Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Oakley® Aurinkolasit

971
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 971
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Oakley
Kaikki merkit
Urheilu
Kokoelma
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Läpinäkyvä
Musta
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Hinta
€59€499

Oakley® Aurinkolasit

Oakleyn historia

Se, mikä alkoi 70-luvulla moottoripyörien ohjaustankojen valmistajan Jim Jannardin autotalliprojektina, tämän käsissä Oakley aurinkolasit tuli tunnetuksi innovatiivisista, huipputeknologiaa hyödyntävistä urheilulaseista.

Oakley-suojalasit olivat suosittuja 80-luvulla Etelä-Kalifornian BMX-ammattilaisten keskuudessa. Suunnittelu alkoi urheilulasien suojalaseista. Ensimmäiset Oakley aurinkolasit Jim suunnitteli, kun hän ajeli Tyynenmeren rannikkoa pitkin. Silloin päähän pälkähti ajatus, että markkinoilla ei ollut aurinkolaseja, jotka peittäisivät yhtä paljon kuin suojalasit. Joten ensimmäiset aurinkolasit suunniteltiin ja ne näyttivät suojalaseilta olematta kuitenkaan varsinaisesti suojalaseja.

Oakleysta tuli ensimmäinen silmälasimerkki, joka on koskaan valmistanut laseja vauhdikkaille urheilijoille – pyöräilystä hiihtoon ja pikaluistelusta triathloniin. Tosiasiassa Oakley pompahtikin esille ainutlaatuisista laseistaan, joita kukaan ei ollut ennen nähnyt, kuten Razor Blades. He jatkoivat kulttimaineen kasvattamista toimintaurheiluteollisuudessa. Suurin osa suosiosta syntyi näkemällä aikakautensa urheiluhuiput toteuttamassa lajiaan Oakley aurinkolasit silmiensä suojana.

90-luvun puolivälissä Oakley alkoi käyttää 3D CAD-suunnittelua (Computer-Aided Design), mikä puolestaan auttoi saavuttamaan nestemäiset mallit. Vaikka Oakley oli lähinnä toiminnan läheinen, nämä uuden aikakauden futuristiset mallit vetosivat muotimaailmaan kasvattaen edelleen sen suosiota. NASAn jälkeen Oakley osti kaikkien aikojen kolmannen 3D-tulostimen lasien suunnitteluun, prototyyppien rakentamiseen ja tekemään säätöjä nopeammalla tahdilla. Eye Jacket oli kaikkien aikojen ensimmäiset CAD:lla ja 3D-tulostimella valmistetut aurinkolasit! Tämän teknisen edun ansiosta aurinkolasien ulkonäkö oli erittäin viimeistelty ja pyöristetty, mitä ei oltu ennen nähty. Oakley Eye Jacket nimen omaan vei brändin valtavirtaa kohti. Vaikka siinä ei ollutkaan suojalinssejä, ne olivat kuitenkin valmistettu kestämään toimintaurheilua.

Oakley aurinkolasit vahvuuksilla on suunniteltu pysymään paikallaan äärimmäisissäkin olosuhteissa ja niitä on testattu laajasti äärimmäisissä ympäristöissä. Oakley pysyy uskollisena juurilleen ja kerää palautetta urheilijoilta tuotteidensa parantamiseksi ja kehittämiseksi. Tämä ankara prosessi on vastuussa huippuluokan suorituskyvystä.

Oakley aurinkolasit on valmistettu pitkäikäisistä materiaaleista ja niissä on korkealaatuiset linssit sekä modernit pinnoitusmahdollisuudet kaikille vahvuuksille. Oakley aurinkolasit kestää missä vain.

Oakley toimii PRIZM-linssitekniikan avulla. Tämä virittää vision tiettyihin ympäristöihin. Oakley PRIZM-aurinkolasit on suunniteltu parantamaan tiettyjä värejä ja kontrastia suorituksen optimoimiseksi ja suodattamaan pois ”räikeän” valon, joka voi haitata näkökykyä. Oakley saavutti tämän innovaation käyttämällä hyperspektrikuvantamistekniikkaa, jota vakoilusatelliitit käyttävät valon analysoimiseen ja spektrien kuvioiden ja olosuhteiden tunnistamiseen. Sitten he suunnittelivat erityisen linssin sävyn vastaamaan luonnon sulautumishuippuja. Tarpeesi mukaan voit valita 10 PRIZM-linssin välillä tai vaikka yksinkertaisemman linssin, urheilulajisi perusteella. Löydä pitkäikäiset Oakley aurinkolasit miehille, naisille ja lapsille eri tyyleissä. Voit valita myös polarisoidut linssit parhaan laadun takaamiseksi. Oakleyn polarisoidut aurinkolasit minimoivat häikäisyn tekniikalla, joka tuottaa maailman parhaimmat polarisoidut linssit yli 99% polarisointitehokkuudella. Oakleyn polarisoiduilla linsseillä on 6 pohjakäyrää. UV-suoja suodattaa 100% UVA/UVB/UVC -säteitä ja haitallista sinistä valoa jopa 400nm. Lue lisää Oakleyn linssiteknologiasta täällä.

Suosituimmat miesten Oakley aurinkolasit

Kuten tiedämme, Oakleyn silmälasivalikoimasta löytyy huipputeknologiaa ja -muotoilua. Haluamme tuoda esille pari erottuvampaa mallia. Oakley aurinkolasit ovat korkealaatuisimpia design-lasien kategoriassa ja SmartBuyGlassesin avulla voit saada parhaat Oakley aurinkolasit parhaaseen hintaan.

