Suodatin ja lajittelu

Silmälasit

  Suodatin ja lajittelu
  Oho anteeksi! Meillä ei ole sinulle tuloksia
  Koko

  Silmälasit

  Onko hakusessa uudet silmälasit vahvuuksilla? SmartbuyGlassesilla olemme huomanneet yleisimmän syyn silmälasien korvaamistarpeelle olevan niiden katoaminen. Siksi kannattaa olla muutamat ylimääräiset varalla. Onneksi meillä SmartbuyGlassesilla on laaja valikoima silmälaseja vahvuuksilla edulliseen hintaan!

  Silmälasien tulisi toimia tyylisi jatkeena, mutta tottakai sitä käytetään tarpeeseen. Toki silmälasit auttavat huonoon näköön, mutta niiden ei silti tarvitse olla tyylittömiä tai kömpelön näköisiä. Silmälasien tulisi tuntua ja näyttää miellyttäviltä ja niiden käyttäminen tuntua hyvältä.

  Silmälaseja on joka lähtöön ja kaikille löytyy se oikea, mikä sopii yksinomaan sinulle täydellisesti ja korjaavat vaivatta näkösi. Kuten aurinkolasimerkeilläkin, myös silmälaseja löytyy huippusuunnittelijoilta tai sitten voi valita jonkin vaatimattomamman ja käytännöllisemmän vaihtoehdon. Kaikki riippuu täysin omasta henkilökohtaisesta mieltymyksestä.

  Vahvuuksilla olevia silmälaseja joudutaan yleensä käyttämään suurimman osan ajasta, joten on tärkeää, että ne tuntuvat mukavilta. Yleensä niiltä toivotaan keveyttä ja että ne sopivat kasvoillesi. Virtuaalisovituksessa näet, kuinka lasit sopivat omille kasvoillesi. Sovitukseen tarvitsee vain lyhyen videon (5s riittää) ja voit sovittaa silmälaseja virtuaalisesti kasvoillesi nähdäksesi, miltä ne sinulla näyttävät. Voit jopa napata tästä kuvan ja jakaa sen läheisillesi neuvoja varten!

  Meillä on saatavilla erittäin suosittuja tuotemerkkejä, kuten Ray-Ban, Oakley, Calvin Klein, Persol, Versace, Tommy Hilfiger ja moni muu. Löydät helposti sopivan merkin, joka sopii sekä tyyliisi että budjettiisi. Monet silmälaseja ostavat päätyvät ostamaan myös aurinkolasit samalla kertaa. Niputettaessa silmälasit ja aurinkolasit vahvuuksilla samaan reseptiin, voi säästää merkittävästi.

  Koska SmartbuyGlasses on Medibankin ja Bupan tunnustama optinen verkkopalveluntarjoaja, voit saada terveysvakuutusalennusta reseptilaseista, aurinkolaseista ja piilolinsseistä. Nämä alennukset kannattaa ehdottomasti käyttää niitä saadessaan, joten miksi et hankkisi silmälaseja, joita olet jo jonkin aikaa katsellut? Aikaa ei ole tuhlattavaksi!

   

  Onko olemassa urheiluun sopivia silmälaseja vahvuuksilla?

  Silmien suojaaminen urheilun aikana on erittäin tärkeää, varsinkin jos pelaat mitä tahansa lajia, jossa kasvojasi kohti lentää jatkuvasti erilaisia objekteja, kuten squashissa, tenniksessä tai kriketissä. Jos tarvitset silmälaseja, mutta harrastat vastaavia lajeja, silmälasien pois jättäminen voi olla turvallisempaa kuin niiden käyttäminen tietyissä lajeissa! Toisaalta, jos et käytä laseja, todennäköisesti et myöskään näe osua palloon. Joskus on ollut käytössä ”labra”-suojalasit silmälasien päällä, mutta nykyään on mahdollista hankkia sopivat silmälasit urheiluun.

  Jos olet uimari, on mahdollista käyttää uimalaseja, joissa on vahvuudet linsseissä, jotta näet selvästi veden alla. Tällä tavoin voit saada aivan uudenlaisen kokemuksen, varsinkin merisukelluksessa, ties mitä kaikkea siellä voikaan nähdä!

