Grid banner
Suodatin ja lajittelu

HUGO Aurinkolasit

94
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 94
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • HUGO
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Läpinäkyvä
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Hinta
€62€191

HUGO Aurinkolasit

Boss By Hugo Boss aurinkolasit

Saksan Metzingenissä pääkonttoria pitävä Hugo Boss perustettiin vuonna 1924. Se aloitti yleiskäyttöisenä vaatetalona, sitten valmistaen univormuja ja lopulta loi pukuja miehille. Ensimmäinen Boss-puku tuli markkinoille vuonna 1970. Myöhemmin yritys tuli pörssiin vuonna 1988. Samana vuonna se myös julkaisi hajuvesilinjansa.

Hugo Boss astui myös sponsorointimaailmaan Formula 1:n, golfin ja tenniksen kanssa. Vuoteen 1997 mennessä tuotemerkki julkaisi diffuusiomuotinsa miehille ja naisille. Hugo Boss on edennyt pitkälle ja kehittynyt saksalaiseksi luksusmuotitaloksi.

Boss by Hugo Boss silmälasimuoti

Boss by Hugo Boss -aurinkolasit julkaistiin vuonna 1989. Tähän mennessä Bossin muotimallistot, mukaan lukien silmälasimallistot ovat tunnettuja ja ihailtuja maailmanlaajuisesti. Boss by Hugo Boss -aurinkolaseihin kuuluvat mm. mallit Boss 0896/F/S Asian Fit, Boss 0927/S ja Boss 0727/N/S.

Meillä SmartBuyGlassesilla on paras nettivalikoima Boss by Hugo Boss -aurinkolaseja. Myös meidän parhaan hinnan takuulla takaamme, että löydät meiltä netin halvimmat hinnat.