Koti/Aurinkolasit/Roberto Cavalli
Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Roberto Cavalli
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Punainen
Ruskea
Sininen
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
L
XL
56 mm69 mm
Hinta
€84€237

Roberto Cavalli Aurinkolasit

Roberto Cavalli on tunnettu värikkäistä ja eksoottisista printeistä ja kuuluisista Roberto Cavalli hiekkapestyistä farkuista. Roberto Cavalli pysyy aina uskollisena tyylilleen, minkä ansiosta merkki erottuu joukosta edukseen. Roberto Cavalli – merkillä on pitkät juuret viihdebisneksessä ja merkin suosio jatkaa yhä kiivasta nousuaan muotimaailmassa. Roberto Cavalli aurinkolasit on nähty muun muassa Sinkkuelämää tv-sarjassa ja monien supertähtien yllä, kuten Elton John, Jennifer Lopez, Lenny Kravitz ja Mary J. Blige. Roberto Cavalli valmistaa vaatteita, asusteita, laukkuja, kenkiä, tuoksuja ja tietenkin tyylikkäitä aurinkolaseja ja silmälaseja.

Roberto Cavalli Kehykset

Roberto Cavalli aurinkolasimallisto on täynnä toinen toistaan upeampia malleja. Kiinnitä huomoita erityisesti näihin Roberto Cavalli RC 299S aurinkolaseihin, joide klassisen viileä ja elegantti muotoilu edustaa tyypillistä Roberto Cavalli – designia. Roberto Cavalli aurinkolasit viimeistelevät täydellisesti jokaisen asukokonaisuuden ja näytät aina huolitellulta. Katso myös rohkeat Roberto Cavalli RC 736S KURUMBA aurinkolasit, jotka onnistuvat keräämään ihailevia katseita missä tahansa liikutkin.

Roberto Cavalli Aurinkolasit Netistä Suomi

Roberto Cavalli kiinnittää surta huomiota tuotteidensa yksityiskohtiin – aina, kun laitat silmillesi Roberto Cavalli aurinkolasit, huomaat niissä jotakin uutta. Myös SmartBuyGlasses – tiimimme arvostaa näitä tärkeitä yksityiskohtia ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman miellyttävän ostokokemuksen. Mitkä tahansa Roberto Cavalli aurinkolasit valitsetkin, kuuluu jokaiseen aurinkolasipariin ilmainen toimitus, 24 kk takuu, ja ilmainen linssien puhdistuspakkaus. Nyt tarvitset vain nämä Roberto Cavalli aurinkolasit ja tulet näyttämään upealta. Katso myös Roberto Cavalli silmälasit ja 180 muta huippumerkkiä sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi.