Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Diesel Silmälasit

253
1-59 tuotteista 253
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Diesel
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
46 mm59 mm
Hinta
€36€116

Diesel Silmälasit

Italialainen huippumerkki Diesel on tullut kansainvälisesti tunnetuksi brändin ready-to-wear mallistojen farkkuvaatteista. Vuonna 1978 perustettu Diesel nauttii nykyään kulttimaineesta ja syystäkin; jokainen Dieselin farkkupari on on malleiltaan ja sävyiltään ainutlaatuinen. Nyt voit saada samaa tyyliä myös merkin silmälaseilta. Diesel on yhä suositumpi myös silmälasien valmistajana. Tämän hetken yksi suositummista Diesel-mallistoista Denimize – silmälasit, jotka on muotoiltu samalla huolellisuudella kuin ikoniset Diesel - farkut.

Diesel Kehykset

Huolellinen muotoilu, ammattitaitoien italialainen käsityö, laadukkaat materiaalit ja uusimmat valmistustekniikat takaavat sen, että uudet Diesel silmälasisi ovat huippuluokkaa. Diesel silmälasit soveltuvat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja saat ne myös sinulle sopiviksi räätälöityinä. Suunniteltu moderneille ja aktiivisille käyttäjille, Diesel silmälasit ovat myös monien Hollywood-tähtien, urheilijoiden, muusikoiden ja näyttelijöiden kuumia suosikkeja. Diesel silmälasien materiaaleina ovat asetaatti ja metalli ja mallisto sisältää monipuolisia ja trendikkäitä muotoja ja houkuttelevia kirjavia värejä. Aloita tutustumalla myydyimpiin malleihimme Diesel DL5014 ja Diesel DL5025. Valitse ikivihreät ja tyylikkäät cat-eye kehykset, aviator tai ylisuuret aurinkolasit tai jokin klassisista muodoista, kuten soikea, pyöreä tai neliskulmainen – Diesel-silmälasimallistosta löydät ne kaikki. Polykarbonaattilinssit torjuvat tehokkaasti naarmuja ja heijastusta ja tarjoavat 100% UV-suojan.

Diesel Silmälasit Netistä

Diesel silmälasit ja aurinkolasit netistä löydät sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi, josta löydät aina tarvitsemasi näönhuollonratkaisun edullisesti. Meiltä löydät 180 merkkiä ja tuhansia tuotteita. Kun ostat meiltä, voit olla varma siitä, että saat aina aidon tuotteen uskomattoman edulliseen hintaan, 24 kuukauden takuun ja ilmaisen toimituksen minne päin maailmaa tahansa.