Koti/Silmälasit/Swarovski
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Swarovski Silmälasit

423
1-59 tuotteista 423
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Swarovski
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
49 mm57 mm
Hinta
€48€227

Swarovski Silmälasit

Tunnet todennäköisesti merkin sen hohdokkaista kristallikoruistaan, joten Swarovski-lasien kehysten tyylikkyyden ei pitäisi tulla kovinkaan suurena yllätyksenä. Daniel Swarovski perusti samannimisen koruyrityksensä Itävallassa vuonna 1985, ja vuonna 1935 syntyi Swarovski Optik, joka valmisti optisia laitteita, kuten kiikareita ja kaukoputkia.

 

Lasitavaroiden ja optisten instrumenttien asiantuntemuksen ansiosta siirtyminen silmälasiteollisuuteen oli Swarovskille looginen askel. Hieman yllättäen ensimmäinen Swarovski-silmälasimallisto julkaistiin vasta vuonna 2011, mutta sen menestyksen myötä Swarovski-kehysten valikoima on laajentunut lähes vuosi vuodelta.

Kuka valmistaa Swarovskin silmälasit?

Swarovski-kehyksiä valmistaa silmälasiteollisuuden jättiläinen Marcolin, joka aloitti toimintansa Venetossa, Italiassa, vuonna 1961. Marcolinin omistautuminen kumppaneidensa brändi-identiteetin välittämiseen on saanut heidät työskentelemään lukuisten luksusnimien kanssa. Jokainen Swarovski-kehyskokoelman pari sisältää samaa hienostuneisuutta, joka toimii synonyyminä brändin kristalliluomuksille.

 

Swarovski-kehykset ovat erinomainen valinta, jos etsit eleganttia ja naisellista lookia. Kissansilmämalleja on tarjolla runsaasti, ja myös suuri määrä huomiota herättäviä punaisia ja vaaleanpunaisia kehyksiä.

Naisten mallisto sisältää satoja vaihtoehtoja, ja vaikka miesten Swarovski-silmälasivalikoima onkin verrattain huomattavasti pienempi, se on todella näyttävä. Jotkut mukana tulevat metallikehykset tarjoavat myös pehmeämmän ilmeen.

 

Ovatko luksuskehykset sen arvoiset? 

Swarovskin kaltaisia ylellisiä kehyksiä käytetään yleensä huomion kiinnittävinä asusteina, joten jos se on tavoitteesi, niin kyllä, nämä luksuskehykset ovat ehdottomasti hintansa arvoisia! Swarovski-lasien kehykset taatusti kääntävät päitä ylellisen muotoilunsa ansiosta. SmartBuyGlassesilla alennukset ovat usein mahdollisia säännöllisten kampanjoidemme ansiosta, joten voit saada ylellisiä laseja paljon edullisemmin.


Ota pari koeajolle Virtual Try-On -työkalullamme ja katso, kuinka ne sopivat sinulle ennen ostamista. Tarjoamme yhden Suomen suurimmista Swarovski-silmälasikokoelmista loistavin hinnoin, lisäbonuksena ilmainen toimitus ja parhaan hinnan takuumme! Selaa valikoimaa nyt ja valitse Swarovski-lasit verkosta kohottaaksesi lookiasi.