Suodatin ja lajittelu

Aurinkolasit

  Suodatin ja lajittelu
  Oho anteeksi! Meillä ei ole sinulle tuloksia
  Koko

  Aurinkolasit

  SmartBuyGlasses on Suomeen laajentanut australialainen aurinkolasien verkkokauppa, josta saa myös aurinkolasit vahvuuksilla ja järkevään hintaan. Selaa läpi lukemattomia tyylejä netissä ja tarkista Selfie View -työkalulla, mitkä sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Lataa vain kuva kasvoistasi ja saat liitettyä suosikkilasisi suoraan kuvaan nähdäksesi, kuinka uusimmat tyylit sopivat sinulle.

  Rakastatko designer-aurinkolasien ulkonäköä ja fiilistä, mutta et niiden hintalappua? Takaamme sinulle parhaan hinnan aina SmartBuyGlassesilla shoppaillessasi, sekä tarjoamme myös jälkimaksua Afterpaylla. Löydä uudet suosikkiaurinkolasit verkkosivustomme designer-merkeiltä tai edullisemmilta tuotemerkeiltä ja hanki ne samantien Afterpaylla. Maksa tilauksesi rauhalliseen tahtiin neljässä erässä kahden viikon välein ja nauti sillä välin uudesta lookistasi. Lisätietoja tilaamisesta ja palautuskäytännöstämme saat FAQ-osiosta, ja jos et löydä vastausta sieltä, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

  Haluatko uudet aurinkolasit koronapandemian aikana? Selaa, sovita ja osta netistä SmartBuyGlassesilta.

  Mistä ostaa aurinkolasit

  Unohda kaikki, mistä luulit aurinkolasien ostamisen olevan kannattavaa. SmartBuyGlasses on silmälasien superverkkokauppa, joka sisältää kaikki uusimmat aurinkolasimerkit ja -mallit, joita voi ostaa normaaleilla linsseillä, polarisoiduilla linsseillä tai aurinkolasit vahvuuksilla. Olemme ratkaisseet, kuinka voit etsiä ja löytää täydelliset aurinkolasit edullisimpaan hintaan kaikilta suosikkimerkeiltä ja -tyyleissä. Jos satut valitsemaan tyylin tai kehyksen muodon, johon et olekaan täysin tyytyväinen, tarjoamme sinulle myös ilmaisen palautuksen.

  Valikoimamme naisten aurinkolaseja ja miesten silmälaseja sisältävät kaikki paikalliset ja kansainväliset suosikkimerkit, kuten Ray-Ban aurinkolasit ja Quay Australia aurinkolasit. Voit tehdä ostoksesi kokonaan netissä ja samalla kotona mukavasti rentoutuen. Selaa designer-tarjontamme läpi, kuten Burberry ja Gucci, tai shoppaile tyylikategorioittain kissamaisia aurinkolaseja ja pyöreitä aurinkolaseja kilpikonnakuvioisilla kehyksillä sekä klassisia pilottilaseja.

  Oikeiden aurinkolasien löytämiseksi on otettava eri asioita huomioon. Aurinkolasit ovat muutakin kuin vain suoja silmille voimakkailta auringonsäteiltä. Oikeat aurinkolasit voivat viimeistellä tai pilata tyylisi. Oikean rungon, muodon ja koon ostaminen on erittäin tärkeää löytääksesi ne parhaat aurinkolasit, joihin ihastut ensinäkemältä mutta myös jokaisella seuraavalla käyttökerralla. Aurinkolasit ovat myös upea tapa ehostaa tyyliäsi. Rennot farkut ja t-paita luovat rennon yleisilmeen, mutta yhdistämällä niihin överit Dolce & Gabbanat tai sliipatun tyylikkäät Armanit voit kääntää päitä heti.

  Perinteisesti aurinkolaseja ostaessasi olet raahannut ainakin yhden ystävän mukaan makutuomariksi ja peileistä olet peilaillut eri tyylejä. Mikään ei ole kamalampaa kuin se, että olet kaupassa ihastunut esimerkiksi Emporio Armanin tyyliin ja muotoiluun ja kotona huomaatkin, että se ei ollutkaan niin hieno kuin aluksi luulit. Makutuomarin avulla saat kuitenkin objektiivisempaa näkemystä harkitsemistasi aurinkolasityyleistä. Enää sinun ei kuitenkaan tarvitse tästäkään huolehtia. Ja tämä pätee erityisesti ihmisiin, jotka tarvitsevat aurinkolasit vahvuuksilla. Ostamalla kehyksiä, joihin on tulossa linssit vahvuuksilla, on hankalaa nähdä miltä tyyli ja malli päälläsi todella näyttää, koska et voi samaan aikaan käyttää silmälasejasi sovitettaessa kehysuutuuksia. Siksi et voi olla koskaan täysin varma, miltä ne näyttävät päälläsi ennen kuin olet ostanut ne ja näet itsesi selvästi vasta niitä käytettäessä korjaavien linssien kera. Olemme muuttaneet tämän kaiken. Nyt voit tehdä ostoksia netissä luottavaisin mielin ja käyttää ainutlaatuista Selfie View -sovellusta selatessasi Prada- ja Le Specs -mallistoa. Lataa kasvokuvasi verkkosivustollemme ja voit käytännössä kokeilla täydellistä aurinkolasivalikoimaamme ja saada selkeän kuvan siitä, miltä lasit päälläsi näyttävät. Ei enää sumeita ääriviivoja eikä tarvitse epäillä ystävän tyylimakua. Voit helposti nähdä, miltä näytät klassisilla kehyksillä ja voit nopeasti ja vaivatta kokeilla niin montaa eri tyyliä kuin haluat.

