Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Lacoste Silmälasit

504
1-59 tuotteista 504
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Lacoste
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
45 mm57 mm
Hinta
€54€184

Lacoste Silmälasit

Hienostuneet, laadukkaat ja mukavat, Lacoste silmälasit ovat urheilijoiden ja liikkujien suuressa suosiossa. Tennistähti Rene Lacosten vuonna 1933 perustama Lacoste oli ensimmäinen, joka toi suositun poolopaitamallin markkinoille. Lacoste silmälasit edustavat merkin aitoa tyyliä virtaviivaisine ja tyylikkäine muotoiluineen. Lacoste silmälasit sopivat niin vapaa-aikaan kuin urheiluunkin. Lacoste sekoittaa sopivasti klassista ja modernia tyyliä, minkä ansiosta silmälasit sopivat täydellisesti kaikenlaisille käyttäjille. Suunniteltu kestämään pieniä kolhuja ja kulumia, Lacoste silmälasit sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön ilman, että sinun pitäisi huolehtia lasien vahingoittumisesta. Kehyksiin kuuluu monia suosittuja ja klassisia muotoja, kuten pyöreä, soikea, neliö ja kulmikas.

Lacoste Kehykset

Kaikki Lacoste silmälasit on huolellisesti valmistettu laadukkaista materiaaleista hyödyntäen viimeisintä huipputeknologiaa. Muista, että voit vaivattomasti lisätä omat vahvuudet linsseihin valitsemalla linssit laajasta valikoimastamme ensiluokkaisia linssejä. Lacoste silmälasit viimeistelevät täydellisesti asukokonaisuuden ja antavat tyylillesi viimeisen silauksen, katos vaikka nämä Lacoste L2672. Katso myös suosittu malli Lacoste L2616 ja monet muut suositut mallit SmartBuyGlasses – sivuillamme. Tarjoamme linsseihin veloituksetta 100% UV-suojan sekä naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet, joiden ansiosta voit nauttia uusista Lacoste laseistasi entistäkin kauemmin.

Osta 2014 Lacoste Glasses

Silmälasien lisäksi löydät myös Lacoste aurinkolasit sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi. Meiltä löydät parhaat aurinkolasit ja silmälasit, edulliset hinnat ja uudet aurinkolasitrendit ensimmäisenä! Liity SmartBuyGlasses jäseneksi jo tänään ja tervetuloa ostoksille. Meiltä löydät aurinkolasit, silmälasit ja piilolinssit – ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus ja ilmainen linssien hoitopakkaus.