Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Ysl
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
L
53 mm54 mm
Hinta
€57€246

Silmälasit

Arvostettu muotitalo Yves Saint Laurent on ollut askeleen edellä trendejä perustamisestaan lähtien 1960-luvulla, ja YSL silmälasimallisto on täydellisessä sopusoinnussa brändin tyylin ja innovatiivisuuden kanssa. SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa laadukkaat ja loisteliaat YSL aurinkolasti edulliseen hintaan, joten voit saada ihanteellinen pari kehystämään kasvojasi helposti ja edullsesti.

Yves Saint Laurent Kehykset

Yves Saint Laurent Silmälasit ovat jo pitkään olleet aikaansa edellä muodin maailmassa, luoden uraauurtava tyylejä, jotka saavat ihailijansa havahtumaan yhä uudelleen. Yves Saint Laurent silmälasimallisto on rohkea, tyylikäs ja moderni. Paksusankaiset kehykset, värien kontrastit ja sävyjen yhdistelmät toimivat katseenvangitsijoina ja edustavat yksilöllistä tyyliä. YSL silmälasien raidat ja kuviot herättävät huomiota ja erotut takuulla joukosta eduksesi. Tyylikäs kehykset ovat huolettomat ja sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Tunnet olosi itsevarmaksi ja mukavaksi, kun silmilläsi on YSL lasit. Tutustu laajaan valikoimaamme, joka sisältää klassisia neliön ja suorakulmion muotoisia kehyksiä, tai valitse rohkeat cat-eye kehykset. Saat selkeän näkyvyyden lisäksi taattua YSL tyyliä jokapäiväiseen olemukseesi. Kaikki silmälasi on varustettu kestävillä, kevyillä linsseillä, jotka on erityisesti käsitelty torjumaan häikäisyä, UV-säteilyä ja naarmuja.

YSL Silmälasit Netistä

On helppo ymmärtää, miten tämä ikoninen brändi on suosittu joka puolella maailmaa. Nyt voit saada käsiisi YSL silmälasit netistä edullisemmin, kuin missään muualla. SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa laajan valikoiman YSL silmälaseja ja aurinkolaseja, ja tilatessasi sujautamme mukaan myös ilmaisen linssienhoitopakkauksen. Saat myös ilmaisen toimituksen kotiovellesi, missä tahansa asutkin. Tutustu valikoimaamme jo tänään, ja löydä myös muut huippumerkit kuten Dolce&Gabbana, Marc Jacobs ja Gucci.