Koti/Aurinkolasit/Serengeti
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Serengeti Serengeti Aurinkolasit

242
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 242
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Tarjoukset
Brändi
  • Serengeti
Kaikki merkit
Urheilu
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Kulta
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
43 mm67 mm
Hinta
€126€425

Serengeti Serengeti Aurinkolasit

Mistä voi ostaa Serengeti-aurinkolaseja?

Tutustu Serengeti-aurinkolasikokoelmaamme löytääksesi täydellisen parin. Valitse klassiset pyöreät tai neliöt kehykset tai jotain rohkeampaa, kuten kissansilmäkehykset tai geometriset kehykset. Voit valita sadoista eri malleista! SmartBuyGlassesilta voit ostaa Serengeti-aurinkolaseja päämallistosta tai selata niitä Outletistamme. Osta meiltä täysin luottavaisin mielin, sillä meillä on 2 vuoden takuu ja parhaan hinnan takuu kaikille meiltä ostamillesi aurinkolaseille tai reseptilaseille.

 

Jos haluat nähdä, miltä Serengetin suosikkiaurinkolasisi näyttävät päälläsi, käytä vallankumouksellista 3D-virtuaalikokeiluominaisuuttamme! Klikkaa tuotesivulla "Kokeile minua" avataksesi työkalun ja anna taian tapahtua. Seuraa ohjeita ja nauhoita nopea, viiden sekunnin selfie-video kamerallasi. Työkalu kertoo sinulle, minkä muotoiset kasvot sinulla on ja mitkä tyylit sopivat sinulle parhaiten. 

 

Onko Serengeti hyvä aurinkolasimerkki?

Löydä upeat aurinkolasit Serengetin mallistosta! Serengeti on valmistanut laadukkaita aurinkolaseja 90-luvun lopusta lähtien, ja se tarjoaa edelleen moderneja malleja laadukkailla linsseillä ja materiaaleilla. Sen kehykset on valmistettu kevyestä mutta kestävästä titaanista, asetaatista tai muovista. Merkillä on myös mallisto ympäristöystävällisiä kehyksiä. 

 

Serengeti-aurinkolasit ovat ensimmäiset laatuaan, jotka sisälsivät valokromaattiset linssit. Serengetin ajoaurinkolasit säätyvät automaattisesti vaaleasta tummaksi ja päinvastoin, ja niissä on myös linssit, joissa on erityiset säätösuodattimet, jotka on suunniteltu tekemään tietyt värit näkyvämmiksi ja parantamaan ajokokemusta. 

 

Kuka omistaa Serengeti-aurinkolasimerkin?

Italialainen silmälasien valmistaja Marcolin omistaa Serengeti-aurinkolasimerkin. Sen lisäksi, että Serengetin lasit ovat tyylikkäät ja muodikkaat, niissä on erittäin kehittynyttä teknologiaa, joka takaa täydellisen näkökyvyn ja optimaalisen suojan. Kaikki niiden linssit estävät 100 % UVB/UVA-säteilyä, ja ne ovat saatavilla polarisoiduilla linsseillä häikäisyn vähentämiseksi, jotta näet aina selkeästi.