Suodatin ja lajittelu

Oakley® Oakley Silmälasit

560
1-59 tuotteista 560
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
 • Oakley
Kaikki merkit
Kokoelma
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Hinta
€47€308

Oakley® Oakley Silmälasit

Oakley valmistaa suorituskykyisiä silmälaseja, jotka tarjoavat sinulle sekä tyyliä että kestävyyttä. Suositut Oakleyn silmä- ja aurinkolasit, ovat saatavilla myös päivittäisiin näkötarpeisiisi ympäri vuoden, vahvuuksista riippumatta.

 

Aerodynaamisen muotoilun ja edistyneen linssiteknologian ansiosta silmälasit tuntuvat mukavilta päässä koko päivän. Oakley silmälaseja voidaan käyttää missä ja milloin tahansa.

 

Löydät klassisia ja moderneja kehysmalleja, jotka suojaavat silmiäsi tyylillä ja sopivat kaikkiin tilaisuuksiin tai seikkailuihin.

 

Ostaaksesi Oakley-lasit verkosta tarvitset vain silmälasimääräyksesi ja pupillien välisen etäisyytesi. Voit ostaa SmartBuyGlasses-valikoimasta sekä miesten että naisten Oakley-laseja ja löydä itsellesi sopiva pari.

 

Ovatko Oakley-lasit CSA-hyväksyttyjä?

 

Silmiin liittyvät vammat ovat hyvin yleisiä tietyissä työympäristöissä. CSA:n silmälasistandardit auttavat työntekijöitä ja yrityksiä löytämään suojalaseja silmävaurioiden estämiseksi.

 

CSA-standardit sisältävät suojalasit ja suojanaamarit. Suojalaseissa on erilaisia CSA-tasoja, mutta niiden kaikkien tarkoituksena on auttaa pitämään näkösi suojattuna.

 

Vaikka Oakley-lasit tunnetaan tukevista, kestävistä kehyksistään ja laadukkaista linsseistään, kaikki kehykset eivät ole sertifioituja. CSA- tai ANSI-standardit edellyttävät, että lasit täyttävät tiukat iskunkestävyyttä ja visuaalista selkeyttä koskevat vaatimukset.

 

Useimmat Oakley-aurinkolasit ovat ANSI-hyväksyttyjä, mikä tekee niistä loistavat urheilulasit ulkona liikkumiseen.

 

Vaikka monet Oakley-lasit eivät ole CSA-standardien mukaisia, ne ovat silti kestäviä reseptilaseja, joissa on erilaisia kehysmalleja ja linssipinnoitteita.

 

Jos etsit erityisesti suojalaseja, älä huoli. Monia Oakley-laseja pidetään edelleen suojalaseina. Katsotaanpa, miten. 
Ovatko Oakleyn lasit suojalaseja? 

 

Kyllä, mutta kaikkia Oakley-reseptilaseja ei pidetä suojalaseina (kuten lyhyesti jo mainitsimme).  

 

 1. Jotta lasit voidaan sertifioida suojalaseiksi, niiden on täytettävä CSA- tai ANSI-vaatimukset.
 2. Löydät Oakley ANSI -malliston reseptilasit ja aurinkolasit lukemalla tuotekuvauksen.
 3. Vaikka monet kehykset täyttävät iskunkestävyysstandardit, sekä kehyksen että linssien on oltava sertifioituja, jotta ne voidaan luokitella suojalaseiksi.
 4. Oakley-suojalasit, kuten Industrial M Frame 3.0 tai Det Cord Industrial, ovat sertifioituja suojalaseja.

 

Oakley-silmälasit ovat iskunkestävät ja kestävät jokapäiväisen käytön ja urheilun. Jos et ole vielä vakuuttunut, tässä on muutama syy, miksi Oakley-silmälasit ovat ostamisen arvoiset. 

 

Ovatko Oakley-silmälasit hintansa arvoiset?

 

Olet ehkä jo kuullut Oakley-aurinkolasien eduista ja siitä, miksi ne ovat hyviä urheilulaseja. Tässä ovat tärkeimmät syyt:

 

 1. Niissä on vahvat kehykset ja suojaavat linssit, jotka varmistavat, että voit harrastaa täysillä.
 2. Niissä on huippuluokan linssiteknologiaa, joka maksimoi visuaalisen suorituskyvyn. Kokeile Oakley PRIZM -linssejä tai polarisoituja aurinkolaseja.
 3. Oakleyn silmälasit vahvuuksilla on suunniteltu tarjoamaan lisämukavuutta ja tyylikästä ulkonäköä.

 

Jos jo rakastat merkin aurinkolaseja ja haluat yhdet arkikäyttöön, Oakley-silmälasit ovat hyvä valinta. Tässä lisää syitä, miksi rakastamme niitä:

 

 • Linssit on päällystetty laadukkailla, heijastamattomilla ja naarmuuntumista estävillä pinnoitteilla.
 • Oakleyn reseptilaseista on olemassa erikokoisia pienille kasvoille tai muille kasvonpiirteille sopivia, kuten Oakley Asian Fit -laseja. 
 • Jokainen perheenjäsen voi nauttia parista. 
 • Oakleyn silmälasit sopivat erilaisille resepteille.

 

Onko sinulla hieman vaativampi silmälasimääräys, kuten moniteholinssit? Onneksi Oakley kattaa nämäkin tilanteet.

 

Tekeekö Oakley kaksiteholaseja? 

Oakley-lasit sopivat sekä yksi- että moniteholinsseille ja tarjoavat saman laadun kuin muutkin Oakley-lasit ilman vahvuuksia.

 

Kaksitehoisilla linsseillä korjataan vain kahta etäisyyttä, kun taas progressiiviset eli moniteholinssit sisältävät välinäön korjauksen. Lisäksi progressiivisissa linsseissä ei ole näkyviä viivoja. Näistä syistä monet pitävät progressiivisia linssejä kaksiteholinssejä parempina. 

 

SmartBuyGlassesilla voit valita haluamasi Oakley-silmälasit ja lisätä tarvitsemasi vahvuudet ja näön korjaukset.

 

Jos sinulla on jo silmälasit, mutta et muista arvojasi, voit käyttää linssiskanneria hakeaksesi silmälasireseptisi nopeasti ja helposti. Tulokset ovat saatavilla suoraan puhelimeesi!

 

Jos tarvitset uuden näöntarkastuksen, suuntaa optikollesi. Kun olet selvittänyt arvosi, syötä tietosi manuaalisesti tai lataa tiedot lempi silmälaseistasi. 

 

Kun olet suorittanut ostoksen, on vain ajan kysymys, milloin saat uudet Oakley-lasisi!