Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Prada® Silmälasit

312
1-59 tuotteista 312
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Brändi
  • Prada
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
48 mm61 mm
Hinta
€140€386

Prada® Silmälasit

Prada-lasit ovat loistava tapa lisätä ripaus luksusta lookiisi. Etsitpä sitten silmälaseja vahvuuksilla tai muodikkaita aurinkolaseja, Pradalla on jotain tarpeisiisi sopivaa. Tutustu uutuuksiin ja varastosta löytyviin miesten ja naisten Prada-silmälasimallistoihin. Kun olet valinnut haluamasi parin, kokeile niiden sopivuutta kasvoillesi Virtual-Try-On-työkalullamme.

 

Prada-lasit tunnetaan myös mukavuudestaan ja kestävyydestään. Kehykset on valmistettu kevyistä materiaaleista, kuten titaanista, jotka eivät paina kasvojasi, ja linssit on suunniteltu pysymään paikoillaan myös aktiivisemmassakin menossa. Jos etsit silmälaseja, joita voit käyttää koko päivän, Prada on hyvä merkki sinulle. Valitse useista eri kehystyyleistä, mukaan lukien suorakulmaiset, soikeat, pilotit ja monet muut.

 

Prada-reseptilasit ovat loistava vaihtoehto, jos tarvitset korjaavia linssejä. Löydät niitä useilla eri linssityypeillä, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan parin. Pradan lasit voidaan valmistaa sinivalolinsseillä, progressiivisilla linsseillä, yksiteholinsseillä ja Transitions®-linsseillä

 

Missä Pradan silmälasit valmistetaan?

Prada on italialainen luksusmuotitalo, joka perustettiin vuonna 1913. Yritys valmistaa ja markkinoi erilaisia huippuluokan muotituotteita, kuten vaatteita, käsilaukkuja, kenkiä ja asusteita. Pradan silmälasit ovat yksi suosituimmista tuotteista yrityksen mallistossa.

Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, koska Prada on läpikotaisin italialainen yritys.

 

Mistä voi ostaa Pradan laseja?

Löydät Pradan laseja useilta eri jälleenmyyjiltä, mutta paras paikka on ostaa ne SmartBuyGlassesilta. Tarjoamme laajan valikoiman Prada-silmälaseja, ja voit usein löytää alennuksia ja kuponkeja, joilla voit saada ne edullisemmin.