Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Persol® Persol Aurinkolasit

297
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 297
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Persol
Kaikki merkit
Kokoelma
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Keltainen
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
47 mm59 mm
Hinta
€125€489

Persol® Persol Aurinkolasit

Persol  aurinkolasit on tehty käsityönä Italiassa. Laadukkaimmista materiaaleista valmistetut Persol miesten aurinkolasit ja naisten aurinkolasit on saatavilla eri tyyleissä, mukaan lukien suosittu retrolinja.

 

Persol aurinkolasimallisto

Kaikki alkoi sata vuotta sitten Italon Torinosta. Vuonna 1917 Berry-optikon omistaja Giuseppe Ratti aloitti ensimmäisten Persol-aurinkolasien ja linssien valmistuksen urheilijoita ja lentäjiä varten. Persolin nimi juontaa italian sanonnasta "per il sole", joka tarkoittaa "aurinkoa varten".

Yksi maailman vanhimmista silmälasiyrityksistä, Persolin perusta on edelleen sidottu uniikkiin käsityöhön. Jokainen Persol-kehys on ylpeästi käsintehty Italiassa. Upeilla yksityiskohdilla, Persol aurinkolasit ovat täydelliset, monitahoiset ja täsmälliset.

Persol aurinkolasit ilmentävät klassista ja muodikasta italialaista tyyliä. Ollessaan yksi parhaista merkeistä, Persol PO2803S POL Polarized 24/57 tarjoaa täydellisen UV-suojan ja häikäisyn eston.

Heidän ajattomat tuotteensa vangitsevat Persolin olemuksen. Kaikkien lasien sangoista löytyy hopeat nuolet. Sankojen joustavat saranat mukautuvat kaikkiin kasvojen muotoihin ja kokoihin.

Persol aurinkolasit ovat yleensä valmistettu asetaatista. Yhdistämällä klassista estetiikkaa kehittyneeseen teknologiaan Persol aurinkolasit ovat vertaansa vailla laadun ja innovaation suhteen.

 

Persol aurinkolasit tunnetaan heidän klassisista ja retroista kehyksistään, kuten pilotti ja neliö, joita löytyy useissa väreissä. Persolin neliömäinen aurinkolasivalikoima vaihtelee ruskean ja mustan sävyistä kilpikonnaan ja havannaan. Ne sopivat kaikille! Ne ovat erittäin kestäviä niiden hienon suunnittelun ja huiman käsityön ansiosta.

Meiltä löytyy valtava valikoima Persol aurinkolasit miehille, mukaan lukien Persol PO3019S 24/31, Persol PO0649 24/31 ja PO9649S 96/56. Meillä on saatavilla myös valikoima Persol naisten aurinkolasit SmartBuyGlassesilla. Suosituimmat tyylit ovat Persol PO3228S 96/56, Persol PO3166S CALLIGRAPHER 960/56 ja PO3210S 24/31.

Osta tänään SmartBuyGlassesilta korkealaatuiset Persol aurinkolasit. Niihin kuuluu 24kk takuu, vaivaton 100 päivän palautusoikeus ja hintatakuu