Koti/Silmälasit/Marc Jacobs
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Marc Jacobs Silmälasit

771
1-59 tuotteista 771
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Marc Jacobs
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
46 mm60 mm
Hinta
€43€300

Marc Jacobs Silmälasit

Ainutlaatuiset Marc Jacobs Silmälasit muuttavat ilmettäsi hetkessä. Marc Jacobs on huippusuosittu muotimerkki kaikkialla maailmassa, ja uusi silmälasimalllisto edustaa äärimmäistä toimivuutta ja tyyliä. Tarjolla on laaja valikoima kehyksiä; retrot, klassiset tai futuristiset muodot ja jännittävän rohkeat kuviot ja värit luovat taatusti yksilöllisen lookin. Hilllitympään tyyliin sopivat aviator-malliset ja klassiset neliskulmaiset kehykset. Perhosenmuotoiset, ylisuuret kehykset sopvat täydellisesti niille, jotka haluavat leikitellä tyylillään.

Marc Jacobs Kehykset

Kaikki kehykset sisältävät mielenkiintoisia yksityiskohtia, minkä ansiosta Marc Jacobs silmälasit ovat yksilölliset ja erottuvat joukosta. Kaikista Marc Jacobs kehyksistä löytyy myös Mar Jacobs-logo. Valikoimassa on tyylikkäitä silmälaseja naisille ja miehille, ja merkin klassiet unsex-mallit sopivat täydellisesti molemmille. Materiaaleinaan metalli ja asetaatti, trendikäs Marc Jacobs mallisto tarjoaa upeita silmälaseja kaikille kasvonmuodoille ja eri käyttötarkoituksiin. Aloita tutustumalla suosituimpiin malleihimme Marc Jacobs MJ 412 ja Marc Jacobs MJ 476.

Marc Jacobs Silmälasit Netistä

Marc Jacobs silmälasit on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista hyödynäen uusinta teknologiaa, joiden ansiosta silmälasit ovat tyköistuvat ja mukavat päällä. Selkeä näkyvyys ja mukavakäyttöisyys varmistavat sen, etteivät silmäsi väsy laseja käyttäessäsi. Naarmuuntumista estävät linssit sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja pidentävät silmälasien käyttöikää huomattavasti. Marc Jacobs kehykset sopivat yhteen useimpien reseptilinssien, kanssa, tarvitsetpa yksitehot, kaksitehot tai moniteholinssit. Mikä parasta, koko Marc Jacobs valikoima on saatavilla sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi, missä saat aina uudet aurinkolasit ja silmälasit edullisesti netistä. Lisäksi voit olla varma, että ostokseesi kuuluu 24 kuukauden takuu ja ilmainen toimitus kotiovellesi.