Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Ray-Ban® Aurinkolasit

  Suodatin ja lajittelu
  Oho anteeksi! Meillä ei ole sinulle tuloksia
  Linssin väri
  Harmaa
  Hopea
  Keltainen
  Kilpikonna
  Kulta
  Läpinäkyvä
  Punainen
  Ruskea
  Sininen
  Vihreä
  Violetti
  Koko

  Ray-Ban® Aurinkolasit

  Ray-Ban aurinkolasit on yksi maailman tunnetuimmista aurinkolasimerkeistä. Kuullessasi nimen ”Ray-Ban”, todennäköisesti näet mielessäsi pari suosituinta mallia tältä merkiltä, kyseessä on mahdollisesti: Aviators, Clubmaster tai Wayfarer. Ray-Ban on valmistanut silmälaseja yli 80 vuoden ajan erilaisista taustoista tuleville ihmisille. Julkkikset ja tavan kadun tallaajat ovat palvoneet tätä merkkiä. Itse asiassa monet muut silmälasivalmistajat pitävät Ray-Baneja inspiraationa uusille malleille. Katsotaanpa, mikä tekee näistä aurinkolaseista niin erityiset ja miksi Ray-Banin ostamista netistä kannattaa harkita, jos et ole vielä niin tehnyt.

  Ray-Banin historia

  1930-luvulla Ray-Ban löysi paikkansa armeijamaailmassa. 30-luvun puolivälissä tapahtui sotateknologian nopea kehitys, jolloin lentokoneet pystyivät saavuttamaan suurempia korkeuksia ja nopeuksia. Mutta näiden korkeampien korkeuksien mukana tuli häikäisevän auringon haitta, joka johti häiriötekijöihin, pahoinvointiin ja päänsärkyihin. Vuonna 1937 Yhdysvaltain armeijan ilmavoimat palkkasivat Bausch & Lombin optiikkanerot suunnittelemaan silmälasit, jotka auttaisivat lentäjiä näiden ongelmien kanssa. Näin ollen sotilaslentäjille valmistettiin prototyyppi kevyistä muovikehyksistä ja vihreistä muovilinsseistä, jotka estivät kovat auringonsäteet ilman lentäjän näkökyvyn heikkenemistä. Kun nämä lasit julkaistiin yleisölle metallikehyksillä, nämä aurinkolasit nimettiin ”Ray-Ban Aviatoreiksi” vuonna 1938.

  Ray-Banin suosio jatkoi kasvamistaan toisen maailmansodan aikana, jatkaessaan Yhdysvaltain armeijan varustamista laseillaan. He jatkoivat innovaatioitaan julkaisemalla uusia erityisominaisuuksia, kuten iskunkestävät linssit ja liukupeililinssit lentäjille, jotta he näkisivät helposti ohjauspaneelin linssin alaosasta.

  Vuonna 1952 Ray-Ban esitteli heidän kaikkien aikojen suosituimman mallinsa, Wayfarerin. Tässä mallissa oli paksummat muovikehykset pienemmillä linsseillä kuin Aviatorissa. Kun yhä useammat kuuluisuudet alkoivat käyttää niitä, niiden suosio räjähti ja Ray-Ban Wayfarereita keikkui joka puolella – siitä tuli todella yleinen nimi.

  Ray-Ban niitti mainetta popkulttuurissa, mutta se ei jäänyt siihen. Se on aina ollut innovaatioiden eturintamassa toimivan muotoilunsa ansiosta, kuten vuorikiipeilijän aurinkolaseilla, joissa on nahkaiset sivusuojat ja väriä vaihtavat linssit vaihteleviin valaistusolosuhteisiin.

  Suosituimmat Ray-Ban aurinkolasit

  Synonyyminä huippulaadulle, Ray-Ban aurinkolasit voidaat sovittaa vahvuuksiesi mukaan, jotta voit korjata näkösi tyylillä. Tässä meidän valitsemamme parhaat Ray-Ban aurinkolasit.

  Parhaat miesten Ray-Ban aurinkolasit

  Ray-Ban Clubmaster

  Kiistattomasti suosituimmat ja myydyimmät Ray-Ban aurinkolasit SmartBuyGlassesilla. Nämä aurinkolasit ovat monikäyttöiset ja muotitietoisten lempparit. Clubmastereilla on kokonaiset kehykset korostetulla yläreunalla, metallinen nenäsilta ja erittäin tukevat saranat metallielementeillä. Saatavilla useissa linssi- ja kehysväreissä ja voit ostaa Clubmasterisi polarisoitujen linssien kanssa paremmalla ulkoilmanäkymällä tai ilman polarisointia.

  Ray-Ban Round Metal

  Ray-Banin pyöreät metalliset aurinkolasit sopii parhaiten kulmikkaille kasvoille ja ne ovat loistava tyylivalinta tasapainottamaan kulmikkaita kasvojen muotoja, ne ovat muodikkaat, mukavat ja kestävät. Ohuet metallisangat on päällystetty muovilla, jotta kehykset eivät liu’u tai satuta korvien taustaa. Säädettävät nenätyynyt ja joustavat saranat lisäävät entisestään mukavaa istuvuutta rokatessasi näillä aurinkolaseilla.

