SmartBuyGlasses Premium Linssit

TAKAISIN KAUPPAAN
 • SmartBuyGlasses Linssit Vahvuuksilla

  SmartBuyGlasses Suomi on yksi suurimmista verkossa toimivista optisista liikkeistä. Choose from a huge range of designer eyeglasses and have them professionally fitted by our expert optical partners and laboratories. At SmartBuyGlasses, we make shopping online for your prescription glasses simple, efficient and safe. Simply choose your favourite glasses frame and have them fitted with ophthalmic lenses at a fraction of the cost of a brick and mortar store. Lisensoidut optikkomme toimivat 100% luotettavuudella ja tarkuudella asentaessaan linssejä laseihisi.

  Linssiopas

  SmartBuyGlasses offers an unbeatable range of high quality house brand prescription lens types, also offering premium brand Arise Collective™ clarity lenses. Our lenses cover refractive indexes of 1.50, 1.61, 1.67 or 1.74 for single, bifocal or progressive vision correction needs. All of the lenses that we offer are either made of CR39, Polycarbonate or High Index plastic material. All our lenses are impact resistant for optimal eye protection. Please refer to the other Premium Lenses information tabs to learn more about prescription lenses at SmartBuyGlasses Suomi.

  Reasons to Buy Prescription Lenses

  • 24 Kuukauden Takuu
  • FREE Scratch Resistant Coating
  • FREE Anti-Glare Coating
  • FREE UV Protection
 • Reseptilinssin Tyyppi

  YKSITEHOLINSSI

  Kaukokäyttölinssit: Niille, joille kauas katsominen tuottaa ongelmia. Nämä vahvuudet sopivat erityisesti ajamiseen, elokuviin, urheiluun ja muuhun ulkoiluun.

  Lukulasit:Jos sinun tulee pystyä lukemaan ja kirjoittamaan paremmin pientä tekstiä, tarvitset käyttöösi lukulasit.

  Näyttöpäätelasit: Nämä yksiteholinssit auttavat lievittämään tietokoneen näyttöön katsomisesta aiheutuvia oireita, kuten silmien rasitusta, kuivuutta, sumeutta, väsyneisyyttä ja niska-ja hartiakipuja.

  Imagolinssit (Ei Voimakkuuksia):Imagolinsseissä ei ole vahvuuksia, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan tyylikäyttöön. Imagolinsseissä on 100% UV-suoja.

  KAKSITEHOLINSSIT

  Kaksitehot (rajauksella): Kaksiteholinssit yhdistävät kaksi eri voimakkuutta ja soveltuvat ikänäköisille. Ikänäkö ilmaantuu yleensä 40 ikävuoden jälkeen. Ikänäköiset ovat sekä likinäköisiä että kaukonäköisiä. Kaksiteholinssien avulla linssin yläosaa hyödyntäen on mahdollista nähdä kaukoetäisyydelle, kun taas linssin rajauksen alapuoli on tarkoitettu lukemiseen ja muuhun lähikäyttöön.

  PROGRESSIIVISET LINSSIT

  Progressiiviset (Rajattomat Monitehot): Ikänäkö tarkoittaa sitä, että silmä ei enää kykene mukauttamaan näköä lähietäisyydelle. Ikänäkö kehittyy tyypillisesti 40 ikävuoden jälkeen. Progressiiviset moniteholinssit sisältävät enemmän kuin kaksi voimakkuutta ja soveltuvat kaikille etäisyyksille. Toisin kuin kaksitehoissa, progressiivisissa linsseissä ei ole näkyvää rajausta. Ikänäköiset usein suosivat progressiivisia moniteholinssejä, sillä linsseissä ei näy katselualueen rajoja.

  Näyttöpäätelinssit (Progressiiviset): Uusin progressiivinen linssityyppi on tarkoitettu näyttöpäätekäyttöön. Nämä linssit lievittävät ikänäköä. Progressiivinen näyttöpäätelinssi muodostuu 50% likinäköön, 30-40% keskiasteiseen ja 20-10% kaukonäköön soveltuvista alueista linssissä.

  Linssi-Indeksiopas

  Standardi Ohut & Kevyt Linssi - 1.50 Indeksi

  CR39 1.50 indeksin linssit ovat 20% tavallisia lasilinssejä kevyemmätja ovat edullinen vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Nämä linssit suojaavat UV-säteilyltä. CR39 linssit ovat korkealaatuiset strandardimuovilinssit taitekertoimella 1.50 ja ovaat ohuemmat kuin markkinoiden tyypillisimmät CR39 linssit. Nämä linssit soveltuvat parhaiten kokokehyksellisiin kehysmalleihin.

  Erittäin Ohut & Kevyt linssit - 1.61 Korkea Indeksi

  Korkean indeksin linssit, Hi-index, sopivat korkeisiin voimakkuuksiin. Ne tarjoavat korkeamman taitekertoimen verrattuna muihin linssityyppeihin. Linsseissä on UV-suoja ja ne ovat jopa 20% tavallisia muovilinssejä ohuemmat. Korkean indeksin linssit on suunniteltu kestämään kovempaa käyttöä ja soveltuvat erityisesti kehyksettömiin ja puolikehyksellisiin malleihin.

