Koti/Silmälasit/Jimmy Choo
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Jimmy Choo Silmälasit

301
1-59 tuotteista 301
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Jimmy Choo
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Hinta
€66€346

Jimmy Choo Silmälasit

Tunnettu upeista kengistä ja käsilaukuista, Jimmy Choo on yksi tämän hetken suosituimmista muotimerkeistä. Vuonna 1996 Jimmy Choo brändi on tunnettu laajasta kokoelmastaan muodikkaita asusteita, joten jos sinulla on jo Jimmy Choo kengät ja käsilaukku, nyt on aika hankkia Jimmy Choo silmälasit! Katso nyt kaikki uusimmat Jimmy Choo silmälasit sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi.

Jimmy Choo Aurinkolasit Suomi

Trendikkäitä malleja, verratonta italialaista käsityötaitoa ja korkealaatuisia materiaaleja, Jimmy Choo silmälasit tarjoavat täydellistä mukavuutta, kiitos useimmille kasvonmuodoille räätälöityjen mallien ansiosta. Sekoittaen erilaisia tekstuureja ja uskomattomia värejä, sekä tietysti upeat leopardi- ja pantteriprintit – valikoimasta löytyy kaikkea kaikille. Jimmy Choo silmälasit on nähty monien julkkisten silmillä, kuten pop-diiva Mariah Carey, Hollywood-näyttelijä Charlize Theron, Kim Kardashian, Sofia Vergara sekä Paris Hilton. Sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi löydät laajimman valikoiman aurinkolaseja ja silmälaseja verkossa. Jimmy Choo silmälasit tarjoavat selkeän näkyvyyden ja äärimmäisen mukavuuden. Valmistettu metallista ja asetaatista, kehykset tukevat täydellisesti linssejä, joihin kuuluvat 100% UV-suoja ja naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet.

Jimmy Choo Aurinkolasit Verkosta

Jimmy Choo silmälasit, jotka saat helposti ja nopeasti omilla voimakkuuksillasi. Silmälasien ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Liity SmartBuyGlasses-jäseneksi jo tänään ja hyödy upeista eduistamme. Tutustu myös muihin huippumerkkeihin, kuten Ray-Ban,Versace ja Roberto Cavalli.