Koti/Silmälasit/Alexander McQueen
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Alexander McQueen Silmälasit

179
1-59 tuotteista 179
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Alexander McQueen
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
47 mm57 mm
Hinta
€47€289

Alexander McQueen Silmälasit

Alexander McQueen Silmälasit Yksi maailman johtavimmista haute couture - suunnitelijoista, brittiläinen muotimerkki Alexander McQueen luomuksia on aina suosinut näyttävää ja loisteliasta tyyliä. Alexander McQueen – merkin tuotantoon kuuluvat vaatteet, korut, laukut, asusteet ja tietenkin silmälasit ja aurinkolasit. Alexander McQueen – mallistoon kuuluvat lukuisat silmälasit sisältäen nykyaikaista tyyliä ja moniin tyyleihin ja kasvonmuotoihin sopivia kehysmalleja.

Alexander McQueen Silmälasit Verkosta

Suunniteltu sopimaan useimmille kasvonmuodoille, nämä Alexander McQueen silmälasit sisältävät klassisia kehysmalleja ja nykyaikaista tyyliä. Alexander McQueen silmälasit vievät miesten ja naisten silmälasimuotia vauhdilla eteenpäin. Alexander McQueen Aurinkolasit ovat kevyitä ja kestäviä, ja saatavilla laajassa valikoimassa eri muotoja, kokoja ja värejä. Varmistaen räätälöidyn istuvuuden ja mukavuuden, nämä kehyksiin on integroitu säädettävät nenätyynyt. Metalliset, titaaniset ja asetaattikehykset ovat erittäin kestäviä ja saatavilla neliskulmaisina, soikeina ja cat-eye – muotoina. Tuloksena kristallinkirkas visio, Alexander McQueen silmälasien linssit on valmistettu lasista tai polykarbonaatista ja ovat saatavilla eri taitekertoimilla. Näillä tyylikkäillä silmälaseilla voit heittää hyvästit tylsälle tyylille.

Osta 2014 Alexander McQueen Silmälasit

Erittäin suosittuja muotia seuraavien naisten ja miesten keskuudessa joka puolella maailmaa Alexander McQueen silmälasit korostavat upeaa persoonallisuuttasi entisestään. Alexander McQueen aurinkolasien linssit torjuvat erittäin hyvin naarmuja ja heijatusta, sekä sisältävät 100% UV suojan auringon haitallista säteilyä vastaan. Alexander McQueen aurinkolasit sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, mutta voit myös hetkessä muuttaa ulkonäköäsi arkipäiväisestä tyylikkään loisteliaaksi. Katso nyt kaikki Alexander McQueen silmälasit 2014 sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi,josta löydät huippumerkit, kuten DKNY ja Police ja uusimmat aurinkolasit ja silmälasit edullisesti.