  Ray-Ban Aviator Gradient

  Yksi miesten suosituimmista valinnoista on Ray-Ban Aviator Gradient -aurinkolasit. Nämä ovat ne perinteiset, klassiset ja ajattomat Ray-Ban Aviatorsit. Tämä on pomminvarma tyyli, joka pysyy muodissa käytännössä ikuisesti. Ray-Ban Aviator Gradient tarjoaa pehmeän liukuvärin linsseihin, jotka lisää uutta ilmettä mihin tahansa tyyliin. Metallikehyksiset Ray-Ban aurinkolasit ovat kestävät ja pitkäkestoiset.

  Parhaat naisten Ray-Ban aurinkolasit

  Ray-Ban Justin

  Ray-Ban Justin -aurinkolasit ovat kuin taikasauva – ne voivat nostaa minkä tahansa tyylin seuraavalle tasolle. Niitä on saatavilla useissa trendikkäissä väreissä. Nämä kehykset ovat saaneet inspiraationsa ikonisilta Ray-Ban Wayfareilta ja näyttävät kumimaisilta antaen rohkeamman vaikutelman yleisilmeeseen. Niissä on myös liukumattomat sangat, integroidut nenätyynyt ja laadukkaat saranat erityiseen istuvuuteen ja mukavuuteen. Polykarbonaattilinssit ovat särkymättömät ja naarmuuntumattomat. Niitä saa myös liukuvärilinsseillä, joissa on liukuvasti katoava sävy. Valitse SmartBuyGlassesin laajasta kokoelmasta kehyksen ja linssin värit.

  Ray-Ban Erika

  Ray-Ban Erika -aurinkolasit ovat erittäin suosittu malli ja imartelevat muotoilunsa ansiosta feminiinisempää kantajaa. Erikassa on mukavan matta tekstuuri, kumitetut elementit, hienot metallikärjet ja avaimenreikämäinen nenäsilta viimeistellen modernin ja loistokkaan ilmeen. Se on valmistettu kevyestä hypoallergeenisesta propionaattinailonista, 3-holkkisilla saranoilla ja on saatavilla liukuvärilinsseillä tai peililinsseillä.

  Ray-Ban Wayfarer

  Ray-Ban on tunnettu laadukkaista ja muodikkaista silmälaseistaan ja tämä heijastuu ikonisista Ray-Ban Wayfarer -aurinkolaseista. Sivustollamme SmartBuyGlassesilla, voit löytää kaikki upeimmat linssit ja värit saatavilla, jotta voit löytää sen täydellisen parin itsellesi! Ray-Ban Wayfarerit ovat täydellinen lisävaruste minkä tahansa tyylin viimeistelyyn. Jos haluat näkösi uudelle tasolle, valitse Ray-Ban polarisoidut aurinkolasit.

  Ray-Ban aurinkolasit lapsille

  SmartBuyGlassesilla voit löytää viimeisimmät lasten Ray-Ban aurinkolasit. Ne on suunniteltu erityisesti lapsille, huomioiden heidän tarpeensa ja tapansa. Kaikki lasit on tehty vankimmista materiaaleista. Varsinkin linssit ovat erittäin kevyitä ja tarjoavat 100% UVA- ja UVB-suojan.

  Ray-Ban Junior Aviator

  Ray-Ban Junior Aviator -aurinkolasit saavat epäilemättä pienoisesi näyttämään trendikkäältä! Tämä klassinen tyyli sopii kaikkiin asuihin. Näitä on saatavilla monissa eri väreissä, mutta vaaleanpunainen ja sävyrikas ruskea ovat tämän kehysmallin myydyimmät värit. Lasten tyyli voi matkia aikuisten versiota Ray-Ban Aviator Gradient -aurinkolaseja, jos lapsesi on mini-minä, voitte molemmat rokata samanlaisissa aurinkolaseissa (mutta vain eri koossa)! Ehkä eri värin valitseminen voisi täydentää molempien persoonallisuutta ja ulkonäköä kokonaisuudessaan.

  Ray-Ban Junior Chris

  Ray-Ban Junior Chris -aurinkolasit sopivat täydellisesti lapsille, jotka eivät halua olla huomion keskipisteenä, mutta kuitenkin tyylikkäitä. Hillityt väriyhdistelmät mattamustaa ja vihreää yhdistettynä täydelliseen UV-suojaan tekee näistä pareista loistava lisäys lapsesi asuun.

  Kuinka ostaa

  Tutustu ensinnäkin meidän kasvo-oppaaseen löytääksesi kasvoillesi parhaiten sopivat kehysmallin. SmartBuyGlasses tarjoaa myös virtuaalisen sovitustyökalun, jotta voit sovittaa ja nähdä helposti, kuinka aurinkolasit sinulle sopivat. Meiltä löytyy myös informatiivisia artikkeleita Optisesta keskuksesta ja muotivinkkejä blogistamme vastaten mahdollisiin kysymyksiisi!

  Kaikki SmartBuyGlassesin Ray-Ban aurinkolasit tulevat 24kk takuulla, 100 päivän vaivattomalla palautusoikeudella ja ILMAISELLA toimituksella. Meillä on myös paras hintatakuu, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen hinta-laadun, joten sinun ei SmartBuyGlassesin ansiosta tarvitse etsiä fyysistä Ray-Ban-myymälää.