analyticsTags

Koti/Silmälasit/Silhouette

Grid banner

sukupuoli

Tarjoukset

Brändi

  • Silhouette

Kehyksen materiaali

Koko

Linssin leveys

Hinta

Silhouette Silhouette Silmälasit

(543)

Järjestellä:

1-59 tuotteista 543

Silhouette Silhouette Silmälasit

Yritysprofiili

Vuonna 1964 perustettu itävaltalainen silmälasiyritys, Silhouette on keikkunut monien kuuluisuuksien ja kuninkaallisten silmillä ympäri maailman. Merkki on rakentanut vankan maineen korkealaatuisella suunnittelulla ja ammattitaidolla. Aiemmin yhteistyössä Titan Minimal Artin ja NASAn kanssa Silhouette-silmälasit on tarkoitettu muotitietoisille ihmisille. Silhouette-kehykset esittävät klassista ranskalaista tyyliä modernilla twistillä. Silhouette-silmälasit on saatavana useissa muodoissa ja tyyleissä.

Silhouette silmälasit

Sekoituksella huimaa käsityötaitoa, uusimpien materiaalien ja innovatiivisen teknologian hyödyntämistä sen mallit tunnistetaan niiden keveydessään ja kestävyydessään, sillä Silhouette-silmälasit on tunnustettu maailman kevyimmiksi silmälaseiksi. Lisäksi Silhouette tarjoaa myös rajattomasti vaihtoehtoja muotoja, värejä ja tyylejä. Jokaiset Silhouette-silmälasit ovat uniikit.

Silhouette kehyksettömät silmälasit

Silhouette on kuuluisa heidän kehyksettömistä silmälasimalleistaan, jotka antavat nostalgisen, mutta modernin ja minimalistisen ilmeen. SmartBuyGlassesilta voit ostaa Silhouette-silmälasit netistä vain yhdellä klikkauksella. Nämä tunnuksenomaiset reunattomat kehykset ovat yksi suosituimmista tuotteista, mukaan lukien miesten malli Silhouette TMA ICON 5299 ja monet muut.

Silhouette silmälasit: Suosituimmat

Silhouette ESSENCE GP

Silhouette Racing Collection 5502 BP

Silhouette Infinity View Full Rim 2923

Osta Silhouette-silmälasit netistä jo tänään SmartBuyGlassesilta. Tarjoamme laajan valikoiman Silhouette-laseja parhaaseen hintaan. Samalla kun sinulla on mahdollisuus ostaa uusimmista kokoelmista, voit myös ostaa loppuunmyynnissä olevia kausimalleja halvemmalla Silhouette-silmälasit alennuksesta. Lisäksi voit ostaa Silhouette-silmälasit netistä stressittömästi tietäen, että tarjoamme 24kk takuun kaikkiin ostamiisi aurinkolaseihin tai silmälaseihin vahvuuksilla, taaten sekä kehykset että linssit. Jos haluat muuttaa mieltäsi ostoksen suhteen, voit helposti käyttää tähän meidän 100 päivän palautusoikeutta.