Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Tom Ford Aurinkolasit

448
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 448
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Tom Ford
Kaikki merkit
Urheilu
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Hinta
€120€1100

Tom Ford Aurinkolasit

Uskalla olla uniikki Tom Ford -aurinkolasien kanssa

 

"Glamour on muutakin kuin se, mitä puet päällesi. Se liittyy tapaan, jolla kannat itsesi ja vaikutat muihin." Tom Ford. 

Muoti on elämäntapa, ja kun kerran valitset Tom Fordin, et enää koskaan palaa takaisin. Me kaikki olemme syntyneet erottumaan joukosta, mutta on muutamia uniikkeja yksilöitä, jotka tekevät muodista elämäntyylin. Tutustu rohkeimpiin ja erikoisimpiin Tom Ford -aurinkolaseihin. Jos haluat tuoda persoonaasi esille silmälasien kautta, shoppaile ensiluokkaisia Tom Fordin aurinkolaseja uutuuksistamme. Saat lisäksi parhaan hinnan takuun ja ilmaisen toimituksen!

Onko Tom Ford hyvä aurinkolasimerkki?

 

Tom Ford on yksi monipuolisimmista ja ylellisimmistä silmälasimerkeistä ja suunnittelijoista, vaikka yritys aloitti toimintansa vasta vuonna 2005. Tom Ford itse työskenteli vaatesuunnittelijana pitkän uran. Hän oli aiemmin työskennellyt vakiintuneissa tehtävissä maailman tunnetuimpien suunnittelijamerkkien, kuten Chloén, parissa ja toiminut menestyksekkäästi Guccin ja Saint Laurentin luovana johtajana. Lopulta hän vuosia myöhemmin suuntasi katseensa oman Tom Ford -yrityksen perustamiseen. Vaikka Tom Ford -brändi perustettiin vasta vuonna 2005, se on yksi 2000-luvun ensimmäisistä todellisista luksusbrändeistä. 

 

Useimpia Tom Fordin kehyksiä käyttävät maailman arvostetuimmat A-luokan julkkikset, ja niiden ainutlaatuisia, ylellisiä malleja on käytetty loputtomiin muotilavoilla ympäri maailmaa. Koska Tom Fordin naisten ja miesten aurinkolasit valmistetaan vain hienoimmista materiaaleista, voit löytää erilaisia värejä, tyylejä ja kokoja, jotka räätälöidään omaan ainutlaatuiseen tyyliisi. Lisäksi kehykset tuntuvat äärimmäisen mukavilta, sillä ne luonnollisesti myötäilevät kasvojasi ja istuvat niihin täydellisesti. 

 

Yrityksen kasvun loisteessa ja ollessa yksi maailman vakiintuneimmista ja tunnetuimmista designmerkeistä, voit ylpeänä esitellä Tom Ford -aurinkolasien rohkeimpia ja luovimpia malleja. Jos haluat erottua joukosta, mutta rakastat hienompia designkappaleita, Tom Fordin aurinkolasimallisto on juuri sinun makuusi. Voit löytää joitakin "hurjimpia ja rohkeimpia" statement-kappaleita, jotka puhuvat puolestasi, kuten muhkeat ja ylisuuret pilottikehykset sekä Tom Ford -aurinkolasien kissansilmämallistot. Tulet huomaamaan Tom Fordin aurinkolasimallistoa selatessasi ne kaikki ainutlaatuiset kehykset ja mallit, jotka ovat muutakin kuin pelkkää muotia. 

 

Missä Tom Fordin aurinkolasit valmistetaan?

 

Tom Ford todellakin edustaa omaa aatettaan, eli laatua. Kaikki heidän kehyksensä valmistetaan Italiassa. Niissä käytetään vain hienoimpia materiaaleja ja kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin jokaisessa yksittäisessä kehyksessä. Jos olet ostanut Tom Fordia jo aiemmin, olet ehkä huomannut, että jotkin kehykset on valmistettu yksinomaan Japanissa. Tämä koski vain muutamia harvinaisia, rajoitettuja mallistoja, joissa on joitakin edistyksellisimpiä ja ajattomia muotoja. 

 

Mistä voi ostaa Tom Fordin aurinkolaseja?

 

Muoti- ja silmälasialalla vallitsee kova kilpailu, joten voit ostaa Tom Fordin naisten ja miesten aurinkolaseja monista paikoista, joko verkossa tai myymälässä. Kysymys kuuluukin, kuka on luotettavin ja kuka tarjoaa parhaita mallistoja parhaaseen hintaan? Usko tai älä, mutta nykyään verkkokaupoilla on paljon enemmän etuja kuin myymälöissä. Tiedämme, että ihmiset pitävät toisten antamasta tuesta ja fyysisestä kontaktista, mutta kun kyse on design-aurinkolaseista, miksi et tekisi hommasta mahdollisimman helppoa ja kätevää itsellesi? Verkkokauppa on kaiken kaikkiaan kätevä, tarjoaa lyömättömiä hintoja, paljon valikoimaa, helppoja hintavertailuja, ei tungosta eikä stressiä. 

 

Jos yrität löytää unelmiesi Tom Ford -aurinkolasit netistä, kannattaa ostaa ne hyvämaineiselta yritykseltä. SmartBuyGlasses tarjoaa joitakin monipuolisimmista ja erottuvimmista mallistoista. Lisäksi tarjoamme parhaan hinnan takuun, 100 päivän palautusoikeuden, ILMAISEN toimituksen ja lisäksi tietenkin kaikki olennaiset tiedot, jotka sinun on tiedettävä shoppaillessasi SmartBuyGlassesilta. Voit siis huoletta siirtyä shoppailemaan saman tien! 

 

Löydät sivustoltamme esimerkiksi yrityksen myymälän ja toimipisteiden tiedot, yrityksen vuosien asiantuntemuksen, asiakaspalvelun yhteystiedot ja sen, miten yritys antaa takaisin yhteisölle. Kaikki nämä tiedot ovat saatavilla käden ulottuvilla SmartBuyGlassesin Tietoa meistä -sivulla! 

 

Mitä muita etuja saat? Parhaan hinnan takuun ja ilmaisen toimituksen lisäksi voit kokeilla mahdollisimman monia Tom Fordin aurinkolaseja ja silmälaseja verkossa kehittyneen virtuaalisen kokeilun avulla ilman jonoja, hössötystä ja paineita! Kaikki voittavat!

 

Etsitkö inspiraatiota Tom Ford -aurinkolaseista? Osta SmartBuyGlassesin verkkokaupasta trendikkäimpiä kehyksiä, kuten ylisuuret ja ylirohkeat sävytetyt pilottikehykset, retrot ovaalit, upeat geometriset kehykset ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Tom Fordin ainutlaatuiset kissansilmäkehykset.


Jos olet ihastunut Tom Fordin luomuksiin ja haluat visuaalisen oppaan, jonka avulla löytää kuumimmat Tom Fordin aurinkolasit ja silmälasit, tutustu SmartBuyGlassesin uusimpaan Tom Fordin tyyliopas -blogiin! Kaikki trendikkäimmät suositukset ja parhaat ostosvinkit ovat käden ulottuvilla. Hyvää shoppailua!