  Super Ohut & Kevyt Linssi - 1.67 Korkea Indeksi

  Näissä linsseissä on taitekerroin 1.67 ja soveltuvat korkeisiin voimakkuuksiin. 1.67 indeksin linssit ovat noin 30% ohuemmat kuin 1.61 taitekertoimen linssit.

  Ultra Ohut Linssi - 1.74 Korkea Indeksi

  1.74 Korkean indeksin linssi on muovilinsseistä ohuin ja arvokkain. Nämä linssit ovat korkean indeksin linsseistä kevyimmät ja ohuimmat. 1.74 taitekertoimen linssit ovat jopa 40% tavallisia muovilinssejä ohuemmat.

  Arise Clarity (Index 1.50, 1.56, 1.61, 1.67)

  You can find more information about our lenses in our Optical Center. If you cannot find the answer to your question, feel free to contact us anytime!

  AURINKOLASIT VOIMAKKUUKSILLA

  Silmälaseja voimakkuuksilla voit tilata netistä SmartBuyGlasses. Optikkomme tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita linssiesi väri yli 20 värin joukosta, mikäli alkuperäinen väri ei miellytä sinua. Polarisointi ja tummennus ovat saatavilla valikoiduissa tuotteissa.

  Linssit vahvuuksilla voidaan lisätä merkkilaseihin, jotka alunperin sisältävät kahdet erilliset linssit. Huomioithan ettei kaikkiin merkkiaurinkolaseihin voida välttämättä asentaa vahvuuksia riippuen omista vahvuuksistasi ja kehysmallista.

  Tietoa Vahvuuksista

  Silmälasien tai aurinkolasien ostaminen vahvuuksilla netistä on vaivatonta SmartBuyGlasses -sivuillamme. Optikkomme suosittelevat seuraavaa linssimateriaalia seuraaville voimakkuuksille. Jos tarvitset apua oman reseptisi tulkitsemiseen, vieraile osiossamme FAQ.

  Kaikki linssimme on tehty korkealaatuisesta muovimateriaalista, joka takaa lasilinssejä paremman näkyvyyden, kestävyyden ja keveyden. Huomioithan että linssin hinta riippuu materiaalin paksuudesta. Edullisin vaihtoehto on CR39 johtuen matalasta taitekerroinideksistä (linssin paksuus). Mitä korkeamman indeksin valitset, sitä ohuempi ja arvokkaampi linssi on.

  Linssin Paksuus Single Vision Kaksitehot Progressiivinen Sfäärialue (SPH)
  House Brand 1.50 Alle +/- 1.25
  House Brand 1.61 +/- 1.50 to +/- 3.50
  House Brand 1.67 +/- 3.75 to +/- 5.50
  House Brand 1.74 Yli +/- 5.75
  Arise Clarity HD 1.50 Alle +/- 1.25
  Arise Clarity 4K 1.61 +/- 1.50 to +/- 3.50
  Arise Clarity 8K 1.67 Yli +/- 3.75

  Premium Linssi Vaihtoehdot

  Optisiin palveluihimme kuuluvat suuri valikoima ensiluokkaisia linssejä ja pinnoitteita. Lasien ostaminen netistä ei ole koskaan ollut helpompaa. Takaamme 1000otettavuuden ja tarkkuuden lisätessämme vahvuuksia laseihisi.

  Linssityyppi Väri Transition Polarisointi ILMAISET Pinnoitteet
  Single Vision
  Kaksitehot
  Progressiivinen

  Lisäominaisuudet

  Värilliset Linssit

  Värilliset linssit voivat torjua heijastusta ajaeassasi tai parantaa urheilusuoritustasi. Toisin kuin tummennetut linssit, värilliset pysyvät muuttumattomina kaikissa olosuhteissa. Vaaleat värit sopivat tyylikäyttöön ja tummat värit suojaamaan auringolta. Keltainen väri soveltuu yöllä ajamiseen. Harmaa on neutraali väri ja sopii valoherkille. Ruskea antaa paremmat kontrastit eri värien välille ja sopii golfin ja tenniksen pelaajille. Tutustu värikarttaamme ja lue lisää. Voit valita linssiesi värin 24 värin joukosta.

  • Vihreä & Polarisoitu: Torjuu heijastusta ilman värien vääristymiä, sopii kirkkaaseen aurinkoon
  • Ruskea & Harmaa: Parantaa kontrasteja ja sopii erittäin kirkkaisiin olosuhteisiin. Harmaa sopii hyvin vesiurheiluun, jolloin voimakkain auringonvalo heijastuu veden pinnasta. Ruskea sopii hyvin esimerkiksi golfin ja tenniksen pelaajille.
  • Keltainen & Pihka & Kulta: Suodattaa sinisen valon ja korostaa varjoja, sopii useimpiin olosuhteisiin, erityisesti hämärään ja kohtalaiseen valoon. Keltainen väri soveltuu yöllä ajamiseen.
  • Purppura & Roosa: Sopii parhaiten hämärään valoon, korostaa varjoja ja muotoja.

