Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Fendi
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
L
XL
53 mm69 mm
Hinta
€208€311

Fendi Aurinkolasit

Fendin aurinkolasimallisto on täynnä rohkeita, luovia muotoja ja innovatiivisia materiaaleja ja kuvioita. Fendi aloitti toimintansa jo vuonna 1925 Roomassa, Italiassa tuottamalla turkis-ja nahkatuotteita. Nykyään valikoimaan kuuluu miesten ja naisten vaatteita, tuoksuja, kelloja, käsilaukkuja ja silmälaseja, ja Fendi onkin tänä päivänä yksi maailman suosituimmista ylellisyystuotteista.

Fendi Silmälasit Netistä

Fendi aurinkolasit edustavat monia tyylejä, joiden joukosta voit valita juuri sinulle sopivat kehykset. Aloita vaikka tutustumalla Fendi FF 0025/S malliin, joiden avulla keräät katseita missä tahansa liikutkin. Katso myös tyylikkään modernit Fendi-FF-0021/Saurinkolasit, jotka sopivat moniin tyyleihin ja asukokonaisuuksiin.

Fendi Aurinkolasit Suomi

Mitkä tahansa Fendi Aurinkolasit valitsetkin, saat silmälasit ja aurinkolasit edullisesti sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi. Voit myös kokeilla suosituimpia kehyksiä omille kasvoillesi 3D Virtual Try On – sovelluksen avulla. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus, alkuperäinen pakkaus aitoustodistuksella sekä ilmainen linssien puhdistuspakkaus.