Koti/Aurinkolasit/Kate Spade
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Kate Spade Aurinkolasit

480
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 480
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Kate Spade
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
XL
49 mm62 mm
Hinta
€58€211

Kate Spade Aurinkolasit

Kate Spaden aurinkolaseilla on sukuhistoriaa. Kaksi amerikkalaista sisarusta, Kate ja Andy Spade, perustivat yrityksen vuonna 1996. Heillä oli visiona luoda ainutlaatuinen muotoilutyyli ja tästä tuli nopeasti yksi suosituimmista aurinkolasibrändeistä.

 

SmartBuyGlassesista löydät laajan valikoiman miesten ja naisten Kate Spade -aurinkolaseja. Lähes jokaista paria on saatavilla eri väreissä ja koossa, jotta ne sopivat paremmin kasvoillesi. Verkkosivuiltamme voit olla varma, että löydät täydellisen parin, joka heijastaa persoonallisuuttasi.

 

Ovatko Kate Spaden aurinkolasit polarisoituja? 

 

Kate Spade -aurinkolaseja on saatavilla myös polarisoiduilla linsseillä, jotka tarjoavat 100 % UV-suojan ja suojaavat silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä. Lisää suodatin "polarisoidut" ja etsi malleja, joissa on tämä erikoisominaisuus. Polarisointi on edullinen ominaisuus, joka auttaa pitämään silmäsi suojassa voimakkaalta auringonvalolta näyttäen silti muodikkaalta!

 

Mistä voi ostaa Kate Spade -aurinkolasit?

 

Jos haluat ostaa Kate Spade -aurinkolasit mukavasti kotoa käsin ja hyötyä ilmaisesta toimituksesta ja 2 vuoden takuusta, osta SmartBuyGlassesilta. Sen lisäksi, että pääset käsiksi yhteen suurimmista Kate Spaden aurinkolasivalikoimasta, voit myös lisätä erikoisominaisuuksia, kuten linssit vahvuuksilla ja säädettävät nenätyynyt.

 

Etsitpä sitten mukavia ajolaseja tai hyödyllisiä urheiluaurinkolaseja, mukaan lukien pyöräily-, juoksu- ja golfaurinkolasit, voit olla varma, että Kate Spade täyttää markkinoiden korkeimmat vaatimukset. Lisäksi voit valita täydelliset Kate Spade -aurinkolasit kasvojesi muotojen mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi soikeat kasvot, suosittelemme kokeilemaan ajattomia kissansilmäkehyksiä. Jos sinulla on sydämen muotoiset kasvot, suosittelemme ostamaan suorakulmaiset aurinkolasit kilpikonnakuvioinnilla.

 

Nyt kun tiedät kaiken oleellisen Kate Spaden aurinkolaseista, olet valmis ostamaan suosikkikehyksesii. Älä odota enää!