Koti/Aurinkolasit/Jimmy Choo
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Jimmy Choo Aurinkolasit

246
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 246
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Jimmy Choo
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Kulta
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
XL
50 mm69 mm
Hinta
€95€453

Jimmy Choo Aurinkolasit

Tunnettu hienostuneista kengistä ja käsilaukuista, Jimmy Choo on yksi tämän hetken suosituimmista muotimerkeistä. Vuonna 1996 Jimmy Choo brändi on tunnettu laajasta kokoelmastaan muodikkaita asusteita, joihin nyt myös Jimmy Choo aurinkolasit ja silmälasit kuuluvat. Katso nyt kaikki uusimmat Jimmy Choo aurinkolasit sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi.

Jimmy Choo Aurinkolasit Suomi

Trendikkäitä malleja, verratonta italialaista käsityötaitoa ja korkealaatuisia materiaaleja, Jimmy Choo aurinkolasit tarjoavat täydellistä mukavuutta, kiitos useimmille kasvonmuodoille räätälöityjen mallien ansiosta. Sekoittaen erilaisia tekstuureja ja uskomattomia värejä, sekä tietysti upeat leopardi- ja pantteriprintit – valikoimasta löytyy kaikkea kaikille. Tyylikkäät kehykset saat houkuttelevan värisillä linsseillä. Jimmy Choo aurinkolasit on nähty monien julkkisten silmillä, kuten pop-diiva Mariah Carey, Hollywood-näyttelijä Charlize Theron, Kim Kardashian, Sofia Vergara sekä Paris Hilton. Sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi löydät laajimman valikoiman aurinkolaseja ja silmälaseja verkossa. Jimmy Choo aurinkolasit tarjoavat selkeän näkyvyyden ja äärimmäisen mukavuuden. Valmistettu metallista ja asetaatista, kehykset tukevat täydellisesti polykarbonaattilinssejä, joihin kuuluvat 100% UV-suoja ja naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet.

Jimmy Choo Aurinkolasit Verkosta

Aurinkolasien lisäksi muista katsoa myös kaikki Jimmy Choo silmälasit, jotka saat helposti ja nopeasti omilla voimakkuuksillasi. Silmälasien ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Liity SmartBuyGlasses-jäseneksi jo tänään ja hyödy upeista eduistamme. Tutustu myös muihin huippumerkkeihin, kuten Ray-Ban,Versace ja Roberto Cavalli.