  No, nyt ainakin tiedät parhaan tavan etsiä, sovittaa ja päättää uudet suosikkiaurinkolasit ja vaikka kuumia uutuuksia Ralph Laurenilta ja Versacelta, mutta mistä tiedät, että olet valinnut sen parhaimman muodon? Oletko esimerkiksi löytänyt upeat Tiffany & Co -aurinkolasit, mutta et ole varma, sopiiko tyyli oikeasti kasvoillesi?

  Ensimmäinen sääntö aurinkolasien ostamisessa on sama kuin silmälaseissakin: imartelevinta on valita tyyli, joka on vastakohta kasvojesi muodolle. Se saattaa kuulostaa hurjalta, mutta kuten vanha sanonta sanoo, vastakohdat houkuttelevat. Valitsemalla kasvojesi vastakkaisen muodon aurinkolaseihin kompensoit sen sijaan, että korostaisit kasvojesi luonnollista muotoa entisestään. Esimerkiksi pyöreät kehykset näyttävät luonnollisimmilta ja imartelevimmilta kulmikkailla tai neliömäisillä kasvoilla. Ne tasoittavat luonnollisia kulmiasi ja luo pehmeämpää tunnelmaa kasvoillesi. Neliömäisillä kasvoilla leukalinja on usein yhtä leveä otsan kanssa ja mm. Orlando Bloomilla on tällaiset kulmikkaat kasvot.

  Jos olet kuitenkin kulmikaskasvoinen, mutta et pidä liian pehmeästä lookista tai pyöreistä linsseistä, klassinen pilottimalli sopii myös kasvojesi muotoon. Klassinen tyyli, kuten aviatorit ovat ajattomat ja kulkevat saumattomasti mukana trendistä toiseen näyttäen aina ajankohtaisilta, muodikkailta ja tyylikkäiltä.

  Jos sinulla sen sijaan on pyöreät kasvot, etsit päinvastaista kehystyyliä ja kannattaakin keskittyä kulmikkaiden kehysmallien valikoimaan. Klassiset neliönmuotoiset kehykset ovat aina trendikkäitä, erityisesti Persol aurinkolasit ja Oakley aurinkolasit. Tiedät omistavasi pyöreät kasvot, jos kasvosi levein kohta on poskien kohdalla. Kulmikkaampien kehysten valitseminen ei vain tasoita babyface-ilmettä, vaan myös luo särmää ja pidentää kasvojasi, mikä yleensä luo hoikentavan ja imartelevan vaikutuksen.

  Kaikille pyöreäkasvoisille ja tummemman sävyisille ihmisille iholtaan tai hiuksiltaan, sopii myös voimakkaan kulmikkaisiin kehyksiin tummempi linssin sävy ja kehyksen väri. Pehmeät ja lempeät ruskean sävyt ja meripihka sopivat periaatteessa kaikille vaaleaihoisille ja -hiuksisille varsinkin pehmeämmissä muodoissa. Jos kuitenkin fanitat tummia linssejä ja kehyksiä, se on myös ihan ok. Varoituksen sanana kuitenkin, että tällöin saatat näyttää vähän 80-luvun kulttielokuvan FBI-agentilta. Toki, jos tämä on tavoitteesi, niin mikäs siinä. Löydät upeita tyylejä designer-merkeiltä, kuten Tom Ford ja klassisempia malleja, kuten esimerkiksi Ray-Banin Wayfarerit.

  Sitten pitkäkasvoiset aurinkolasien ystävät – kasvonne ovat piirteiltään pidemmät kuin leveämmät – tällöin myös pyöreä kehys on pop. Periaatteessa tavoittelemasi vaikutus on tasoittaa kasvojesi pituutta sen sijaan, että pidentäisit sitä entisestään. Valitessasi kasvojen yli menevät kehykset, ne vain korostavat pituutta, joten ihannetapauksessa kehykset olisivat yksi yhteen kasvojen leveyden kanssa, kuten klassisilla clubmastereilla, joissa on vahva yläkehys ja reunaton alaosa. Käytä koko-opastamme verkossa varmistaaksesi, että valitset täydellisen koon kasvoillesi.

  Kolmiomainen kasvojen muoto erottuu terävällä tai kapealla leualla. Tällaiseen kasvojen muotoon kulmikkaat ja suuremmat kehykset ovat täydelliset. Ne tasapainottavat kapeaa leukaa, varsinkin, jos sinulla on partaa tai leveämmät kasvot. Suosittelemme tähän Dragonin upeaa valikoimaa miesten aurinkolaseja ja naisten aurinkolaseja kyseiseen kasvojen muotoon ja kokoon. Tässä tapauksessa pysy laajemmissa linsseissä. Jos sinulla on kevyemmät kolmiomaiset tai sydämenmuotoiset kasvot, voit kokeilla myös pienempiä linssejä ja mini kokoja.

  Chloén kaltaisten uusimpien aurinkolasimallien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös laajan valikoiman kirkkaita laseja sekä sinivalolaseja. Sinivalolaseissa on erikoislinssit, joissa on heijastava pinnoite, joka on suunniteltu vähentämään sinisten valonlähteiden, kuten älylaitteiden ja tietokoneen näyttöjen aiheuttamaa silmien rasitusta.

  Selaa täydellistä aurinkolasivalikoimaamme ja kirkkaita silmälasityylejämme parhaiden ja suosituimpien kansainvälisten sekä paikallisten suunnittelijoiden joukosta. Löydät aina parhaan hinnan suosikkimallistasi ja -merkistäsi netissä, mukaan lukien lasten aurinkolasit.