Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Gucci Aurinkolasit

969
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 969
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Gucci
Kaikki merkit
Kokoelma
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Läpinäkyvä
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Hinta
€192€1104

Gucci Aurinkolasit

Missä Guccin aurinkolasit valmistetaan?

 

Guccin aurinkolasit valmistetaan Italiassa. Jokainen kehyspari on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, kuten asetaatista ja metallista, mikä tekee niistä sekä erittäin kestävät että tyylikkäät. Kun ostat uudet Gucci-aurinkolasit SmartBuyGlassesilta, voit mukauttaa useimmat niistä polarisoiduilla linsseillä, sopivasti sävytetyillä linsseillä, peililinsseillä tai Transitions-linsseillä. Lisäksi, jos tarvitset linssit vahvuuksilla, monet Guccin kehykset sopivat reseptilinsseihin! Kaikissa linsseissä on 100 %:n UV-suoja, joten silmäsi pysyvät suojattuina näyttäessäsi samalta tyrmäävältä.

 

Kuinka stailata Guccin aurinkolaseilla?

 

Guccin aurinkolasien kanssa stailatessa mahdollisuudet ovat rajattomat. Tässä on muutamia suosikkitapojamme liittyen Guccin aurinkolaseihin. Yhdistä naisten Gucci-aurinkolasit mustaan asukokonaisuuteen saadaksesi ajattoman ja tyylikkään tunnelman. Mihin tahansa tiesi viekin, tämä ajaton tyyli takaa unohtumattoman vaikutuksen. Tämä klassinen look ei koskaan poistu muodista! 

 

Jos pidät eloisista väreistä ja kuvioista, kokeile yhdistää Guccin kissamaiset aurinkolasit kirkkaaseen kesäasuun. Ajattele värikkäitä maksimekkoja tai liehuvia puseroita ja hameita rohkeissa sävyissä. Kehysten ja eloisien värien yhdistelmä luo upean vaikutelman.

 

Jos haluat asustautua rohkeammin, valitse kunnon Gucci-look pukeutumalla Gucci-aurinkolaseihin ja Gucci-logoja viliseviin vaatteisiin ja asusteisiin. Yhtenäisyys päästä varpaisiin on loistava tapa erottua joukosta ja osoittaa rakkautesi designer-muotiin. Jos haluat urbaanimman tunnelman, yhdistä miesten Gucci-aurinkolasit farkkujen ja muiden rentojen vaatekappaleiden, kuten kuvallisten t-paitojen tai tennareiden kanssa. Tämä katutyyli näyttää upealta, kun siihen yhdistetään pilottikehykset.

 

Voit shoppailla Guccin aurinkolaseja Suomessa SmartBuyGlassesilta! Kokeile kehyksiä nähdäksesi, kuinka upealta näytät italialaisen muodin legendoissa. Älä unohda myöskään tutustua laajaan Gucci-aurinkolasien aleemme!