  Silmälasit kiristysnauhalla voi olla pelastus juoksuharrastuksessa. Ei enää tarvitse huolehtia valuvista silmälaseista tai kärsiä niiden pomppimisesta pitkin kasvoja juostessasi.

   

  Minkälaisia kehyksiä on tarjolla reseptilinsseille?

  Kehykset ovat silmälasityylin kulmakivi. Voit ensin päättää kehyksen materiaalin, koska monilla ihmisillä on oma mieltymyksensä metallin ja muovin välillä, sillä nämä ovat kaksi yleisintä materiaalia. Jos kuitenkin olet kokeilunhaluisempi, voit myös käydä läpi puisia, titaanisia ja asetaattikehyksiä.

  Seuraavaksi sopisi miettiä kehyksen muotoa, sillä näissä on suuria vaihteluita ja voit käyttää virtuaalisovitusta apuna etsiessäsi parhaiten kasvojesi muotoon sopivia kehyksiä. Tai sitten vain valitset haluamasi muodon kasvonpiirteistäsi välittämättä! Suosituimmat kehysmuodot ovat pilotit / aviatorit ja wayfarer-malli, sekä näiden perässä pyöreä, kissamainen ja kulmikas.

  Lopuksi pitäisi vielä valita väri. Voit valita värin, joka korostaa silmiesi väriä tai muuten vain haluamasi värin. Jos ostat useammat silmälasit netistä, suositeltavaa on ostaa erivärisiä kehyksiä, jotta ne sopivat eri asuihin. Jos et ole rohkeiden värien ystävä, suosittelemme perus mustaa, vaaleaa harmaata tai syvän ruskeaa. Mutta jos värit ovat sinun juttusi, vain taivas on rajana!

   

  Paljonko silmälasit vahvuuksilla maksavat?

  Hinnat voivat vaihdella missä vain 25-2000 euron välillä tai jopa enemmänkin. Kaikki riippuu merkistä ja tyylistä, huippumerkeissä maksat erittäin laadukkaasta työstä.

  Yleisesti ottaen budjettisi vaikuttaa asiaan suurimmin ja se, kuinka usein joudut ostamaan uusia silmälaseja. Jos silmälaseja katoaa usein, et todennäköisesti halua upottaa niihin suurta summaa. Mutta jos haluat panostaa vähän luksukseen, arvokkaampien silmälasien hankinta voi olla erinomainen valinta.

  Meiltä löytyy valtava valikoima silmälaseja, jotka sopivat kaikille perheenjäsenille, mukaan lukien lasten silmälasit, miesten silmälasit ja naisten silmälasit  netistä. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin.

   

  Mistä kannattaa ostaa silmälasit vahvuuksilla?

  Paras paikka silmälasien ostamiselle on SmartbuyGlasses-verkkokaupassamme. Meillä on käytettävissä välineet, joilla voit skannata lasisi ja saada uudet lasit samalla reseptillä, jotta ei tarvitse käydä optikolla – ellei nimenomaan tarvitse uutta reseptiä! Toimitamme kaikkialle Suomeen ja tarjoamme online-takuun 14 päivän ajaksi tilauksesi jälkeen.

  Reseptilasien lisäksi SmartbuyGlasses tarjoaa laajan valikoiman aurinkolaseja, mukaan lukien huippumerkkejä, kuten Dragon, Gucci, Versace ja polarisoidut aurinkolasit. Nämä löydät verkkokaupastamme sekä miesten aurinkolasivalikoimasta että naisten aurinkolasivalikoimasta.

  Jos huomaat silmiesi aristavan tietokoneen käytön aikana silmälaseja käyttäessäsi, saatat hyötyä sinivavalosuojatuista silmälaseista. Nämä on suunniteltu suojaamaan silmiäsi mahdollisesti haitalliselta siniseltä valolta, joka heijastuu tietokoneen ja puhelimen näytöiltä.

  Kaikki verkkokauppamme varastossa olevat tuotteet käsitellään 2 päivässä, ja niiden toimitus voi tulla perille jopa kolmessa päivässä. Toimitus sisältyy hintaan kaikkiin yli 65 euron tilauksiin ja voit valita halutessasi maksullisen pikatoimituksen. Hyväksymme yleisimmät luottokortit ja AfterPayn kaikissa ostotapahtumissa.