Koti/Aurinkolasit/Juicy Couture
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Juicy Couture Aurinkolasit

31
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-31 tuotteista 31
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Juicy Couture
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Punainen
Ruskea
Sininen
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
L
XL
53 mm59 mm
Hinta
€51€145

Juicy Couture Aurinkolasit

Juicy Couture aurinkolasit lisäävät glamouria tyyliisi ja korostavat persoonallisuuttasi. Tyylikäs Juicy Couture aurinkolasimallisto sisältää malleja, joissa on nykyaikainen ja trendikäs henki ja kaikki Juicy Couture aurinkolasit on omistettu muotia rakastaville naisille. Juicy Couture on suosittu lifestyle-brändi, jonka perustivat Pamela Skaist-Levy ja Gela Nash-Taylor Arleta Los Angelesissa vuonna 1997. Tuotemerkin laaja valikoima sisältää vaatteita, uima-asuja, verryttelyasuja, alusvaatteita ja vauvanvaatteita. Juicy Couture on tunnettu myös tyylikkäistä asusteistaan, kuten käsilaukut, kengät, hajuvedet ja tietenkin aurinkolasit ja silmälasit.

Juicy Couture Aurinkolasit Online

Sekoitus loistavaa innovaatiota, nerokasta italialaista käsityötaitoa ja uusinta teknologiaa, Juicy Couture aurinkolasit ovat täydellinen asuste, jotka päällä viihdyt koko päivän aamusta iltaan näyttäen aina upealta. Koristellut yksityiskohdat, kimallukset ja tyylikäs Juicy Couture-tuotemerkin logo esiintyvät useimmissa aurinkolaseissa. Selkeä näkyvyys ja mukavakäyttöisyys takaavat Juicy Couture aurinkolasien sopivuuden jokapäiväiseen käyttöön. Valitse kehys, joka sopii sinulle parhaiten laajasta kokoelmastamme kehyksiä eri muodoissa ja väreissä. SmartBuyGlasses Suomi esittelee uusimman kokoelman Juicy Couture aurinkolaseja erittäin edulliseen hintaan. Lisäksi voit olla varma, että saat aidon tuotteen alkuperäisessä pakkauksessaan, 2 vuoden valmistajan takuun ja ilmaisen toimituksen kaikkialla maailmassa.

Juicy Couture Aurinkolasit Netistä

Merkki tarjoaa myös laajan valikoiman optisia kehyksiä niille, jotka käyttävät silmälaseja. Viileät ja tyylikkäät muodot, värit ja mallit edustavat Juicy Couturen hienoa käsityötaitoa. Silmälasien ja aurinkolasien käyttäjät löytävät mitä tarvitsevat 2014 Juicy Couture - mallistosta. Kevyet ja kestävät, nämä kehyksiä voit käyttää huoletta vuosi vuoden jälkeen. Naarmuuntumattomat polykarbonaattilinssit tarjoavat myös 100 prosenttisen UV-suojan, mikä varmistaa mukavan visuaalinen kokemuksen aina ulkoillessasi. Tutustu myös muihin huippumerkkeihimme, kuten Chloe, Diesel ja Roberto Cavalli.