Oakley Gascan

Oakley Gascan -aurinkolasit ovat täydelliset, jos etsit aggressiivisen ja katu-uskottavan näköistä urheilullista tyyliä. Gascanit ovat valmistettu kevyestä muovista ja ne laajentavat ääreisnäköä pyöreillä reunoilla, jonka vuoksi näet selkeästi ja laajasti kaikissa näkökulmissa. Ne ovat erittäin peittäviä ja sopivat käytettäväksi lähes missä vain, olitpa sitten autossa tai rannalla suorassa auringonpaahteessa.

Oakley Holbrook

Oakley Holbrook -aurinkolasit on saatavana useissa linssin väreissä ja koossa kaikkiin tarpeisiin. Wayfarer-tyyli tekee mallista sopivan kaikille kasvoille. Oakley Holbrookissa on metalliset niittikoristeet ja Oakleyn logo, joten tämä on loistava valinta niille, jotka etsivät sekä suorituskykyä että tyyliä laseilleen. SmartBuyGlasses tarjoaa vaihtoehtoja klassisemmista tyyleistä kaksivärisiin tyyleihin.

Oakley Fuel Cell

Oakley Fuel Cell -aurinkolasien erittäin hyvin suunnitellut kaarevat kehykset muistuttavat selkeää ja yksinkertaista muotoilua ja sopivat niille, jotka etsivät kovaa suorituskykyä ja kestoa tyylistä tinkimättä. Valitse värisi SmartBuyGlassesin valikoimasta.

Katso parhaat Oakley aurinkolasit krikettiin.

Parhaat naisten Oakley aurinkolasit

Urheilullinen olemus ei tarkoita maskuliinista ulkonäköä. SmartBuyGlassesin Oaklyn aurinkolasivalikoimasta löydät erilaisia kauniita kehyksia, jotka takaavat laadukkaan suorituskyvyn urheilulajisi parissa. Tässä ovat naisten suosituimmat Oakley aurinkolasit.

Oakley Frogskins

Rohkealla ja popahtavalla tunnelmalla Oakley Frogskins -aurinkolasit ovat epäilemättä yhdet urheilumerkin ikonisimmista kehysmalleista. Nämä kehykset ovat kevyet, kestävät, hypoallergeeniset ja ovat täydellisen mukavat missä vain. Kissamainen muoto kohottaa täydellisesti ulkonäköä.

Oakley Feedback

Brändi, joka on erittäin urheilupainotteinen tyylillään, nämä upeat pilottilasit erottuvat poikkeavalla muotoilullaan Oakleyn valikoimasta. Oakley Feedback -aurinkolasit ovat kaksoismateriaalin taideteos, jossa on C-5-runkoseos ja asetaattisangat. Nämä metallikehykset ja laadukkailla polykarbonaattilinsseillä tekevät näistä aurinkolaseista boss lady -tyyliset ja näitä käyttävät naiset näyttävät rohkeilta ja itsevarmoilta. Tässä mallissa on luistamattomat sangat ja säädettävät nenätyynyt, jotka takaavat erittäin mukavan istuvuuden. Pehmeämpi aviator-muotoilu peittää erinomaisesti silmät ja kaareutuu pään ympärille.

Oakley EVZero Ascend

Oakley EVZero Ascend -aurinkolasit yhdistävät toiminnallisuuden ja muotoilun kevyimmäksi ja mukavimmaksi yhden linssin kehyksiksi. Tämä muotoilu sopii täydellisesti aktiivisille naisilla, jotka lähestulkoon ovat erottamattomat aurinkolasiensa kanssa ja ne kulkevat päässä missä vain. Näiden aurinkolasien reunaton muotoilu vähentää kehyksen massaa ja PRIZM-linssit parantavat väriä, kontrastia ja yksityiskohtia.

Oakley Asian Fit -aurinkolasit ovat saatavilla useimmissa malleissa niille, joilla on leveämmät kasvot, matala nenäsilta ja korkeat poskipäät. Nämä aurinkolasit on suunniteltu istumaan nenäsillalle sen sijaan, että ne valuisivat alas tai puristaisivat poskipäitä. Valitse tämä tyyli, jos kasvosi vastaavat näitä ominaisuuksia. Lue lisää Asian Fitistä täältä.

Kuinka ostaa Oakley aurinkolasit netistä

Tutustu ensin kasvo-oppaaseen saadaksesi selville, minkälaiset kehykset sopivat sinulle parhaiten. SmartBuyGlasses tarjoaa myös virtuaalisen sovitustyökalun, jotta voit helposti suoraan netissä nähdä, kuinka aurinkolasit sinulle istuvat. Meiltä löytyy myös informatiivisia artikkeleita Optisesta keskuksestamme sekä upeita tyylineuvoja SmartBuyGlasses -blogissamme liittyen mahdollisiin kysymyksiisi!

Kaikilla SmartBuyGlassesin Oakley-aurinkolaseilla on 24kk takuu, 100 päivän vaivaton palautusoikeus ja ILMAINEN toimitus. Meillä on myös paras hinta-takuu, jotta saat parhaimman vastineen eikä sinun tarvitse etsiä fyysistä Oakley-myymälää.