Koti/Aurinkolasit/Valentino
Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Valentino
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Ruskea
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
L
53 mm55 mm
Hinta
€128€180

Aurinkolasit

Valentino on perustettu Roomassa vuonna 1962, jolloin syntyivät Valentino-merkin alkuperäiset arvot ja suunnittelufilosofia, jonka mukaan tuotteet tulee suunnitella palvelemaan nykyaikaista makua. Valentino - muotitalo on kuuluisa haute couture – mallistoistaan sekä koruista, asusteista, tuoksuista sekä myös silmälaseistaan ja aurinkolaseistaan. Valentino aurinkolasit sisältävät trendikkään ja nykyaikaisen muotoilun. Valentino tarjoaa laajan valikoiman monivivahteisia tyylejä miehille ja naisille.

Valentino Aurinkolasit Suomi

Kaikki Valentino aurinkolasit on huolellisesti muotoiltu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja sisältävät vintage-ominaisuuksia ja Valentino-logon. Kehykset muistuttavat voimakkaasti samoja värejä, koristeita ja tekstuureja, mitä esiintyy myös Valentinon päämalliston vaatteissa ja asusteissa. Voit siis loistavasti yhdistellä Valentino aurinkolaseja ja vaatteita, laukuja ja vöitä keskenään ja luoda täydellisen Valentino-lookin. Miesten kehykset ovat tyypillisesti kulmikkaita ja mairittelevat dramaattisesti kaikkia kasvonmuotoja. Naisten kehykset ovat äärimmäisen naisellisia ja aistikkaita ja niille on ominaista sirot muodot. Valentino tarjoaa laajan valikoiman kehysmuotoja, kokoja ja värejä, jotka todellakin imartelevat useimpia kasvonmuotoja. Sekoittaen loistavasti estetiikkaa ja käytännöllisyyttä, Valentino aurinkolasit tarjoavat selkeän näkyvyyden ja äärimmäisen mukavuuden. Valmistettu metallista ja asetaatista, Swarovski - kristalliaksentein ja niitein, kehykset tukevat täydellisesti polykarbonaattilinssejä, joihin kuuluvat 100% UV-suoja ja naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet. SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa netin laajimman valikoiman merkkilaseja edullisesti ja helposti.

Osta Valentino Aurinkolasit Verkosta

Hanki nyt uudet aurinkolasit verkosta nopeasti sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus kotiovellesi, 100 päivän palautusoikeus ja 24 kk takuu. Lisäksi lähetämme sinulle tilauksesi mukana ilmaisen linssien puhdistuspakkauksen. Katso myös muut tyylikkäät aurinkolasit aloittaen merkeistä Versace ja Tom Ford.