59 tuotteista 762
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Polaroid
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
XS
S
M
L
XL
38 mm60 mm
Hinta
€35€99

Polaroid Silmälasit

Polaroid silmälasit ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. Polaroid polarisoidut linssit on suunniteltu torjumaan häikäisyä pinnoilta, kuten vedestä ja auton konepelliltä. Sinulla saattaa olla jo Polaroid aurinkolasit, mutta jos hankitalistallasi on uudet silmälasit, tutustu nyt Polaroid silmälasimallistoomme. Polaroid silmälasit ovat erittäin suosittuja autoilijoiden, pyöräilijöiden, hiihtäjien ja muiden optista tarkkuutta vaativien urheilijoiden keskuudessa.

Polaroid Kehykset

Häikäisevä auringonvalo heijastavilta pinnoilta aiheuttaa silmien rasittumista ja väsymistä. Polaroid-silmälasien linssit on varustettu UltraSight-ominaisuudella, joka torjuu häikäisyä, parantaa tarkuutta ja estävät haitallisen säteilyn pääsyn silmien ulottuvuudelle. Erittäin kestävät UltraSight – linssit sisältävät iskunvaimentimet, joten ne kestävät päivittäisiä kolhuja tavallista paremmin. Kevyet Polaroid silmälasit ovat erittäin mukavakäyttöiset, joten voit pitää näitä laseja aamusta iltaan ilman ärsytystä.Aloita tutustumalla silmälaseihin naisille Polaroid PLD 1S 012 ja miehille Polaroid PLD 1P 002.

Polaroid Silmälasit Netistä

SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa Polaroid silmälasit miehille ja naisille. Lisää omat vahvuutesi valitsemalla ensiluokkaiset linssit laajasta linssivalikoimastamme. Saat aina ilmaisen toimituksen kotiovellesi, lisäksi tarjoamme 100 päivän palautusoikeuden, mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa silmälasisi. Liity jäseneksi jo tänään!