Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Nike Aurinkolasit

482
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 482
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Nike
Kaikki merkit
Urheilu
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Hinta
€32€193

Nike Aurinkolasit

Legendaarinen Nike urheilubrändi on palvellut ammattilaisurheilijoita ja harrastajia ympäri maailmaa jo yli 35 vuotta. Jos olet vakuuttunut Niken mukavista ja täydellisesti suunnitelluista lenkkareista ja muista urheiluvarusteista, samaa tyyliä ja laatua tarjoavat nyt myös Nike aurinkolasit. Nike aurinkolasimallisto sisältää aurinkolasit urheiluun miehille ja naisille eri muodoissa ja väreissä. Parasta näissä aurinkolaseissa ovat ehdottomasti täydellinen UV- suoja ja maksimaalinen suorituskyky kaikissa urheilulajeissa.

Nike Aurinkolasit Suomi

Niken uraauurtava ja innovatiivinen muotoilu ja viimeisin teknologia ovat parantaneet urheilijoiden suorituksia jo vuodesta 1978. Nike aurinkolasit sopivat useimpiin urheilulajeihin, joista parhaimpina esimerkkeinä baseball, golf, juoksu, pyöräily, tennis ja hiihto. Mikä tahansa lajisi onkaan, voit olla varma, että Nike aurinkolasit auttavat sinua parantamaan suoritustasi ja saavuttamaan tavoitteesi kerta toisensa jälkeen ja samalla tietysti näytät tyylikkäältä. Värit kuten musta, punainen ja sininen ovat helppo sovittaa yhteen muiden varusteiden kanssa. Wraparound-, neliskulmaiset ja aviator – aurinkolasimuodot ovat monikäyttöisiä ja sopivat erinoimaisesti käytettäväksi myös silloin, kun et ole urheilemassa.

Nike Aurinkolasit Netistä

Monipuolinen aurinkolasivalikoima on rajaton. Ja tietenkin, kaikkiin aurinkolaseihin kuuluu erehtymätön Nike – logo. Jos hakusessa on parhaat aurinkolasit urheiluun, kannattaa nyt ehdottomasti tarkastaa koko Nike aurinkolasimallisto. Kaikki uusimmat Nike aurinkolasit löydät sivuilta SmartBuyGlasses Suomi, josta löydät uudet aurinkolasit ja silmälasit edullisesti ja nopeasti. Muistathan, että ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus ja Katso myös muut urheilumerkit, kuten Adidas,Arnette ja Bolle.