Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Versace® Aurinkolasit

376
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 376
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Versace
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Hinta
€75€411

Versace® Aurinkolasit

Uskalla olla erilainen Versace-aurinkolasien kanssa. Et ehkä muuta ketään kiveksi, mutta hurmaat varmasti yleisön rohkeilla ja tyylikkäillä Medusa-logolla varustetuilla Versacen vintagemalliston aurinkolaseilla. 

 

Koe ihastuttavat tyylit pelottomien ja rohkeiden kappaleiden rikkaan perinnön kautta. Ylellinen tuotemerkki herättää henkiin kiehtovan kulttuurin kauniin estetiikan suoraan Etelä-Italian lämpimältä ja upealta alueelta. 

 

Anna silmiesi nähdä maailmaa ajattomien kehysmallien kautta, joissa on klassisia värejä, kuten musta, valkoinen ja kulta, tai modernimpien Versace-aurinkolasimallien kautta, kuten tyylikkäät perhoskehykset

 

Hanki hyppysiisi Versace-aurinkolasit ja ole kävelevä kunnianosoitus muoti-ikonille, joka toi maailmalle silmä- ja aurinkolasimallistot, jotka nostavat kantajan salaperäisen ja silmäänpistävän ulkoasun seuraavalle tasolle. 

 

Mistä tunnistaa väärennetyt Versace-aurinkolasit?

 

Vaikka monia design-aurinkolaseja väärennetään, Versace todistaa aina aitouden jokaisessa toimittamassaan aurinkolasiparissa. Näin tunnistat aidot Versace-aurinkolasit ja hurmaat yleisön.

 

  1. Versace on ottanut käyttöön vahvistusjärjestelmän kivijalka- ja verkkomyymälöissään. Voit tarkistaa tuotteen aitouden skannaamalla tuotteen etikettiin painetun QR-koodin. Jos tuotteessa on CLG-koodi, voit rekisteröityä suoraan Versace-yhtiön verkkosivuilla ja tarkistaa tuotteen aitouden.
  2. Kaikki Versacen aurinkolasit on pakattu oman tuotemerkkinsä laatikkoon. Logon ja fontin on vastattava tuotemerkin logoa ja fonttia.
  3. Laatikossa pitäisi olla tiedot valmistajasta ja viivakoodi. Näiden tietojen pitäisi vastata aurinkolasien tietoja.
  4. Laatikon sisällä Versace-aurinkolasien mukana tulee myös takuukortti, jossa on tietoja tuotteesta ja jälleenmyyjästä. Mukana on myös tietovihkonen.
  5. Sekä liinassa että kotelossa pitäisi olla virallinen logo.
  6. Aurinkolaseissa on oltava nimi Versace ja sen jälkeen teksti "Made in Italy". Monissa uusissa malleissa on myös CE-merkintä, joka vahvistaa, että tuotannossa on noudatettu EU:n lakeja ja vaatimuksia.
  7. Aurinkolasien toisessa sangassa pitäisi olla myös kehyksen mitat, väri ja linssi. Näiden kaikkien pitäisi vastata tuoteselosteessa olevia tietoja. 
  8. Tarkista, että sarjanumero on asennettu linssiin.

 

Versace-aurinkolaseja myydään vain virallisissa Versace-myymälöissä, niiden virallisella verkkosivustolla ja valtuutetuilla jälleenmyyjillä, kuten SmartBuyGlassesilla. 

 

Ovatko Versace-aurinkolasit polarisoidut?

 

Versace-aurinkolasit voidaan varustaa erityyppisillä linsseillä, jotka sopivat tyrmäävään tyyliin. Pysäytä sivulliset Versacen peiliaurinkolaseilla, joiden mallit ja tyylit ovat ainutlaatuisia ja tyylikkäitä. 

 

Tai ehkä haluat näyttää hyvältä jopa huonoina hiuspäivinä Versacen polarisoiduilla aurinkolaseilla. Polarisoiduilla linsseillä voit estää häikäisyn ja vähentää silmiisi osuvia auringonsäteitä. Polarisoidut aurinkolasit auttavat lisäämään visuaalista selkeyttä ja parantavat kontrastia, mikä tekee ympäröivästä maailmasta hieman eloisamman näköisen.

 

Versacen polarisoidut aurinkolasit sopivat erinomaisesti heille, jotka rakastavat ulkona olemista, olitpa sitten vain maaten rannalla tai seikkailemassa lumen peittämillä vuorenrinteillä. Tasaisesta pinnasta kimpoava häikäisy estetään polarisoidulla pinnoitteella, ja vain ympärilläsi olevat ihmiset hämmästyvät ja sokaistuvat ylellisen upeasta läsnäolostasi.

 

Kuinka Versace-aurinkolasit puhdistetaan?

 

Kuten minkä tahansa muun aurinkolasiparin kohdalla, lasien pitäminen puhtaana on tärkeää, jotta uudenveroisuus säilyy pitkään. 

 

Linsseihin ei saisi käyttää liuoksia, joita ei ole erityisesti tehty silmälaseille, ja tulisi varmistaa, että linssejä ei pyyhittäisi paidalla.

 

  • Kun huuhtelet aurinkolaseja veden alla, käytä mieluummin haaleaa kuin kuumaa vettä.
  • Tiskiaine on turvallinen korvaava vaihtoehto, jos silmälaseille tarkoitettuja puhdistusaineita ei ole saatavilla. Käytä pinnan puhdistamiseen mikrokuituliinaa. 
  • Älä unohda puhdistaa sekä linssejä että kehystä, lika piilottelee kaikkialla.
  • Sen jälkeen voit huuhdella aurinkolasit uudelleen haalealla vedellä ja kuivata ne mikrokuituliinalla. 
  • Vältä voimakkaita puhdistusaineita puhdistaessasi aurinkolaseja.


Polarisoitujen linssien osalta joillakin valmistajilla on erityisiä suosituksia, jotka löytyvät merkin verkkosivuilta. Yleiset toimenpiteet aurinkolasien puhdistamiseksi ovat kuitenkin yleispäteviä, voit halutessasi kysyä lisätietoja silmälaseistasi ja näkökykyysi liittyvistä asioista Optisesta keskuksestamme.