Koti/Aurinkolasit/Marc Jacobs
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Marc Jacobs Aurinkolasit

534
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 534
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Marc Jacobs
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Hinta
€69€320

Marc Jacobs Aurinkolasit

Onneksi on suunnittelijoita, jotka ymmärtävät, ettei muodin tarvitse olla monimutkaista tai vaikeasti ymmärrettävää. Vuonna 1984 perustettu Marc Jacobs – tuotemerkki kiteyttää tomintansa kahteen termiin: rakkaudesta muotiin ja sitoutumisesta laatuun. Nämä kaksi asiaa jokainen Marc Jacobs - fani voi ymmärtää ja arvostaa.

Marc Jacobs Naisten Aurinkolasit

Marc Jacobs aloitti toimintansa tuottamalla naisten vaatteita ja asusteita. Sittemmin merkki on laajentanut tuotantoaan ja nykyään valikoimaan kuuluvat myös käsilaukut, kengät, tuoksut, miesten vaatteet ja tientenkin aurinkolasit ja silmälasit. Marc Jacobs on vastaanottanut useita muotialan palkintoja ainutlaatuisista designeistaan. Marc Jacobs aurinkolasit ovat yksi tämän hetken suosituimmista mallistoista ympäri mailman. Marc Jacobs esittelee kaikki uusimmat aurinkolasityylit, kuten pyöreät, aviator-malliset, ylisuuret ja cat-eye kehykset. Mallistosta löytyy myös upeita yksilöllisiä malleja, kuten läpikuultavat kehykset ja retroaurinkolasit.

Marc Jacobs Aurinkolasit Netistä

Upeat Marc Jacobs MJ 252/S 086/JS ovat tämän hetken mielenkiintoisimmista Marc Jacobs – malleista. Nämä unisex aurinkolasit sopivat sekä miehille että naisille. Aurinkolasien asetaattirunko ja polykarbonaattilinssit kestävät loistavasti päivittäistä käyttöä. Katso myös Marc Jacobs MJ 506/S 0NS/JS, jotka ovat ultramodernit aurinkolasit, jotka ovat saaneet vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Marc Jacobs yhdistelee taitavasti uusia trendejä ja klassista tyyliä synnyttäen ainutlaatuisia kehyksiä. Liity SmartBuyGlasses jäseneksi ja saat tietää ensimmäisenä uusista trendeistä ja tarjouksista. SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa Marc Jacobs aurinkolasit edullisesti.