Koti/Silmälasit/Calvin Klein
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Calvin Klein Silmälasit

530
1-59 tuotteista 530
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Calvin Klein
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
47 mm57 mm
Hinta
€46€317

Calvin Klein Silmälasit

Ilmaise itseäsi tyylikkäillä Calvin Klein - silmälaseilla. Tämä amerikkalainen muotitalo tarjoaa hohdokkaan kokoelman silmälaseja miehille ja naisille. Silmälasit ovat merkille ominaiseen tyyliin ajattomia, elegantteja, klassisia ja helposti lähestyttäviä. helppo, klassinen tyyli tuttu ja Calvin Klein lasit. Löydä täydelliset Calvin Klein silmälasit sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi.

Calvin Klein Kehykset

Calvin Klein on luonut muotia jo vuodesta 1968, ja merkkiä kuvaavat täydellisesti sanat rento, viileä ja ajaton. Calvin Klein silmälasit ovat jo klassikkoja eläessään. Olitpa töissä tai viettämässä vapaapäivää, Calvin Klein- lasit sopivat jokaiseen asukokonaisuuteen ja näytät aina upealta. Kulmikkaat kehykset ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat silmälaseilta selkeitä puhtaita linjoja. Tutustu vaikka malliimme Calvin Klein CK7723 ja katso myös muut värivaihtoehdot. Mikäli etsit hillittyjä, yksinkertaisia kehyksiä, katso hengettömät Calvin Klein CK533 silmälasit.

Calvin Klein Aurinkolasit Netistä

Sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi saat silmälasit vahvuuksilla edullisesti – lisää vain reseptitietosi ja valitse linssit ensiluokkasesta linssivalikoimastamme. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus, ilmainen linssien puhdistuspakkaus ja tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus.