Koti/Silmälasit/Silhouette
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Silhouette Silhouette Silmälasit

568
1-59 tuotteista 568
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Silhouette
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
46 mm59 mm
Hinta
€164€623

Silhouette Silhouette Silmälasit

Itävaltalainen perhe perusti vuonna 1964 perheyrityksen, josta kasvoi nopeasti yksi maailman arvostetuimmista ja suosituimmista silmälasimerkeistä. Vuosien varrella Silhouette on pysynyt uskollisena tehtävälleen luoda laadukkaita silmälaseja, joiden modernit mallit heijastavat sekä klassista eleganssia että nykyaikaista tyyliä. Tänä päivänä Silhouette-lasit ovat tyylikäs ja hienostunut asuste, jonka jokaisen tulisi hankkia.Missä Silhouette-lasit valmistetaan?

 

Kokeneet käsityöläiset valmistavat Silhouette-lasit tarkasti ja huolellisesti, ja loppukokoonpano tapahtuu Itävallan Linzissä. Jokainen kehys valmistetaan yksityiskohtaisesti ainutlaatuisen tyylin luomiseksi. Ennen tuotantopaikalta lähtöä kokeneet ammattilaiset testaavat Silhouette-lasit useita kertoja laadun ja kestävyyden varmistamiseksi.

 

Kaikki Silhouette-kehykset on valmistettu korkealaatuisesta metallista tai titaanista, ja ne tulevat yksinomaan itävaltalaisilta toimittajilta. Ostaessasi Silhouette-laseja vahvuuksilla voit valita progressiiviset, Transitions®- tai yksiteholinssit, jotta näkökokemuksestasi tulisi mukavampi ja turvallisempi.Mistä voi ostaa Silhouette-laseja?

 

Helpointa on ostaa Silhouette-lasit SmartBuyGlassesilta. Sivustomme antaa ostajalle monia etuja. Toimitamme esimerkiksi silmälasit ilmaiseksi ja niillä on 2 vuoden takuu. Lisäksi saat takuulla markkinoiden parhaan hinnan, koska välitämme asiakkaistamme ja haluamme, että tuotteillamme on parhaan hinnan takuu


Silhouette-lasit ovat saatavilla useissa eri tyyleissä ja väreissä, kuten kaksivärisinä, oransseina ja punaisina. Kehysmalleja on loputtomasti, ja tarjolla on laaja valikoima Browline-kehyksiä, soikeita ja suorakulmaisia kehyksiä, muodikkaita kissansilmäkehyksiä ja monia muita. Kun olet löytänyt Silhouette-suosikkisi, älä päästä niitä karkuun! Osta ne jo tänään ja esittele niitä ystävillesi ja perheellesi!