Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Guess Aurinkolasit

1,412
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 1412
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Guess
Kaikki merkit
Kokoelma
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Läpinäkyvä
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Hinta
€45€212

Guess Aurinkolasit

Guess-aurinkolasit ovat olleet suosittuja tyylikkäitä silmälaseja jo vuosikymmeniä. Vuonna 1981 perustettu amerikkalainen lifestyle-brändi aloitti farkkuyrityksenä, ja siaitä tuli nopeasti yksi maailman tunnetuimmista ja halutuimmista muotimerkeistä. Guess-aurinkolasit ovat jokaisen muotitietoisen pakollinen asuste, jossa yhdistyvät huippumuotoilu, laadukkaat materiaalit ja ammattitaito. Ikonisia malleja käyttää valtava fanijoukko julkkiksista taviksiin, jotka tarvitsevat vaatekaappiinsa jotain erityistä.

 

Ovatko Guessin aurinkolasit hyvät?

Mielestämme ne ovat erinomaiset! Jos etsit laadukkaita, tyylikkäitä ja moderneja aurinkolaseja, Guess-aurinkolasien pitäisi olla ostoslistasi kärjessä. Ne eivät ainoastaan tarjoa huippuluokan suojaa auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, vaan niissä on myös laaja valikoima muodikkaita malleja, joista voit valita. Piditpä sitten klassisista Guessin mustista aurinkolaseista tai jostain rohkeammasta väristä ja kuvioinnista, löydät ne Guessin aurinkolasimallistosta. Oman makusi mukaan voit valita myös ikoniset kilpikonnakuvioiset kissansilmäkehykset, pilottikehykset tai neliskulmaiset kehykset.

 

Ovatko Guessin aurinkolasit polarisoituja?

Kyllä, Guessin aurinkolasit ovat polarisoituja! Polarisoidut linssit suodattavat voimakkaita valonsäteitä ja vähentävät häikäisyä, jolloin näet ympäristösi selkeämmin. Siksi ne sopivat erinomaisesti ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten pyöräilyyn tai vaeltamiseen. Sinun ei tarvitse uhrata tyyliä toiminnallisuuden vuoksi! Lisäksi Guess tarjoaa vaihtoehtoja sekä miehille että naisille

 

Selvitä kasvojen muotosi ja valitse sinulle parhaiten sopivat kehykset. SmartBuyGlassesilla voit kokeilla tuhansia upeita Guess-aurinkolaseja 3D Virtual Try-On -työkalumme avulla mukavasti kotonasi tai missä tahansa oletkin! Kun ostat meiltä, saat täydellisen paketin: ilmaisen toimituksen, 2 vuoden takuun ja parhaan hinnan takuun. Mitä vielä odotat? Uudet Guess-aurinkolasisi odottavat!