Koti/Aurinkolasit/Michael Kors
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Michael Kors Aurinkolasit

278
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 278
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Michael Kors
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
XL
50 mm69 mm
Hinta
€71€227

Michael Kors Aurinkolasit

Ovatko Michael Korsin aurinkolasit hyvät? 

Michael Korsin maine muotimaailmassa kulkee edellä, ja hän on tunnustettu yhdeksi luksusasustemarkkinoiden suurimmista toimijoista. Korsin laukkujen ja kellojen hienostunut tyyli ja korkea laatu näkyvät myös laajassa Michael Korsin aurinkolasivalikoimassa. Ylisuuret kehykset hallitsevat Michael Korsin aurinkolasivalikoimaa ja huolellisesti valitut värit täydentävät asukokonaisuutesi. Vaaleanpunaisia sävyjä yhdistetään usein tummempiin sävyihin tai kilpikonnakuviointiin brändin ainutlaatuisen ilmeen saamiseksi.

Michael Korsin aurinkolasit on valmistettu tukevasti huolellisesti hankituista materiaaleista, olivatpa ne sitten metallia tai muovia. Michael Kors -aurinkolasien linssissä on vakiona korkea UV-suoja, valitsitpa sitten liukusävylinssit tai heijastavat peililinssit. Jokainen pieni yksityiskohta otetaan huomioon suunnittelu- ja tuotantoprosessissa, jotta Michael Kors -aurinkolasit täyttävät brändin erittäin korkeat odotukset.

 

Kuka valmistaa MK-lasit? 

 

Michael Korsin aurinkolasit valmistaa EssilorLuxottica, joka on silmälasiteollisuuden johtava ammattilainen. EssilorLuxottica on erikoistunut ylellisten aurinkolasien ja silmälasien tuotantoon ja jakeluun useimpien suurimpien muodin merkkien puolesta. Vuosien kokemus tarkoittaa, että heidän valmistamiensa silmälasien jokainen toiminnallinen ja tyylillinen puoli on hienosäädetty parhaan mukavuuden, tyylin ja kestävyyden saavuttamiseksi. 

 

Miten Michael Korsin aurinkolasien aitouden voi tunnistaa? 

 

Paras tapa varmistaa, että saat käsiisi aidot Michael Kors -aurinkolasit 

Suomessa, on ostaa ne valtuutetulta ja lailliselta jälleenmyyjältä, kuten SmartBuyGlassesilta. Jos valtava valikoimamme naisten Michael Kors -aurinkolaseja ei yksinään riitä vakuuttamaan sinua, muista, että tarjoamme myös ilmaisen toimituksen ja parhaan hinnan takuun!


Jos epäröit Michael Kors -aurinkolasien sopivuutta ennen ostoa, kokeile, miltä ne näyttävät kasvoillasi Virtual Try-On -työkalumme avulla. Se on nopea, hauska ja helppokäyttöinen. Kun ostat Michael Kors -aurinkolasit, lisäät vaatekaappiisi peruselementin, joka ei koskaan mene pois muodista, joten tutustu heidän koko mallistoon jo tänään.