Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Police Police Aurinkolasit

415
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 415
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Police
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Läpinäkyvä
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Hinta
€48€221

Police Police Aurinkolasit

Police-aurinkolasit ovat olleet muodissa vuosikymmeniä, eikä vain klassisen ja tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi. Tarina brändin takana on varsin mielenkiintoinen. Se alkoi Italiassa perustajayhtiö De Rigo Visionilla vuonna 1983. Nähdessään tarpeen luoda jotain ainutlaatuista he päättivät kehittää pilottimallisia aurinkolaseja, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten metallista, muovista ja asetaatista.

 

Yrityksellä oli suuria suunnitelmia, mukaan lukien ainutlaatuisten kehysmallien luominen ja muodikkaiden ratkaisujen tarjoaminen jokapäiväiseen käyttöön. Tämä johti heidän ensimmäisen Police-malliston lanseeraukseen: erehtymätön sekoitus italialaista tyyliä ja perinteisiä muotoja rohkeissa väreissä. Brändistä tuli nopeasti suosittu Euroopassa ja sen ulkopuolella, ja pian maailma käytti Policen aurinkolaseja Hollywood-tähdistä musiikin ikoneihin.

 

Ovatko Policen aurinkolasit hyvät?

Tietysti! Nykyään Police on edelleen johtava silmälasialan muotimerkki ja tunnetaan edelleen aurinkolasimalleistaan. Mutta se on myös laajentanut tarjontaansa huomattavasti tuomalla markkinoille malleja, joissa on nykyaikaisemmat muodot ja eloisat väriyhdistelmät. Lisäksi huipputekniset ominaisuudet, kuten polarisoidut linssit, tarjoavat maksimaalisen suojan häikäisyä vastaan. Joten etsitpä sitten Policen polarisoituja aurinkolaseja tai naisten tai miesten Police-aurinkolaseja, löydät taatusti sopivan mallin. Mukana myös pala historiaa!

 

Missä Policen aurinkolasit valmistetaan?

Policen aurinkolasit valmistetaan käsin Italiassa käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, kuten kevyttä titaania ja ruostumatonta terästä, yhdistettynä särkymättömiin polykarbonaattilinsseihin. Tämä materiaalivalikoiman ansiosta Police-aurinkolasit tarjoavat korkeimman tason mukavuuden ja kestävyyden, ja ne ovat täydellisiä mihin tahansa ulkoiluun, mikä sitten onkin se sinun juttusi. Lisäksi jokaiselle parille annetaan yksilöllinen aitouden vahvistava tunnistenumero, mikä on erittäin tärkeä seikka seuraavia aurinkolaseja valitessa.


Hanki Policen aurinkolasit jo tänään ja koe ero! Shoppaile kanssamme SmartBuyGlassesilla ja saat parhaan hinnan takuun sekä monia muita etuja, kuten ilmaisen toimituksen, tuotetakuun ja ammattimaisen optisen tuen.