Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Police Silmälasit

455
1-59 tuotteista 455
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Police
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
47 mm57 mm
Hinta
€55€224

Police Silmälasit

Policen silmälasit ovat kestävät ja suojaavat silmiäsi tehokkaasti haitalliselta säteilyltä. Police on yksi maailman tunnetuimmista silmälasimerkeistä jo vuodesta 1983 ja syystäkin – jokainen silmälasipari on luotu käyttäen huippulaadukaita materiaaleja ja tyylikästä muotoilua. Saatavilla miehille ja naisille – kaikki Police silmälasit edulliseen hintaan, kun ostat netistä sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi.

Police Kehykset

Police-silmälasikehykset ilmestyivät markkinoille 80-luvulla, jolloin samanaikaisesti monet muut merkit kasvattivat suosiotaan kaikkialla maailmassa. Police osoittautui kuitenkin kaikkien merkkien joukossa ainutlaatuiseksi – Police on aina seurannut omaa polkuaan eikä ole luopunut ominaisesta tyylistään. Vaikka merkki on uskollinen omalle tyylilleen, seuraavat silmälasit silti muuttuvia trendejä ja uutta teknologiaa. Aviator-aurinkolasit, kuten tämä Police S8640 sinisillä linsseillä ovat muodostuneet legendaksi, ja nähty monien julkkisten, kuten Johnny Deppin silmillä. Yksi myydyimmistä malleistamme on Police V1677, jotka ovat klassisen tyylikkäät silmälasit, jotka on saatavilla myös muissa kehysväreissä.

Police Silmälasit Vahvuuksilla

Kaikki linssimme tarjoavat 100% UVA ja UVB-suojan, joten sinun ei tarvitse huolehtia haitallisilta säteiltä jopa viettäessäsi aikaa auringossa. Lisäksi kaikkiin Policen silmälaseihin kuuluu naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet, jotka tekevät laseista entistäkin vahvempia ja pitkäikäisempiä. Löydä täydelliset Poliisi lasit sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi, ja saat aina ilmaisen toimituksen. Lähetämme myös ilmaisen linssien puhdistuspakkauksen uusien lasiesi mukana. Aurinkolasit ja silmälasit edullisesti tarjoaa SmartBuyGlasses Suomi.