  Polarisoidut Linssit

  Polarisoidut linssit torjuvat heijastusta vedenpinnasta tai auton konepellistä suodattaen pois heijastuvan valon. Polarisoidut linssit sopivat ulkoilmaurheiluun, kalastukseen ja autoiluun.

  Tummuvat Linssit

  Tummuvat linssit tunnetaan myös transition- tai fotokromisina linsseinä. Linssit pysyvät kirkkaina pimeässä ja sisätiloissa. Tummuvat linssit muuttavat automaattisesti linssiväriään olosuhteiden mukaan.

  ILMAISET Linssin Pinnoitteet

  Naarmuuntumisenesto

  Kaikkiin muovilinsseihimme kuuluu naarmuuntumista estävä pinnoite molemmilla puolilla linssiä. Tämä pinnoite lisää linssiesi käyttöikää huomattavasti. Huom: naarmuuntumisenesto ei koskaan estä naarmuuntumista täydellisesti, mutta huomattavasti enemmän kuin pinnoittamaton linssi. Linssi voi kuitenkin naarmuuntua kovemmassa käytössä.

  Heijastuksenesto

  Heijastusta estävä pinnoite torjuu heijastuksia erilaisilta pinnoilta. Tämä pinnoite sopii myös sisätiloihin ja yöllä ajamiseen. Heijastuksenesto takaa erittäin kirkkaan linssin, jolloin linssi on miltei näkymätön.

  UV-suoja

  UV Suoja silmälaseissa estää ultraviolettisäteilyn pääsyn silmien ulottuvuudelle. Monet unohtavat että ihon lisäksi myös silmämme tarvitsevat suojan haitalliselta UV-säteilyltä.

  SmartBuyGlasses Tarjoaa ILMAISEN UV - suojan kaikille linsseille vahvuuksilla.
 • Standardi & Premium Linssien Hinnat

  Tuoteryhmä Linssityyppi Linssin Indeksi (Paksuus) Linssien Hinta (€)
  Aurinkolasit Kaukokäyttöön Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €35
  (Single Vision) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €55
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €85
  Lukukäyttöön Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €35
  (Single Vision) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €55
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €85
  Muoti Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €35
  (Single Vision) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €55
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €85
  Progressiivinen Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €99
  (Progressiivinen) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €125
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €145
  Eyeglasses Kaukokäyttöön Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €35
  (Single Vision) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €55
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €79
  Ultra Ohut & Kevyt (1.74) €115
  Arise Collective Clarity HD 1.50 €49
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 €69
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 €99
  Lukukäyttöön Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €35
  (Single Vision) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €55
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €79
  Ultra Ohut & Kevyt (1.74) €115
  Arise Collective Clarity HD 1.50 €49
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 €69
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 €99
  Muoti Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €25
  (Single Vision) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €55
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €79
  Ultra Ohut & Kevyt (1.74) €115
  Arise Collective Clarity HD 1.50 €49
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 €69
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 €99
  Progressiivinen Standardi Ohut & Kevyt (1.50) €99
  (Progressiivinen) Erittäin Ohut & Kevyt (1.61) €125
  Super Ohut & Kevyt (1.67) €145
  Ultra Ohut & Kevyt (1.74) €179
  Arise Collective Clarity HD 1.50 €189
  Arise Collective Clarity 4K 1.61 €229
  Arise Collective Clarity 8K 1.67 €269
 • Reseptitakuu & Palautusoikeus

  24 Kuukauden Takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä ostoksiinsa ja palvelemme mielellämme myös ostotapahtuman jälkeen. Tarjoamme yksinomaisen 24 kuukauden takuun kaikista viallisista kehyksistä, aurinkolaseista ja silmälaseista voimakkuuksilla. Kansainvälinen asiakaspalvelutiimimme työskentelee kellon ympäri tavoitteenaan 100% asiakastyytyväisyys. Meiltä ostaminen on helppoa ja löydät aina viimeisimmät mallit ja huippumerkit omilla vahvuuksillasi.

  100% Linssien Palautustakuu

  Tarjoamme 100% Reseptilinssien Palautustakuun SmartBuyGlasses Suomi. SmartBuyGlasses Optinen Laboratorio tarjoaa huippupalvelua ja auttaa sinua mielellään linsseihin tai kehyksiin liittyvissä ongelmissa. Voit valita linssien tai kehyksen korjaamisen, täyden hyvityksen linsseistä ja kehyksestä tai vaihtaa kehykseen uudet linssit ilmaiseksi. SmartBuyGlasses asiakaspalvelutiimi on aina tavoitettavissa kysymyksillesi, joten ota rohkeasti meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää 100% Linssien Palautustakuustamme.

  100 Päivän Palautus

  In the event that the product is not suitable, SmartBuyGlasses Suomi offers every customer a full 100 day return policy on all prescription eyewear. Lue lisää Palautukset, Vaihdot ja Takuutietoa.

We use Cookies to enhance your experience on our website. By continuing your navigation, you accept the placement and use of Cookies. Klikkaa tästä to learn more about our cookie policy.

Accept